U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap lanceert gloednieuwe en verbeterde app!


De Graafschap lanceert gloednieuwe en verbeterde app!

De Graafschap lanceert een nieuwe en verbeterde app. In de app is het laatste nieuws te lezen, volg je al onze wedstrijden live via het wedstrijdcentrum, kies je eenvoudig de man of the match en is het ook mogelijk om je kaarten te kopen en je seizoenkaart te koppelen.

Om deze app zo optimaal mogelijk te gebruiken is er een nieuwe omgeving gebouwd om je bestaande CM-account zo optimaal mogelijk te koppelen aan de app; de nieuwe MijnDeGraafschap-omgeving.

MijnDeGraafschap

De vernieuwde MijnDeGraafschap-omgeving biedt één centrale plek om in te loggen op alle verschillende platforms van De Graafschap: de kaartverkoopshop, én de nieuwe De Graafschap App. Omdat je op deze plekken kunt inloggen met eenzelfde combinatie van e-mailadres en wachtwoord, zal je automatisch ingelogd blijven als je dat één keer hebt gedaan op de verschillende platforms.

Voor iedere supporter met een De Graafschap-account/CM-account is het noodzakelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen en dat te koppelen aan zijn of haar e-mailadres. Vanaf de lancering van de app is het dan ook niet meer mogelijk om in te loggen met het huidige wachtwoord. Het instellen van een (nieuw) wachtwoord is heel eenvoudig en werkt als volgt:

  1. Doe hier de account check: https://mijn.degraafschap.nl/account-check
  2. Volg vervolgens de stappen

Optimaal gebruiksgemak

De nieuwe app is geoptimaliseerd om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken. In deze app vind je alles op één plek. Het laatste nieuws, video’s, een livecentrum waarin je onze wedstrijden volgt en de mogelijkheid om te stemmen op jouw man of the match!

Bijkomend voordeel is dat seizoenkaarthouders de app kunnen gebruiken om hun seizoenkaarten in te laden en deze op die manier te laten scannen bij de ingang. Dit is een mogelijkheid, maar natuurlijk blijft de 'good old' seizoenkaart ook gewoon in gebruik.

De De Graafschap App is vanaf nu te downloaden in zowel de App Store als de Google Play Store!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportpark 't Elderink, Hengelo (Gld.)

Logo De Graafschap PNG
za
20
jul.
14:00
uur
Al Nasr
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner