Business nieuws

Denim Craftsmanship in Doesburg

Denim Craftsmanship in Doesburg

Een heel weekend van ambacht en vakmanschap.

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober organiseert Only for Men het event Denim Craftsmanship in de winkel in Doesburg. Dit weekend staat volledig in het teken van denim, ambacht en vakmanschap én dat allemaal op één locatie.

Lees verder

Spectaculaire fashion show

Spectaculaire fashion show

Donderdag 4 oktober rollen we de rode loper weer uit en showen onze professionele modellen de allerlaatste fall/wintertrends voor zowel dames als…HEREN. Het thema is: colourful winter.

Lees verder

Gratis naar Wellness Center de Bronsbergen

Gratis naar Wellness Center de Bronsbergen

Goed nieuws!
Sinds het eredivisie seizoen 2018-2019 is Wellness Center de Bronsbergen uit Zutphen Official Ster Sponsor geworden van de Graafschap. Om dit te vieren heeft de Graafschap gezorgd dat jij, als trouwe supporter en sponsor van de club, gratis van een dagje wellness kunt genieten!

(normale prijs € 31,00 p.p)

Lees verder

Vishandel Wennekes komt met speciale actie voor Business Club leden

Vishandel Wennekes komt met speciale actie voor Business Club leden

De warme lente zorgde voor ‘heul veul’ plankton en daarmee voor volvette Hollandse Nieuwe haringen. Die, met meer dan 16% lichaamsvet en een stevige ‘bite’, goed in de smaak vielen bij de 220 aanwezige Business Club leden tijdens de Haringparty van De Graafschap afgelopen 21 juni. In de tuin van het Doetinchemse Hotel Villa Ruimzicht werden 350 haringen weggehapt en een vaatje haring geveild voor het goede doel: Dierencentrum Achterhoek.

Lees verderUitnodiging Doetinchemse Bokbierparty | 3 oktober 2018

Uitnodiging Doetinchemse Bokbierparty | 3 oktober 2018

Op woensdag 3 oktober 2018 organiseren ING, BOO en Tap & van Hoff Notarissen wederom De Doetinchemse Bokbierparty. Dit jaar goat deze plaatsvinden in De Steck, de broedplaats voor ondernemers.

Graag nodigen wij u, als sponsor van De Graafschap, samen met een introduce uit om hierbij aanwezig te zijn.

Lees verder