U heeft momenteel geen verbinding.
Horeca

Uw eventmanager

Zoekt u een vergaderruimte, een opvallende plaats voor een bedrijfsevenement, een ruimte voor een sfeervol feest? Of wilt u iets exclusiefs voor een bijeenkomst met zakelijke relaties? En wilt u een inspirerende omgeving, die net even anders is dan de ruimtes die u normaal huurt? Met zicht op het voetbalveld, het gevoel krijgen van onoverwinnelijkheid! Die kick bieden wij u.

We beschikken over meer dan tien verschillende ruimtes die geschikt zijn voor groepen vanaf 10 personen. U zegt het maar, want in overleg is bij ons heel veel mogelijk. Een themafeest bijvoorbeeld, verdeeld over de diverse ruimtes, uitgebreid met extra entertainment. Op De Vijverberg is het mogelijk om een (verjaardags)feest of bruiloft te vieren, maar een vergadering en een (na)begrafenis behoren ook tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen alle ruimtes voorzien worden van audiovisuele middelen. Ideaal voor het geven van een presentatie of het laten zien van foto’s.

Op het gebied van faciliteiten tijdens uw evenement is alles mogelijk. Hebben wij het niet in huis, dan zorgen we - via onze partners - dat het gereed staat op het moment dat u dat wenst. We zorgen ervoor dat alles strak voor elkaar is en ieder evenement zonder problemen verloopt. Grote groepen of een klein gezelschap? Wij zijn gastvrij voor elke gelegenheid. Daarbij parkeren uw gasten bij ons gratis voor de deur; we bieden liefst 240 parkeerplaatsen aan.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met event- en facility manager Bram Huntink via de e-mail.


Deel deze pagina

Volgende wedstrijd

ma
17
jun.

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner