U heeft momenteel geen verbinding.
Jeugdopleiding

VriendenLoterij


logo-vriendenloterij.png

De Graafschap is partner van de VriendenLoterij. Bij deelname maak je kans op mooie prijzen en je steunt daarmee tegelijkertijd de jeugdopleiding van de Superboeren, zodat we talenten kunnen blijven opleiden!

De jeugdopleiding is één van de belangrijkste takken binnen de club. Een goede jeugd zorgt er immers voor dat er talenten doorstromen naar de hoofdselectie. Onze visie luidt dan ook: 'De Graafschap Jeugdopleiding is de aanvoerlijn van Achterhoeks voetbaltalent naar het eerste team van De Graafschap, dat hiermee een herkenbaar regionaal gezicht heeft en structureel op het hoogste niveau van Nederland speelt. Daarbij heeft elke speler die onze jeugdopleiding verlaat zich als sporter en als mens sterk ontwikkeld.' Via de VriendenLoterij kan je De Graafschap hierbij helpen. De helft van de opbrengst van ieder lot gaat namelijk direct naar de jeugdopleiding van De Graafschap. Hoe meer supporters meespelen, hoe beter onze club talenten kan opleiden voor het eerste elftal. Vertel het dus door aan familie, vrienden, collega's en teamgenoten. Aanmelden kan simpel en snel via deze link.

Speel je al mee met de VriendenLoterij, maar nog niet voor De Graafschap? Omzetten is eenvoudig! Een belletje naar de Klantenservice is voldoende. Bel 0900 - 300 1400 en geef aan dat je voor De Graafschap mee wil spelen.

Volgende wedstrijd

ma
17
jun.

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner