NieuwsRode cijfers over 2014-2015

Rode cijfers over 2014-2015

Zoals gecommuniceerd tijdens de lancering van het plan ‘Samen D’RAN’ in januari 2014, werd voor het seizoen 2014-2015 een verlies van meerdere tonnen ingecalculeerd. Door de tegenvallende bezoekersaantallen en de daaruit misgelopen additionele inkomsten, zoals de horecaomzet, en extra kosten naar aanleiding van de behaalde promotie liep het verlies op tot ongeveer een miljoen euro.

Lees verderJan Vreman: "Nu verdienen we drie punten en krijgen we ze ook"

Jan Vreman: "Nu verdienen we drie punten en krijgen we ze ook"

Jan Vreman stond met een brede glimlach op het gelaat de aanwezige media te woord na afloop van SC Cambuur - De Graafschap (2-3). De oefenmeester had daar alle reden toe, want eindelijk werd de eerste en langverwachte zege van het seizoen geboekt. Na 'bizarre' slotminuten trok De Graafschap aan het langste eind door een rake knal van Karim Tarfi.

Lees verder

Weergaloze knal Tarfi levert De Graafschap eerste zege op

Weergaloze knal Tarfi levert De Graafschap eerste zege op

De Graafschap heeft de eerste zege van het seizoen te pakken. De Doetinchemmers zegevierden op bezoek bij concurrent SC Cambuur met 2-3. De Graafschap had het duel voor rust al kunnen beslissen, na goals van Cas Peters en Bart Straalman. Cambuur kwam via Sjoerd Overgoor en door een eigen goal van Nathaniel Will langszij, maar Karim Tarfi bekroonde zijn terugkeer met de winnende treffer: 2-3.

Lees verder

Opstellingen SC Cambuur - De Graafschap

Opstellingen SC Cambuur - De Graafschap

De Graafschap treedt in het cruciale duel met SC Cambuur aan in een ietwat gewijzigde formatie. Robin Pröpper keert terug van een schorsing en start op het middenveld, samen met onder meer Youssef El Jebli. Voorin start Vincent Vermeij. Nathan Kabasele zit op de bank.

Lees verder


De Graafschap krijgt Gedragscommissie Supporters "Club en supporters positief in beeld te brengen"

De Graafschap krijgt Gedragscommissie Supporters "Club en supporters positief in beeld te brengen"

In het kader van het nieuwe, meer gastvrije, supportersbeleid van De Graafschap heeft de club nu de beschikking over een Gedragscommissie. Deze commissie komt in de plaats van de ‘Supporters Advies Commissie’ (voorheen Stadionverboden Commissie) zoals die de afgelopen tijd heeft gefunctioneerd. Voorzitter van de nieuwe Gedragscommissie Supporters is Wim Egbertzen (oud-scheidsrechter in het betaald voetbal en voorzitter Regio E van de scheidsrechterscommissie).

Lees verder

​De Graafschap gaat vrijdag voor stampvol uitvak strijd aan met Cambuur

​De Graafschap gaat vrijdag voor stampvol uitvak strijd aan met Cambuur

De Graafschap gaat aanstaande vrijdag de strijd aan met SC Cambuur. Het team van trainer Jan Vreman moet dit cruciale duel winnen om de aansluiting met clubs als Cambuur, Willem II en FC Twente. Voorafgaand aan de veertiende speelronde in de Eredivisie heeft De Graafschap twee punten; dat zijn vijf punten minder dan de eerstvolgende opponent.

Lees verder

Weekschema (Week 49)

De fanshop op De Vijverberg is op woensdag 2 december extra geopend van 13:00 tot 15:30 uur. #ohkomereenskijken Volg ons