Nieuws


De Vijverberg op Koningsdag gesloten

De Vijverberg op Koningsdag gesloten

Stadion De Vijverberg is op Koningsdag, donderdag 27-4, gesloten. Vrijdag 28 april zijn wij vanaf 09.00 uur, tot aan de aftrap van de thuiswedstrijd tegen Achilles'29 om 20.00 uur, geopend. 

Lees verder

Welkom op de middenstip op zondag 7 mei

Welkom op de middenstip op zondag 7 mei

De eerste editie van 'Welkom op de middenstip' in 2016 was een groot succes. We hebben enorm veel leuke reacties ontvangen. We mochten zo’n 700 mensen op deze eerste editie ontvangen. Daarom gaan we op 7 mei een tweede editie organiseren waar jij en je vrienden of vriendinnen bij moeten zijn. Ervaar hoe het is om een dag een sterspeler te zijn. Je tekent een contract, gaat op de foto, staat de pers te woord en moet allerlei voetbal opdrachten uitvoeren om je voetbaldiploma te verdienen. Je gaat het hele stadion rond en kunt uiteindelijk ook nog een uur gamen tijdens een gametoernooi. Dit alles op stadion de Vijverberg van de Graafschap in Doetinchem. De winnaars van het gametoernooi mogen het opnemen tegen spelers van de Graafschap. Ieder kind krijgt een leuk aandenken mee naar huis.

Steun je lokale club!

Omdat we alle spelertjes in de Achterhoek willen bereiken hebben we besloten dat we voor elk geboekt ticket € 0,50 over maken naar de clubkas van je eigen club waar je lid of fan van bent. Geef dit dus op bij het boeken en zo ondersteunen we de lokale verenigingen en hopen we dat je het iedereen laat weten. Dan gaat het een geweldige dag worden op 7 mei maar krijgen de lokale clubs ook een steuntje in de rug.

Lees verder


Matchwinnaar Anthony van den Hurk: "Dit zijn de lekkerste goals. Heerlijk!"

Matchwinnaar Anthony van den Hurk: "Dit zijn de lekkerste goals. Heerlijk!"

Een sterke comeback leverde De Graafschap vrijdag drie punten op in de uitwedstrijd bij Almere City FC. In de negentigste minuut schoot Anthony van den Hurk de verlossende 1-2 binnen, nadat invaller Daryl van Mieghem voor de gelijkmaker had gezorgd. Een heel belangrijke overwinning voor De Graafschap, dat volop in de race blijft voor deelname aan de play-offs.

Lees verder
De Graafschap naar Categorie 2

De Graafschap naar Categorie 2

De Graafschap is per 1 maart ingedeeld in Categorie 2 van het Licentiesysteem van de KNVB. In het voorjaar van 2016 moest de club een plan van aanpak opstellen om de financiële situatie te verbeteren. Daar is het afgelopen jaar door de hele organisatie hard aan gewerkt, met als resultaat dat de club op basis van de jaarcijfers van vorig seizoen en de halfjaarcijfers van het lopend seizoen ruim voldoende punten heeft gescoord om ingedeeld te worden in Categorie 2.

Lees verder