U heeft momenteel geen verbinding.
G-team

Bijzondere Eredivisie Competitie

BIJZONDERE EREDIVISIE COMPETITIE

Op zondag 14 mei a.s. spelen onze helden van het G-team drie wedstrijden op De Vijverberg. Ook de teams van ADO Den Haag, VVV Venlo, Excelsior Rotterdam en NEC zullen aanwezig zijn. Het stadion is op deze dag ook geopend voor publiek. De toegang is gratis. We hopen dat we vele supporters mogen verwelkomen in ons mooie stadion, zodat we samen onze unieke sporters naar de overwinning kunnen juichen. Samen geven we ons G-team de dag van hun leven!

Programma:
Vanaf 11.15 uur zullen de sporters het veld betreden voor een korte warming-up. Vanaf 11.30 uur start het officiële programma. Het G-team van De Graafschap speelt deze dag 2 wedstrijden.

Speelschema

11:30 uur De Graafschap - ADO Den Haag

11:30 uur VVV Venlo - Excelsior Rotterdam

12:15 uur ADO Den Haag - NEC Nijmegen

12:15 uur De Graafschap - VVV Venlo

13:10 uur VVV Venlo - Excelsior Rotterdam

13:10 uur De Graafschap - NEC Nijmegen

Toegang:

Toegang is gratis en voor iedereen. Het stadion is vanaf 10.30 uur geopend, bezoekers kunnen zich melden bij de ingang Groenendaal (vak 40) of de ingang bij vak 9 t/m 12 (als je vanaf P1 gezien links langs het hoofdgebouw loopt de eerste stadion-ingang aan de rechterkant.) Andere ingangen zullen gesloten blijven.

Op deze dag zal alleen de hoofdtribune geopend zijn. Via deze tribune is het ook mogelijk om gebruik te maken van het horecapunt in onze business club.

De toiletten achter de Groenendaal zijn op deze dag geopend, daar zit ook een invalidentoilet. Tevens zijn de toiletten in de business club geopend en is er in de business club (kroeg) ook een invalidentoilet.

Parkeren

Parkeren kan op P1, voor de ingang van ons stadion.

Over de Bijzondere Eredivisie

Er zijn op dit moment meer dan 100.000 kinderen in Nederland die te maken hebben met een beperking. Deze kwetsbare jongeren staan vaak letterlijk en figuurlijk buitenspel. Dit zorgt voor eenzaamheid en gezondheidsklachten. Met de Bijzondere Eredivisie komt daar verandering in. Voortaan kunnen ook voetbaltalentjes met een beperking uitkomen voor een profclub. Hiermee krijgt deze groep jonge kinderen de mogelijkheid om te sporten (op niveau), waarbij plezier centraal staat.

De Bijzondere Eredivisie is een initiatief van de stichting NSGK. Kinderen krijgen de kans om uit te komen voor een profclub uit hun regio. De competitie bestaat uit teams van diverse betaalde voetbalorganisaties, waaronder De Graafschap. De elftallen bestaan uit jongens en meisjes vanaf 10 jaar.


Tijdens een seizoen telt de Bijzondere Eredivisie diverse wedstrijddagen. De kinderen nemen het tegen elkaar op in een toernooivorm. Iedere ronde wordt door een van de deelnemende profclubs gehost. Gedurende het seizoen vindt er dus ook een speelronde op Stadion De Vijverberg plaats, dit jaar is dat op 14 mei.

De Bijzondere Eredivisie was in 2019 te zien in het tv programma FC De Helden dat wekelijks werd uitgezonden door KRO-NCRV op NPO 1.


Meer over de Bijzondere Eredivisie: www.bijzondere-eredivisie.nl


G-team seizoen 2022-2023Navigeer naar

Volgende wedstrijd

zo
26
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner