U heeft momenteel geen verbinding.
De Graafschap Werkfitter

De Graafschap Werkfitter

In tien weken samen met De Graafschap jouw fitheid verbeteren? Pak je kans en doe mee met Werkfitter!

Werkfitter is een speciale leefstijl-interventie voor werkende Achterhoekers. Het programma bestaat uit tien interactieve groepsbijeenkomsten en beweegsessies die jou helpen vitaler te worden. Onderwerpen die terugkomen zijn (gezonde) voeding, meer bewegen, rust en ontspanning, en minder zitten. Het uiteindelijke doel is een positieve gedragsverandering te bereiken op de lange termijn. Iedere deelnemende Superboer krijgt een De Graafschap shirt en je ontvangt een handig werkboek. Na afloop van het programma ontvang je een persoonlijk verslag van behaalde gezondheidsresultaten.

Programma
Het programma richt zich op (medewerkers van) bedrijven en supporters van De Graafschap tussen de 25 en 67 jaar. Werkfitter biedt uitdaging, ontspanning en inspanning, maar vooral ‘fun’! De aanpak bevat twee elementen waar De Graafschap voor staat, namelijk verbondenheid en samen D’RAN. De bijeenkomsten vinden plaats in groepsvorm met een maximum van 16 personen.

Iedere Werkfitter bijeenkomst duurt 90 minuten, net als een voetbalwedstrijd. De eerste helft van een bijeenkomst zal besteed worden aan het bewegen waarbij we inspelen op verschillende aspecten van conditie en veelzijdig bewegen. De tweede helft gaat dieper in op doelen stellen, motivatie en kennisdeling.

Rooster
Voordat het programma plaatsvindt krijg je een persoonlijke intake. Werkfitter duurt tien weken en er zullen wekelijkse trainingsmomenten zijn. Er zijn twee momenten per week waarop Werkfitter plaatsvindt:

 • Dinsdag
  • Tijd: 19.45 – 19.15 uur
  • Periode: 10 weken lang
 • Vrijdag
  • Tijd: 7.45 uur – 9.15 uur
  • Periode: 10 weken lang

Locatie
De bijeenkomsten vinden plaats in en rondom stadion De Vijverberg het trainingscomplex van De Graafschap. Kortom, dezelfde omgeving waarin onze voetballers trainen en wedstrijden spelen.

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage van het Werkfitter traject is €250.

Aanmeldformulier Werkfitter
Wil jij samen met De Graafschap een stap vooruit maken in jouw fitheid. Meld je dan nu aan! We hebben niet onbeperkt plek, dus wees er snel bij om jouw deelname te garanderen. Vul het aanmeldformulier in en we zien jou snel bij de start van het programma. Na aanmelding wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen om deelname te bespreken.

Trainer Jeroen

Jeroen Reintjes is beweegcoach bij De Graafschap (Verbindt). Bij De Graafschap is hij al enige tijd werkzaam binnen de Jeugdopleiding, de maatschappelijke tak en in het seizoen 2021/2022 vervulde hij de rol als fysiektrainer van het eerste elftal. Jeroen: ‘Vooruitgang zien bij de deelnemers maakt mij blij. Er zijn veel mensen met een inactieve leefstijl, dat willen we bevorderen richting een steeds meer actieve leefstijl’. In het programma worden meerdere factoren meegenomen van voedingsinname bevorderen, nachtrust verhogen en zittend gedrag omturnen naar meer bewegen. Gedragsverandering is lastig, maar dat gaan we gefaseerd te lijf en vooral in het mentale aspect zullen we investeren.

*Het programma bevat elementen van EuroFIT.

Inschrijven:
Schrijf je in door hier te klikken!

Volgende wedstrijd

zo
26
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
 • bel de superboeren:
 • (0314) 36 84 50
 • Openingstijden:
 • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
 • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

 • Of stuur een email:
 • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner