Nieuws​De Graafschap – NAC Breda afgelast

​De Graafschap – NAC Breda afgelast

De Keuken Kampioen Divisiewedstrijd De Graafschap – NAC Breda van vrijdag 9 oktober (18.45 uur) is afgelast. Bij NAC Breda zijn zes coronabesmettingen geconstateerd waarna de complete selectie op last van de GGD in quarantaine is gegaan.

De KNVB zal zo spoedig mogelijk een nieuwe datum voor de wedstrijd vaststellen.

Lees verder

De Graafschap wint dankzij invaller Seuntjens van Excelsior

De Graafschap wint dankzij invaller Seuntjens van Excelsior

De Graafschap heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Excelsior winnend afgesloten. De Superboeren wisten met 1-2 te winnen van de Rotterdammers. Via Mohamed Hamdaoui kwam De Graafschap al vroeg op voorsprong, maar incasseerde nog in de eerste helft de gelijkmaker. In de laatste minuut van de officiële speeltijd kroonde invaller Ralf Seuntjens zich tot matchwinner door de winnende binnen te schieten.

Lees verder
​Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen, wedstrijden zonder supporters

​Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen, wedstrijden zonder supporters

Het kabinet komt met ingrijpende maatregelen. Die treffen heel de samenleving hard. Keihard. En dus ook het betaalde voetbal. Maar kennelijk is dit nodig. Veiligheid en gezondheid boven alles. Bij geen enkel (sport)evenement mag nu nog publiek aanwezig zijn. De komende drie weken. Dit is natuurlijk heel zuur. Te meer daar er geen enkel wetenschappelijk bewijs is tussen de aanwezigheid van publiek in een stadion en de stijging van het aantal corona-gevallen in Nederland.Lees verderDe Graafschap hard onderuit bij Jong AZ

De Graafschap hard onderuit bij Jong AZ

De Graafschap heeft een kater opgelopen in het uitduel met Jong AZ. In Noord-Holland verloor de ploeg met ruime cijfers van de beloftenploeg van AZ: 7-3. Namens De Graafschap waren Ralf Seuntjens, Elmo Lieftink en Daryl van Mieghem wel trefzeker, maar al met al was het een zware avond om snel te vergeten.

Lees verder