NieuwsDe Graafschap op trainingskamp in Estepona: dag 2

De Graafschap op trainingskamp in Estepona: dag 2

De Graafschap bereidt zich momenteel in Spanje voor op de tweede seizoenshelft. De staf en spelersgroep van de Superboeren verblijven voor het zesdaagse trainingskamp in Estepona. Dagelijks brengen we een verslag uit over de verrichtingen van De Graafschap in Spanje. Vandaag dag 2, waarop er fanatiek getraind werd.

Lees verder

De Graafschap op trainingskamp in Estepona: dag 1

De Graafschap op trainingskamp in Estepona: dag 1

De Graafschap bereidt zich momenteel in Spanje voor op de tweede seizoenshelft. De staf en spelersgroep van de Superboeren verblijven voor het zesdaagse trainingskamp in Estepona. Dagelijks brengen we een verslag uit over de verrichtingen van De Graafschap. Vandaag dag 1, de eerste dag van het trainingskamp.

Lees verder


De Graafschap haalt Sven Blummel

De Graafschap haalt Sven Blummel

De Graafschap heeft vleugelspits Sven Blummel voor 2.5 jaar vastgelegd. De 23-jarige Brabander doorliep een deel van zijn opleiding bij PSV en speelde ook bij Jong PSV. Aansluitend was hij twee seizoenen actief bij FC Den Bosch, waar hij uitgroeide tot een dragende speler en publiekslieveling. Het afgelopen seizoen speelde Sven in Denemarken bij Fremad Amager.

Lees verderDe Graafschap in doelpuntrijkduel niet langs FC Volendam: 3-3

De Graafschap in doelpuntrijkduel niet langs FC Volendam: 3-3

De Graafschap heeft vrijdagvond in de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2019 met 3-3 gelijkgespeeld bij FC Volendam. De Superboeren kwamen tot twee keer toe op achterstand en via Ralf Seuntjens pakte de ploeg na een uur spelen de voorsprong. FC Volendam kwam in de slotfase toch nog op gelijke hoogte.

Lees verder

De Graafschap naar FC Volendam: Superboeren tegen Palingboeren

De Graafschap naar FC Volendam: Superboeren tegen Palingboeren

Na de remise op De Vijverberg tegen Telstar (2-2) sluit De Graafschap komende vrijdag de eerste helft van het seizoen 2019/'20 af met een uitduel bij FC Volendam. De topper tegen de Palingboeren - die evenveel punten hebben - is de twintigste wedstrijd van dit seizoen. In augustus eindigde de ontmoeting in een fraaie 3-0 zege.

Lees verder