NieuwsBestel je seizoenkaart voor 1 juli en maak kans op een gratis seizoenkaart voor je leven

Bestel je seizoenkaart voor 1 juli en maak kans op een gratis seizoenkaart voor je leven

We hebben het afgelopen seizoen heel Nederland laten zien hoe sfeervol stadion De Vijverberg kan zijn. Met een bezetting van 9.000 supporters gemiddeld kunnen we trots zijn. Ondanks de teleurstellende start wisten de Superboeren de rug te rechten en werden er in 2017 spannende overwinningen over de streep getrokken. Na afloop van de wedstrijden bleef het vaak lang gezellig achter de Spinnekop. Ook aankomend seizoen willen we deze lijn samen met jullie doortrekken. Met een seizoenkaart pak je veel korting ten opzichte van de reguliere prijs van een dagkaart.

Lees verder

​Sjoerd Ars komt thuis bij De Graafschap

​Sjoerd Ars komt thuis bij De Graafschap

Sjoerd Ars is terug bij De Graafschap. De spits, geboren in Terborg en woonachtig in Didam, speelde van 2003 tot 2005 ook al voor de Superboeren. Met Sjoerd Ars (33) haalt De Graafschap niet alleen een echte Achterhoeker terug naar De Vijverberg, maar ook veel ervaring in het betaald voetbal.

Lees verderDe Vijverberg wordt vaste thuisbasis voor Jong Oranje

De Vijverberg wordt vaste thuisbasis voor Jong Oranje

De Vijverberg wordt per september 2017 voor tenminste twee jaar de vaste thuisbasis van Jong Oranje. Jong Oranje zal al haar kwalificatiewedstrijden – inclusief eventuele play-off wedstrijd – spelen in het stadion van De Graafschap. Als de samenwerking goed bevalt, zal deze tot 2021 doorlopen.

Lees verder

Definitief speelschema De Graafschap seizoen 2017-2018

Definitief speelschema De Graafschap seizoen 2017-2018

De KNVB heeft het definitieve speelschema voor het seizoen 2017-2018 bekendgemaakt. De Graafschap start het seizoen in de Jupiler League met een uitwedstrijd tegen Jong PSV, op maandag 21 augustus (20.00 uur). De eerste thuiswedstrijd vindt plaats op vrijdag 25 augustus (20.00 uur) tegen SC Cambuur.

Lees verder

Nieuwe algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp op bezoek in De Vijverberg (video)

Nieuwe algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp op bezoek in De Vijverberg (video)

De nieuwe algemeen directeur van De Graafschap, Hans Martijn Ostendorp, kwam even langs op De Vijverberg. Hij legt uit wat zijn verleden is bij De Graafschap. De huidig burgemeester van Bunnik komt oorspronkelijk uit Dinxperlo en kijkt uit naar zijn werkzaamheden bij de Superboeren. Tevens geeft hij aan wat de afgelopen twee seizoenen zijn hoogtepunten waren bij De Graafschap.

Lees verder

Voorbereiding De Graafschap

Voorbereiding De Graafschap

De Graafschap start zondag 9 juli om 11.30 uur de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een training in Westendorp. De eerste oefenwedstrijd staat gepland op zaterdag 15 juli om 18.00 uur bij GWVV in Varsselder, tegenstander is dan een regioteam. Dinsdag 18 juli speelt De Graafschap om 19.00 uur tegen de winnaar van de Achterhoekcup, AZSV uit Aalten.

Vrijdag 28 juli spelen de Superboeren om 19.00 uur tegen Heracles Almelo, deze wedstrijd wordt gespeeld op het veld van SV Epe, Sportlaan 5-7, 8162 BE Epe.

Woensdag 2 augustus om 19.00 uur is FC Den Bosch de tegenstander op het terrein van vv Helvoirt, Sportlaan 1A 5268 HS te Helvoirt. Een week later, op woensdag 9 augustus, spelen de mannen van Henk de Jong om 19.00 uur bij vv Zelhem tegen Achilles’29.

De voorbereiding wordt afgesloten met de Open Dag op zaterdag 12 augustus. De activiteiten op het parkeerterrein beginnen om 14.00 uur. De spelers zijn tot ongeveer 14.45 uur buiten. Aansluitend wordt om 16.00 uur een oefenwedstrijd in het stadion gespeeld tegen FC Emmen. De entree is gratis.

Lees verder


Weekschema

Er zijn geen weekschema items beschikbaar.