U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Maak kennis met Richt.


Maak kennis met Richt.

Maak kennis met Richt! Sandra Garretsen besloot om in het midden van de crisis een nieuw bedrijf te lanceren. "Van het één komt het ander."

VitaMee wordt 1 juni alweer 15 jaar oud en is inmiddels gegroeid naar een gecertificeerde en integrale (lokale) arbodienstverlener. Op het pad naar volwassenheid hebben zij veel geleerd. En nog steeds zijn zij bereid om fouten te maken. "Dat hoort erbij en daardoor hebben wij ons zo sterk ontwikkeld." Aldus Sandra.

"Zo moeten er ook af en toe keuzes gemaakt worden. Dus hakten wij de knoop eind vorig jaar door. En zie hier. We hebben iets nieuws opgeRicht. Richt training & Coaching. Richt gaat om richting vinden en richting geven. We zijn recht door zee. En als het moet ook voor zijn raap."

Richt is er voor professionals die leiding willen nemen en geven. Om beter uit de verf te komen. Jijzelf of je team. Daarom bieden zij training en coaching. Leiderschap. Om weer lekker te kunnen werken of het lekker te laten werken.

"Juist in deze tijd geloven we in de meerwaarde van coaching. Het is belangrijk om te praten over je uitdagingen en ze te delen. Coaching is een samenwerkingsverband. En je staat er niet alleen voor. We bieden ook programma's aan voor leiderschap, persoonlijk functioneren en leiderschap."

Op de website vind je meer over wat we doen: https://www.richt-coaching.nl/wat-we-doen/

Volg ons ook op LinkedIn en Facebook.
https://www.facebook.com/richtcoaching/
https://www.linkedin.com/company/richt-coaching

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

AFAS Trainingscomplex, Wijdewormer

AZ logo
ma
03
apr.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner