U heeft momenteel geen verbinding.
Community Champions - Maatschappelijke diensttijd

Community Champions - Maatschappelijke diensttijd

September start Community Champions voor jongeren uit de regio!

De Graafschap heeft een Community Champions project in samenwerking met zeven andere betaald voetbalclubs, EFDN en de Eredivisie en de gemeenten Oost Gelre, Aalten, Winterswijk en Doetinchem. In het project gebruiken wij sport en de sociale kracht van voetbal als middel om jongeren te bereiken en te betrekken in een uniek (op voetbal gebaseerd) Maatschappelijke diensttijd-traject.


Community Champions

Community Champions richt zich op jongeren tussen de 14 en 27 jaar oud. In een 12 tot 16 weken programma zetten zij zich in voor hun wijk en gaan aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. In groepsverband gaan ze aan de slag met vaardigheden zoals creativiteit, communiceren, innoveren en ondernemen. Deze vaardigheden brengen zij in de praktijk door het organiseren van buurtactiviteiten, wijktrainingen en evenementen voor jong en oud.

Daarnaast wordt er wekelijks gevoetbald en gaan jongeren op sportief gebied “de strijd” aan, door middel van lokale voetbalcompetities in de Achterhoek. Ook zijn er landelijke ‘battles’ in de voetbalcompetitie met de andere Community Champion Clubs: Excelsior, Feyenoord, Vitesse, FC Emmen, RKC Waalwijk, Sparta en FC Twente.

Naast de maatschappelijke impact van de jongeren zijn er ook beloningen in de vormen van een MDT-certificaat die mooi op het CV staat. Daarnaast sparen de deelnemende jongeren door middel van het Community Champions puntensysteem voor mooie ‘prijzen’ zoals De Graafschap trainingspakken, wedstrijdkaarten, tegoedbonnen en andere merchandise.


Ben jij tussen de 14 en 27 jaar?

Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en wil je graag investeren in jezelf? Meld je dan aan Community Champions! Wij hebben niet onbeperkt plek, dus wil je Community Champion worden? Vul het aanmeldformulier in en we zien jou bij de start in de tweede week van september 2022.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/8TxohsqVkLQ

Volgende wedstrijd

zo
26
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner