Verspakketten Havezathe Carpe Diem


Verspakketten Havezathe Carpe Diem

Door de maatregelen van de overheid sluiten ook wij het restaurant tot en met 6 april. Uiteraard staan wij volledig achter deze beslissing.

Vanaf dinsdag 17 maart leveren wij verspakketten. Kruip in de huid van een ware chef en bereidt zelf thuis een fantastisch Carpe Diem diner met dagverse producten en het “geheime” recept van de chef.

Wij bezorgen deze pakketten van Gaanderen tot aan Didam en van Doetinchem tot aan ‘s-Heerenberg met een beperkte voorraad (en andere locaties in overleg).

Kosten voor een pakket bedragen €30,- voor twee personen (inclusief leuke verrassing) . De betaling zal worden voldaan middels een tikkie en het pakket zal voor de deur worden afgeleverd om het contact zo veel mogelijk te beperken.

Maak een keuze uit een vlees, vis of vegetarisch pakket en bestel voor 13.00 uur. Wij zullen het pakket dan voor 17.00 uur bij u bezorgen. Ook kunnen de pakketten worden afgehaald tussen 14 en 17 uur. Hierbij geldt eveneens dat de bestelling voor 13 uur binnen moet zijn en de transactie plaatsvindt voor aan het hek.

Wij hopen dat Nederland snel beter wordt en dat iedereen een beetje op elkaar let!

Team Carpe Diem,

https://www.hotelcarpediem.nl/verspakketten/

NB Ons hotel blijft geopend voor logies.

carpe-diem-2.JPGNieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht