Nieuws​Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen, wedstrijden zonder supporters

​Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen, wedstrijden zonder supporters

Het kabinet komt met ingrijpende maatregelen. Die treffen heel de samenleving hard. Keihard. En dus ook het betaalde voetbal. Maar kennelijk is dit nodig. Veiligheid en gezondheid boven alles. Bij geen enkel (sport)evenement mag nu nog publiek aanwezig zijn. De komende drie weken. Dit is natuurlijk heel zuur. Te meer daar er geen enkel wetenschappelijk bewijs is tussen de aanwezigheid van publiek in een stadion en de stijging van het aantal corona-gevallen in Nederland.Lees verderDe Graafschap hard onderuit bij Jong AZ

De Graafschap hard onderuit bij Jong AZ

De Graafschap heeft een kater opgelopen in het uitduel met Jong AZ. In Noord-Holland verloor de ploeg met ruime cijfers van de beloftenploeg van AZ: 7-3. Namens De Graafschap waren Ralf Seuntjens, Elmo Lieftink en Daryl van Mieghem wel trefzeker, maar al met al was het een zware avond om snel te vergeten.

Lees verderDe Graafschap boekt overtuigende zege op Roda JC Kerkrade

De Graafschap boekt overtuigende zege op Roda JC Kerkrade

De Graafschap heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. De ploeg van trainer Mike Snoei boekte een overtuigende en ruime overwinning op Roda JC Kerkrade. Op De Vijverberg werd het 4-0 door onder meer twee schitterende doelpunten van Elmo Lieftink.

Lees verder

'Hart veur de Club'-actie brengt € 30.000,- op

'Hart veur de Club'-actie brengt € 30.000,- op

Maar liefst 734 supporters hebben een plek verworven in het Hart van de Club, dat boven onze hoofdingang komt te hangen. Volgende week gaat het hart in productie. De actie heeft € 30.000,- opgebracht. Wij zijn iedereen die heeft meegedaan ontzettend dankbaar!

Lees verder