Nieuws


​De Graafschap heeft versterking Branco van den Boomen binnen (video)

​De Graafschap heeft versterking Branco van den Boomen binnen (video)

Na lang onderhandelen heeft De Graafschap de deal met FC Eindhoven en Branco van den Boomen rond. De 24-jarige middenvelder heeft een contract voor drie seizoenen getekend. Branco speelde eerder ook bij Ajax, SC Heerenveen en Willem II en heeft zo’n 150 wedstrijden betaald voetbal achter zijn naam staan. Tevens kwam hij voor diverse nationale teams uit.


Lees verder

Hans Martijn Ostendorp ambassadeur Doemee-award 2019

Hans Martijn Ostendorp ambassadeur Doemee-award 2019

Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur Betaald Voetbal van De Graafschap, zet zich dit jaar in als ambassadeur voor de Doemee-award 2019. De award wordt eind dit jaar voor de vierde keer uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich in zijn omgeving inzet voor een samenleving van en voor iedereen. “Ik ben heel blij dat MEE met deze award aandacht vraagt voor de inclusieve samenleving. Want we kunnen niet genoeg voorbeelden krijgen van mensen die stimuleren dat meedoen belangrijk is.”

Lees verder

Havi Travel vier seizoenen leverancier spelersbus (video)

Havi Travel vier seizoenen leverancier spelersbus (video)

De Graafschap heeft voor de komende vier seizoenen in Havi Travel uit Goor een nieuwe buspartner gevonden. Woensdag 28 augustus werden de sleutels van de nieuwe spelersbus symbolisch door Dave van der Lek, commercieel directeur van Havi Travel, en salesmanager Hans Boesberg.aan aanvoerder Ralf Seuntjens overhandigd. Daarna bracht chauffeur Rene de selectie en staf eenmalig naar De Bezelhorst voor de ochtendtraining.

Lees verderYoussef El Jebli naar Al-Faisaly (video)

Youssef El Jebli naar Al-Faisaly (video)

Nadat vandaag alle formaliteiten zijn afgerond, is de transfer van Youssef El Jebli naar Al Faisaly definitief rond. Youssef heeft in Saudi – Arabië een contract voor twee seizoenen getekend. De aanvallende middenvelder kwam in 2015 over van FC Lienden en wist zich de aflopen jaren bij De Graafschap te ontwikkelen tot een publiekslieveling. Niet alleen door zijn attractieve manier van voetballen, maar ook door zijn persoonlijkheid en het goede contact met alle geledingen binnen- en buiten de club.

Lees verder