NieuwsOpstellingen Ajax - De Graafschap

Opstellingen Ajax - De Graafschap

De Graafschap speelt vanmiddag in de Johan Cruijff Arena tegen Ajax. Bij de Superboeren staat Agil Etemadi onder de lat. Hij is de vervanger van de geblesseerde Hidde Jurjus. Hoofdtrainer Henk de Jong wijzigt verder niks aan het elftal dat met 0-0 gelijkspeelde tegen ADO Den Haag.

Lees verder65-plussers in het zonnetje!

65-plussers in het zonnetje!

Op 1 februari 2019 viert De Graafschap haar 65e verjaardag. Bij het opstellen van het competitieschema heeft de KNVB het verzoek van De Graafschap om op haar verjaardag een thuiswedstrijd te spelen ingewilligd. We spelen de betreffende vrijdagavond thuis tegen NAC Breda.

Lees verderDialectavond De Vijverberg geet plat!

Dialectavond De Vijverberg geet plat!

Henry Welling, Joop Boxstart en Ben Beijer verzorgen op woensdagavond 30 januari een dialectavond op het stadion. Een theatershow boordevol liedjes en conferences in het Liemers en het Achterhoeks. Met muzikale ondersteuning van rasmuzikanten als John te Dorsthorst, Joop Wallerbosch en Theo Scholten. Het thema voetbal zal zeker aan bod komen, maar staat niet centraal. De Vijverberg geet plat! Kom sfeer proeven en bedenk vooral: Er mag gelachen worden.

Lees verder


Opstellingen ADO Den Haag - De Graafschap

Opstellingen ADO Den Haag - De Graafschap

De Graafschap gaat vanavond de strijd aan met ADO Den Haag. De Superboeren missen de geschorste Lars Nieuwpoort. Jordy Tutuarima start als linksback. In de punt van de aanval staat Stef Nijland. Fabian Serrarens is niet fit genoeg om te beginnen; hij zit wel bij de selectie.

Lees verder