U heeft momenteel geen verbinding.
Club

Supporterszaken


Dennis van Amerongen is sinds medio 2015 S.L.O. van De Graafschap. De afkorting S.L.O. staat voor Supporter Liaison Officer, de officiële benaming voor supporterscoördinator. Als S.L.O. is Dennis de schakel tussen club en alle supporters(geledingen). Eveneens onderhoudt hij contact met stewards, beveiligers, politie, gemeente en de supporterscoördinator van de tegenstander.

Gastvrij én toegankelijk

De primaire doelen van Dennis zijn de afstand tussen club en supporters zo klein mogelijk houden én de wedstrijden zo gastvrij en toegankelijk mogelijk te laten verlopen. Dit geldt voor zowel thuis- als uitwedstrijden en bij thuisduels ook voor de supporters van de bezoekende club. Sinds enkele jaren is het hebben van een supporterscoördinator een licentie-eis van de KNVB.

Vragen, opmerkingen, klachten

Heb je als supporter vragen, opmerkingen, ideeën of klachten, dan ben je bij Dennis aan het juiste adres. Hij is tijdens kantooruren (behalve op dinsdag) aanwezig op stadion De Vijverberg. Eveneens is onze supporterscoördinator aan te spreken op alle wedstrijddagen (zowel bij thuis- als uitwedstrijden). Uiteraard is Dennis telefonisch en per mail bereikbaar. Daarnaast kun je hem contacten via Twitter en Whatsapp.

E-mail: supporterszaken@degraafschap.nl

Twitter: @supporterszaken

Telefoon en Whatsapp: 0314 - 368453

De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner