U heeft momenteel geen verbinding.

Veelgestelde vragen

Seizoenkaart 2022/2023

Waar kan ik mijn seizoenkaart verlengen?
Je seizoenkaart verlengen kan via deze link.

Toekennen eigenaar / vrienden koppelen
Je kunt maar 1 seizoenkaart op je eigen naam hebben staan, maar wil je in 1 transactie meerdere kaarten bestellen? Omdat je graag met je huishouden naast elkaar of met je vrienden in de buurt in het stadion wil zitten? Dat kan!

Ga naar deze pagina en log in op je account. Als je rechtsboven op je naam klikt, dan zie je daarna aan de linkerkant de optie Vrienden. Als je daar op klikt zie je de personen waaraan je gekoppeld bent.

Hoe koppel ik mijn vrienden en/of huishouden?
Op dezelfde pagina waar je je gekoppelde vrienden ziet, staat bovenin ook de mogelijkheid om nieuwe supporters te koppelen. Vul het e-mailadres of het relatienummer van degene in en druk op de knop ‘nodig uit’.

Let op! De gekoppelde supporter moet dit verzoek nog wel accepteren via zijn of haar eigen account!

We raden je aan dit vóór het begin van de verlengperiode / verkoop geregeld te hebben, om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Wat als ik meerdere seizoenkaarten op mijn eigen naam heb?
Als je meerdere seizoenkaarten op 1 account hebt staan, dan kun je je seizoenkaarten niet online verlengen. We verzoeken je dan ook om bij de receptie langs te komen.

Kan ik mijn seizoenkaart ook al gebruiken bij oefenwedstrijden?
Nee, de seizoenkaart verschaft pas toegang tot het stadion vanaf de eerste competitiewedstrijd. Wel kun je met je seizoenkaart voor sommige wedstrijden een gratis kaart bestellen.

Tot hoeveel wedstrijden heb ik toegang met een seizoenkaart?
Je hebt met je seizoenkaart toegang tot alle thuiswedstrijden in de competitie die toegankelijk zijn voor supporters in het seizoen 2022-2023. Kaarten voor eventuele beker- en/of play-offwedstrijden vallen niet automatisch onder de seizoenkaart.

Wat als er in het seizoen 2022-2023 wedstrijd(en) zonder supporters gespeeld moeten worden?
Wij gaan, in overleg met de (lokale) autoriteiten en de KNVB, er alles aan doen om zoveel mogelijk supporters toe te laten op De Vijverberg. In het geval er (deels) zonder supporters gespeeld moet worden, wordt er aan het eind van het seizoen gekeken naar tegemoetkoming voor 2022-2023.

LET OP!: de tegemoetkoming kan niet achteraf worden aangevraagd. Je moet hier zelf aan denken bij het verlengen van je seizoenkaart.

Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Tot wanneer kan ik mijn stoel terugkopen?
De verlengperiode start op dinsdag 3 mei 2022 om 10:00 uur. Verlengen van je eigen stoel is mogelijk t/m 28 mei 2022 23.59 uur.

Ik heb nog geen seizoenkaart, kan ik er één kopen?
Vanaf dinsdag 7 juni 2022 om 10.00 uur kun je een nieuwe seizoenkaart kopen Onze huidige seizoenkaarthouders hebben namelijk t/m 28 mei 2022 de tijd om hun “eigen” plek terug te kopen. Woensdag 1 juni 2022 t/m vrijdag 3 juni 2022 is er de mogelijkheid om van plek te verplaatsen. Dit kan alleen bij het stadion tussen 10.00 uur en 16.00 uur.


Hoeveel seizoenkaarten kan ik op mijn account kopen?
Je kunt slechts één seizoenkaart op je eigen account kopen. In het verleden kon je wel meerdere kaarten op naam hebben, vandaar dat we hier ook informatie over geven.

Wat zijn de prijzen van een seizoenkaart?
De prijzen van een seizoenkaart veranderen niet ten opzichte van het seizoen 2021-2022. Ben je bij verlenging van je seizoenkaart 18 jaar of ouder? Dan ga je het volwassen tarief betalen. Als je bij verlenging te oud bent om ‘Superboertje’ te zijn, dan ga je het jeugdtarief betalen.

Ik betaal liever niet in één keer. Kan dat?
Dat is mogelijk, we denken graag met je mee over bijvoorbeeld een gespreide betaling. We willen dat iedereen aan onze club verbonden blijft. Via info@degraafschap.nl kun je een afspraak maken om in een persoonlijk gesprek met ons te kijken naar de mogelijkheden.

Kan ik ook via het Meedoenarrangement van de Gemeente Doetinchem een seizoenkaart kopen?
Dat kan als je daarvoor in aanmerking komt. Ga hiervoor naar deze pagina en bestel een seizoenkaart.

Waar vind ik alle algemene voorwaarden en huisregels?
Die zijn op deze pagina te vinden.

Heb je naar aanleiding hiervan toch nog een vraag, dan kun je ons op de volgende manieren bereiken:

  • Maak gebruik van onze WhatsApp-service. We zijn, op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 uur, bereikbaar op 0314 – 368459;
  • Bel op werkdagen (tussen 10:00 en 16:00 uur) naar 0314 – 368450; we hebben maar 1 inkomende lijn. Probeer het later nog eens als je ons niet meteen aan de lijn krijgt.

De fysieke verkoop van seizoenkaarten vindt (iedere werkdag tussen 10:00 en 16:00 uur) plaats bij de receptie van Stadion De Vijverberg.


Deel deze pagina

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner