U heeft momenteel geen verbinding.
G-team

Bijzondere Eredivisie Competitie

Op zondag 9 juni a.s. spelen onze helden van het G-team drie wedstrijden bij VV Viod aan de Sicco Mansholtweg 2, Sportpark Dichteren, te Doetinchem.

Ook de teams van AJAX, SC Heerenveen, NEC, AZ en SC Cambuur zullen aanwezig zijn. Het sportpark is op deze dag ook geopend voor publiek. De toegang is gratis. We hopen dat we vele supporters mogen verwelkomen, zodat we samen onze unieke sporters naar de overwinning kunnen juichen. Samen geven we ons G-team de dag van hun leven!

Programma:
Vanaf 11.15 uur zullen de spelers het veld betreden voor een korte warming-up. Vanaf 11.30 uur start het officiële programma. Het G-team van De Graafschap speelt deze dag 3 wedstrijden.

Speelschema

11:30 uur De Graafschap - AZ

11:30 uur AJAX – NEC Nijmegen

12:15 uur De Graafschap – SC Cambuur

12:15 uur SC Heerenveen – NEC Nijmegen

13:00 uur SC Cambuur – SC Heerenveen

13.00 uur AJAX – AZ

13:45 uur De Graafschap – AJAX


Toegang:

Toegang is gratis en voor iedereen. Het sportpark is vanaf 10.30 uur geopend.

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplaats bij VV Viod.

Ben jij er ook bij?

Bijzondere Eredivisie, zondag 9 juni

Over de Bijzondere Eredivisie

Er zijn op dit moment meer dan 100.000 kinderen in Nederland die te maken hebben met een beperking. Deze kwetsbare jongeren staan vaak letterlijk en figuurlijk buitenspel. Dit zorgt voor eenzaamheid en gezondheidsklachten. Met de Bijzondere Eredivisie komt daar verandering in. Voortaan kunnen ook voetbaltalentjes met een beperking uitkomen voor een profclub. Hiermee krijgt deze groep jonge kinderen de mogelijkheid om te sporten (op niveau), waarbij plezier centraal staat.

De Bijzondere Eredivisie is een initiatief van de stichting NSGK. Kinderen krijgen de kans om uit te komen voor een profclub uit hun regio. De competitie bestaat uit teams van diverse betaalde voetbalorganisaties, waaronder De Graafschap. De elftallen bestaan uit jongens en meisjes vanaf 10 jaar.


Tijdens een seizoen telt de Bijzondere Eredivisie diverse wedstrijddagen. De kinderen nemen het tegen elkaar op in een toernooivorm. Iedere ronde wordt door een van de deelnemende profclubs gehost. Gedurende het seizoen vindt er dus ook een speelronde op Stadion De Vijverberg plaats, dit jaar is dat op 14 mei.

De Bijzondere Eredivisie was in 2019 te zien in het tv programma FC De Helden dat wekelijks werd uitgezonden door KRO-NCRV op NPO 1.


Meer over de Bijzondere Eredivisie: www.bijzondere-eredivisie.nlNavigeer naar

Volgende wedstrijd

Sportpark 't Elderink, Hengelo (Gld.)

Logo De Graafschap PNG
za
20
jul.
14:00
uur
Al Nasr
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner