Nieuws


In actie voor de jeugdopleiding op 24 november

In actie voor de jeugdopleiding op 24 november

Op vrijdag 24 november speelt De Graafschap de volgende thuiswedstrijd. Om 20.00 uur trappen de Superboeren in De Vijverberg af tegen FC Eindhoven. Tijdens deze wedstrijd houden we samen met de VriendenLoterij een actie voor de jeugdopleiding.Als jij een lot koopt, gaat de helft van de opbrengst naar de jeugdopleiding van De Graafschap. Je ontvangt direct een cadeau als waardering voor je deelname. En als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische(geld)prijzen!

Lees verder

Jacco was hoofdtrainer voor een dag (video)

Jacco was hoofdtrainer voor een dag (video)

De week begon goed bij De Superboeren. Jacco kwam binnen en nam direct de taak van hoofdtrainer op zich. Via de stichting Pole Position en De Graafschap kwam de grote wens van Jacco uit. Uiteindelijk liet algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp de nieuwe trainer direct een contract tekenen, maar schrok nog wel even van de vraagprijs te weten 11 miljoen. 

Lees verderOpstellingen De Graafschap - NEC Nijmegen

Opstellingen De Graafschap - NEC Nijmegen

De Graafschap-trainer Henk de Jong wijzigt vanavond niks aan zijn basiselftal tegen koploper NEC Nijmegen. Dat betekent dat Sjoerd Ars in de basis aantreedt tegen oud-Superboeren Ted van de Pavert, en Gregor Breinburg.

Lees verder

Gamma en Praxis terrein geen P plaats De Graafschap

Gamma en Praxis terrein geen P plaats De Graafschap

Het parkeerterrein voor de Gamma en de Praxis aan de Havenstraat in Doetinchem is geen parkeerplaats van De Graafschap. Vorig seizoen ontvingen wij regelmatig melding van supporters/sponsoren dat de slagboom van het desbetreffende terrein dicht is en dat de auto dus niet van het terrein af kan.

Lees verder

Weekschema (Week 47)