U heeft momenteel geen verbinding.
Horeca

Rondleiding

Heeft u ook altijd al een kijkje willen nemen in het stadion van De Graafschap? Dat kan! In verband met de huidige coronamaatregelen organiseert De Graafschap op dit moment zelf geen rondleidingen. Wel is het mogelijk om via VVV Doetinchem een rondleiding te boeken.

VVV Doetinchem organiseert in samenwerking met De Graafschap rondleidingen van één uur door stadion De Vijverberg. Tijdens deze rondleiding wordt er verteld over de historie van de club, het stadion, het DNA van De Graafschap en ook de verhalen achter de muurschilderingen worden verteld. Even zitten op de Spinnekop tribune, een blik op het heilige gras en een bezoek aan het walhalla van de supporters; de kantine. Als bezoeker adem je een uur lang blauw witte lucht in!

Meer informatie over deze rondleidingen via VVV Doetinchem vind je hier.

Tot nader bericht zijn rondleidingen georganiseerd door De Graafschap niet mogelijk. Mochten er toch vragen zijn over deze rondleidingen in de toekomst en bijbehorende mogelijkheden kan contact opgenomen worden met event- en facility manager Bram Huntink via de e-mail.


Deel deze pagina

Volgende wedstrijd

AFAS Trainingscomplex, Wijdewormer

AZ logo
ma
03
apr.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner