U heeft momenteel geen verbinding.
G-team

Bijzondere Eredivisie Competitie

Op 26 september a.s. spelen onze helden van het G-team twee wedstrijden op De Vijverberg. Ook de teams van SC Heerenveen, VVV Venlo, FC Emmen en SC Cambuur zullen aanwezig zijn. Het stadion is op deze dag ook geopend voor publiek. Toegang is gratis (wel op vertoon van een coronatoegangsbewijs). We hopen dat we vele supporters mogen verwelkomen in ons mooie stadion, zodat we samen onze unieke sporters naar de overwinning kunnen juichen. Samen geven we ons G-team de dag van hun leven!

Programma:
Vanaf 10.50 uur zullen de sporters het veld betreden voor een korte warming-up. Vanaf 11.00 uur start het officiële programma. Het G-team van De Graafschap speelt deze dag 2 wedstrijden.

Toegang:

Toegang is gratis en voor iedereen. Wel dient iedereen in verband met de huidige coronamaatregelen een geldig coronatoegangsbewijs te hebben. Het stadion is vanaf 10.30 uur geopend, bezoekers kunnen zich melden bij ingang Groenendaal (vak 40) of de ingang vak 9 t/m 12 (als je vanaf P1 gezien links langs het hoofdgebouw loopt de eerste stadion-ingang aan de rechterkant.) Hier zal één van onze beveiligingsmedewerkers staan om de QR-code uit de coronacheck-app te scannen. Andere ingangen zullen gesloten blijven.
Op deze dag zal alleen de hoofdtribune geopend zijn. Via deze tribune is het ook mogelijk om gebruik te maken van het horecapunt in onze business club.

b. De toiletten achter de Groenendaal zijn op deze dag geopend, daar zit ook een invalidentoilet. Tevens zijn de toiletten in de business club geopend en is er in de business club (kroeg) ook nog een invalidentoilet.

Parkeren + aanrijdroute ivm spoorwegwerkzaamheden.

Routeomschrijving;

Door spoorwegwerkzaamheden is de spoorwegovergang van de Lijsterbeslaan afgesloten voor verkeer. Hierdoor is het verkeer afgesloten vanaf de spoorwegovergang van de Lijsterbeslaan richting Stadion de Vijverberg. Deze maatregelen gelden ook voor fietsers en voetgangers. Om de Vijverberg te bereiken kun je het beste aanrijden via de woonwijk Oosseld (langs de Coöp)

De Vijverberg is vanaf de autobaan als volgt bereikbaar:

1: Sla vanaf de A18 links af op de Terborgseweg.

2: Na 400 meter sla bij de stoplichten rechts af naar de Oude Terborgseweg

3: Neem vervolgens opnieuw de aflag naar rechts om op de Oude Terborseweg te komen

4: Na 300 meter sla vervolgens links af naar de Dennenweg

5: Na 800 meter steek je bij de kruising rechtdoor richting de Vijverlaan

6: Sla na 10 meter direct links af op de Vijverlaan

7: Vervolg deze weg naar het stadion voor P1

Parkeren kan op P1, voor de ingang van ons stadion.

Plattegrond ivm spoorwegwerkzaamheden

Over de Bijzondere Eredivisie

Er zijn op dit moment meer dan 100.000 kinderen in Nederland die te maken hebben met een beperking. Deze kwetsbare jongeren staan vaak letterlijk en figuurlijk buitenspel. Dit zorgt voor eenzaamheid en gezondheidsklachten. Met de Bijzondere Eredivisie komt daar verandering in. Voortaan kunnen ook voetbaltalentjes met een beperking uitkomen voor een profclub. Hiermee krijgt deze groep jonge kinderen de mogelijkheid om te sporten (op niveau), waarbij plezier centraal staat.

De Bijzondere Eredivisie is een initiatief van de stichting NSGK. Kinderen krijgen de kans om uit te komen voor een profclub uit hun regio. De competitie bestaat uit teams van diverse betaalde voetbalorganisaties, waaronder De Graafschap. De elftallen bestaan uit jongens en meisjes vanaf 10 jaar.


Tijdens een seizoen telt de Bijzondere Eredivisie diverse wedstrijddagen. De kinderen nemen het tegen elkaar op in een toernooivorm. Iedere ronde wordt door een van de deelnemende profclubs gehost. Gedurende het seizoen vindt er dus ook een speelronde op Stadion De Vijverberg plaats, dit jaar is dat op 26 september aanstaande.


De Bijzondere Eredivisie was in 2019 te zien in het tv programma FC De Helden dat wekelijks werd uitgezonden door KRO-NCRV op NPO 1. Op dit moment wordt er op Omroep Gelderland een 4-delige serie uitgezonden over het G-team van De Graafschap. 'De Helden van het G-team' is ook online terug te kijken via https://www.gld.nl/de-helden-v... of op maandag te bekijken op TV Gelderland, om 17.20 uur (en daarna elk uur herhaald).


Download hier de Bijzondere Eredivisie krant 2020-2021

























Meer informatie over de Bijzondere Eredivisie: www.bijzondere-eredivisie.nl


Navigeer naar

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner