U heeft momenteel geen verbinding.

Netwerkbijeenkomsten

Bij De Graafschap ontmoeten ondernemers elkaar iedere twee weken. Naast de 19 thuiswedstrijden en eventuele beker- en nacompetitiewedstrijden, worden er jaarlijks tientallen zakelijke activiteiten en bijeenkomsten gehouden. De diverse evenementen op een rijtje:

Sfeervol Zakendoen Zes maal per jaar de netwerkavond van de Business Club. Gemiddeld tussen de 200 en 300 deelnemers. Bedrijfspresentaties, attractieve sprekers en een afwisselend programma, eten met collega BC-leden en hun gasten en volop gelegenheid om te netwerken en elkaars bedrijven beter te leren kennen. Tevens een mooi platform om uw eigen bedrijf te presenteren.

Trainersuurtje ‘Aangenaam kennismaken': Deze kleinschalige lunch bijeenkomst, staat in het teken van een exclusieve ontmoeting met de spelers van De Graafschap, mede-ondernemers en de technische staf. De selectie zal aanschuiven tijdens de lunch, alle gelegenheid om eens van gedachten te wisselen over voetbal en zaken.

Workshop Hour ‘van elkaar leren' is hier het uitgangspunt. Een van de Business Club leden verzorgt een vakinhoudelijke workshop. Direct toepasbaar, interactief en een prima gelegenheid om kennis en ervaring met elkaar te delen.

Jaarlijkse bijeenkomsten

Ondernemersprijzen Achterhoek Ondernemersprijs Achterhoek Ondernemerschap maakt dat het bruist in de Achterhoek. Dankzij tal van daadkrachtige entrepreneurs staat de Achterhoek bekend als innovatieve regio vol aanpakkers. Een gegeven om trots te vieren, vinden Business Club De Graafschap, VNO-NCW Achterhoek, Rabobank en De Steck. Samen reiken zij daarom 1x per twee jaar twee awards uit waarmee Achterhoekse ondernemers in de spotlights worden gezet. De volgende editie van dit event staat op de agenda voor 2025.

Smaakvol Zakendoen De ‘horeca Achterhoek' presenteert zich: Tijdens deze speciale editie van Sfeervol Zakendoen in januari staan de culinaire presentaties van Business Club ondernemers uit de Achterhoek centraal. De NEDCON Lounge is voor deze avond omgetoverd tot een horecaplein vol met kramen waar u heerlijk kunt proeven! Ondertussen kunt u informeel netwerken.

De Graafschap Supervrouwen ‘Supervrouwen scoren'. Het zakelijk netwerk event voor alle vrouwelijke managers en DGA's uit de Achterhoek. Zowel voor BC-leden als nieuw geïnteresseerden. In combinatie met het bijwonen van een thuiswedstrijd van De Graafschap.

Blauwwitte Golfdag ‘Sportief zakelijk': De Felbegeerde Blauwwitte De Graafschap BC Wisselbokaal is de inzet van de strijd tijdens de competitie deze ontspannen en toch competitieve golfdag. Voor de nieuwelingen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de clinic. Ook de inwendige mens wordt deze dag niet vergeten, een originele lunch op de baan en na afloop een borrel.

De Graafschap Haringparty ‘Dé haringparty van de Achterhoek. De Graafschap verwelkomt jaarlijks, samen met de Business Club-leden, de nieuwe haring. Naast de Hollandsche Nieuwe kunt u ook genieten van diverse andere lekkernijen, van Achterhoekse Streekproducten tot oesters. Tevens wordt op deze middag de De Graafschap Verbindt-bokaal uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich maatschappelijk verdienstelijk maakt in de Achterhoek

Voor meer informatie en/of vragen, gelieve contact op te nemen met de afdeling commercie via commercie@degraafschap.nl

Volgende wedstrijd

zo
26
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner