U heeft momenteel geen verbinding.
De Graafschap Verbindt

Wensen en verzoeken

De Graafschap zit bij velen in het hart. Dat merken we aan het aantal verzoeken dat we ontvangen. En daar zijn we vereerd om. Prachtig dat De Graafschap aanwezig mag zijn bij een bijzondere gebeurtenis. Of het nu een felicitatie voor opa is, een hart onder de riem voor een zieke supporter, bijdragen aan een jubileum of een eigen goed doel: De Graafschap staat voor veel Superboeren op nummer één. Hoe mooi we dat ook vinden en hoe bijzonder de persoon of aanvraag soms ook is, het is helaas niet mogelijk aan álle verzoeken te voldoen.

Ook ontvangen we aanvragen met verzoeken om medewerking c.q. bij te dragen aan diverse activiteiten, goede doelen en organisaties. Hoezeer we vele van deze initiatieven onderschrijven en toejuichen kunnen we niet aan alle verzoeken voldoen. We geven de voorkeur aan regionale initiatieven en goede doelen met een bestemming in de Achterhoek.

Wensen en verzoeken kunnen ingediend worden via info@degraafschapverbindt.nl

Andere goede doelen

De stichting De Graafschap Verbindt draagt andere initiatieven en goede doelen die een maatschappelijke bijdrage in de Achterhoek leveren een warm hart toe. Samenwerken doen wij vaak vanuit maatwerk. Wij ondersteunen maatschappelijke organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen door bijvoorbeeld ons netwerk en/of de business club van De Graafschap te koppelen aan goede doelen en initiatieven die bijdragen aan het welzijn in de Achterhoek. Dit kunnen wij echter niet onbeperkt doen en we kijken ook of de goede doelen en/of initiatieven bij ons passen.

Het belangrijkste criterium voor ons is dat de goede doelen of initiatieven zich richten op de Achterhoek en haar inwoners.

De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner