NieuwsOpstellingen VVV-Venlo - De Graafschap

Opstellingen VVV-Venlo - De Graafschap

De Superboeren spelen zaterdagavond tegen VVV-Venlo in Stadion De Koel met Sven Nieuwpoort en Azor Matusiwa in de basis. Nieuwpoort vervangt Ted van de Pavert, die met de ziekte van Pfeiffer kampt. Matusiwa keert terug van schorsing en vervangt Fabian Serrarens.

Lees verder


Update De Graafschap – Ajax, woensdag 15 mei 19:30 uur (video)

Update De Graafschap – Ajax, woensdag 15 mei 19:30 uur (video)

Zoals gisteren reeds gecommuniceerd kan de wedstrijd in speelronde 33, De Graafschap – Ajax niet worden gespeeld op zondag 28 april, daar de Amsterdammers op dinsdag 1 mei dienen aan te treden voor de halve finale van de Champions League. De regels van de UEFA schrijven voor dat een club voor een Europese wedstrijd minimaal twee dagen rust moet hebben. De wedstrijd verzetten naar vrijdag 26- of zaterdag 27 april kan niet in verband met organisatorische- en veiligheidsredenen rond Koningsnacht en Koningsdag. De Graafschap wil niet op vrijdag overdag voetballen, daar dan een groot deel van de supporters op school zit of moet werken.

Lees verder

Update rond situatie De Graafschap - Ajax  (video)

Update rond situatie De Graafschap - Ajax (video)

Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap, geeft een update inzake de wedstrijd De Graafschap - Ajax. In het oorspronkelijke speelschema stond deze wedstrijd gepland op zondag 28 april. Echter, door het bereiken van de halve finale Champions League door de Amsterdammers, heeft de KNVB aangekondigd de wedstrijd te willen verzetten naar vrijdag 26 april.

Lees verderNigel Bertrams baalt: "Dit is echt zuur, we waren er dichtbij"

Nigel Bertrams baalt: "Dit is echt zuur, we waren er dichtbij"

Nigel Bertrams keek met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd tegen PSV. De Graafschap verloor weliswaar met 2-1 in Eindhoven, maar kwam na een halfuur spelen op 0-1 via Delano Burgzorg en hield de voorsprong tot de 65ste minuut vast. Uiteindelijk werd een nipte nederlaag geleden, maar door goed keeperswerk van Bertrams werden meer tegendoelpunten ook voorkomen.

Lees verder


Opstellingen PSV - De Graafschap

Opstellingen PSV - De Graafschap

De Graafschap-trainer Henk de Jong kiest in het uitduel met PSV voor Sven Nieuwpoort en Fabian Serrarens als vervangers voor de geschorste Ted van de Pavert en Azor Matusiwa. Dat betekent dat Serrarens samen met Javier Vet en Youssef El Jebli het middenveld vormt.

Lees verder