Nieuws
De Graafschap met ruime cijfers onderuit in De Kuip

De Graafschap met ruime cijfers onderuit in De Kuip

De Graafschap heeft zaterdagavond in De Kuip met 4-0 verloren van Feyenoord. De Doetinchemmers misten een handvol spelers door een griepvirus en ook trainer Henk de Jong moest de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Na een ruststand van 1-0 (doelpunt Tonny Vilhena) voerde Feyenoord in de tweede helft via Calvin Verdonk, Jeremiah St. Juste en Jens Toornstra de score verder op.

Lees verder

Opstellingen Feyenoord - De Graafschap

Opstellingen Feyenoord - De Graafschap

Het griepvirus heeft toegeslagen bij De Graafschap. Daardoor is niet alleen trainer Henk de Jong geveld, maar ook een handvol spelers. Ted van Pavert, Javier Vet, Stef Nijland, Jordy Tutuarima en Lars Nieuwpoort zijn er niet bij. Sven Nieuwpoort, Ruben Ligeon en Frank Olijve beginnen in de basis.

Lees verder


Superboerenquiz, avond der herkenning

Superboerenquiz, avond der herkenning

In een volle supporterskantine werd woensdagavond, ter ere van het 65-jarig jubileum, door Oldies DTC de Superboerenquiz georganiseerd. Zo’n 60 koppels streden , samen met een zogenaamde VIP, om de titel 'Slimste Superboer'. Uiteindelijk werd het team van oud-speler, en huidige jeugdtrainer Van De Graafschap, Tim Bakens de gelukkige winnaar.


Lees verderDe Graafschap wint op bijzondere 65e verjaardag van NAC Breda: 3-0!

De Graafschap wint op bijzondere 65e verjaardag van NAC Breda: 3-0!

De Graafschap heeft de bijzondere verjaardag van de club op vrijdagavond van een zeer feestelijk karakter voorzien. In stadion De Vijverberg zegevierde het 65-jarige De Graafschap met 3-0 tegen NAC Breda. Delano Burgzorg, Youssef El Jebli en Leeroy Owusu zorgden met hun treffers voor de kers op de taart. De laatste plek werd door de overwinning verlaten.

Lees verder

Opstellingen De Graafschap - NAC Breda

Opstellingen De Graafschap - NAC Breda

De Graafschap treedt vrijdagavond tijdens het jubileumduel met NAC Breda aan met nagenoeg dezelfde elf basisspelers als tegen Excelsior. Trainer Henk de Jong geeft aanvaller Charlison Benschop zijn eerste basisplek; Fabian Serrarens start daardoor op de reservebank.

Lees verder