NieuwsDe Graafschap sluit trainingskamp af met oefenzege op TOP Oss

De Graafschap sluit trainingskamp af met oefenzege op TOP Oss

De Graafschap heeft zaterdagmiddag de zesde wedstrijd in de voorbereiding gewonnen van TOP Oss. In Herpen - waar de mannen van trainer Mike Snoei het vierdaagse trainingskamp afsloten - werd een 1-3 oefenzege geboekt. Stef Nijland, Daryl van Mieghem en Jordy Tutuarima scoorden namens de Doetinchemmers.

Lees verder

Trainingskamp in Doorwerth uitstekend verlopen (video's)

Trainingskamp in Doorwerth uitstekend verlopen (video's)

De selectie en staf hebben een succesvol trainingskamp in Doorwerth achter de rug. Zaterdag werd het vierdaagse trainingskamp afgesloten met de oefenwedstrijd in Herpen tegen TOP Oss (1-3 overwinning). Bekijk hier enkele video's, onder meer over de teambuildingsdag en een interview met trainer Mike Snoei.

Lees verder

De seizoenkaart valt weer op de deurmat

De seizoenkaart valt weer op de deurmat

De nieuwe seizoenkaarten worden vanaf vandaag in diverse shifts verzonden. Dus de komende weken vallen de bestelde seizoenkaarten weer op de mat. De DVD 'Veur Altied' voor de vroegboekers is op dit moment nog in productie, deze wordt nageleverd. De verwachting is dat deze voor het begin van het seizoen kan worden verstuurd.

Lees verder

De Graafschap ontvangt  Al-Wahda zaterdag bij SVDW

De Graafschap ontvangt Al-Wahda zaterdag bij SVDW

Na het gewonnen duel met DZC'68 van afgelopen dinsdag vervolgt De Graafschap de oefencampagne zaterdag met een oefenwedstrijd tegen Al-Wahda, de ploeg van de Nederlandse trainer Maurice Steijn. De vriendschappelijke ontmoeting wordt gespeeld bij SVDW en start om 17:00 uur.

Lees verder

De Graafschap boekt oefenzege in Doetinchemse clash met DZC'68

De Graafschap boekt oefenzege in Doetinchemse clash met DZC'68

De Graafschap heeft dinsdagavond de vierde oefenpot, tegen stadgenoot DZC'68, gewonnen. Op Sportpark Zuid werd een nipte 2-3 overwinning geboekt. Milan Hilderink, Roland Baas en Jordy Thomassen waren verantwoordelijk voor de doelpunten van de Superboeren, zo zagen zo'n 2.000 toeschouwers.

Lees verder