U heeft momenteel geen verbinding.

De Heerenboeren

In de zomer van 2017 is binnen de Business Club van Betaald Voetbal De Graafschap het initiatief ontstaan om een nieuw, stevig financieel fundament onder de club te leggen. Dit initiatief kreeg al snel de naam De Heerenboeren. Een groep - vooral - Achterhoekse ondernemers heeft de handen ineen geslagen en besloten om, bovenop hun veelal jarenlange bestaande sponsorbijdrage, een structurele financiële donatie te doen gedurende meerdere seizoenen.

Jarenlang is De Graafschap in leven gehouden door een beperkt aantal investeerders met een blauwwit hart. De initiatiefnemers van de Heerenboeren vinden juist nu dat het tijd wordt voor een breder draagvlak en voor nieuw investeerdersbloed. De Graafschap is een uniek bindmiddel tussen het bedrijfsleven, de politiek en het onderwijs in de Achterhoek. Een streek die vele uitdagingen kent, zoals het tekort aan (hoger opgeleid) personeel en huisvesting, maar ook het landelijk op de kaart zetten van deze regio.

De Heerenboeren willen gezamenlijk een goede basis leggen onder de exploitatie van De Graafschap, zodat de club in staat is om verder te professionaliseren. Een veilige plaats in de eredivisie, is de ideale promotie voor de regio. Uiteraard altijd met inachtneming van de kernwaarden van de club, te weten: trots, eerlijk, samen, genieten en D’ran!

Onder het motto ‘Samen D’ran’ is een spreiding van het fundament via een grote groep bedrijven beter dan één grote sponsor. Het idee is dat de Heerenboeren via hun netwerk proberen de club steeds verder te laten groeien. Daarnaast spannen zij zich in op het gebied van sociaal maatschappelijke vraagstukken en bieden ze een ideaal zakelijk platform. De Heerenboeren komen iedere thuiswedstrijd bij elkaar in een unieke omgeving, waar bedrijfsleven, onderwijs en politiek elkaar ontmoeten en elkaar versterken.

Wilt u ook Heerenboer worden, dan gaat Henk Bloemers graag persoonlijk met u in gesprek. Een mailtje naar henk.bloemers@degraafschap.nl of een belletje naar (0314) 36 84 58 en de afspraak is zo gemaakt!

Heerenboeren

Volgende wedstrijd

ma
17
jun.

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner