NieuwsDe Graafschap en Eagles strijden maandag in kraker om finaleplek

De Graafschap en Eagles strijden maandag in kraker om finaleplek

De Graafschap gaat er maandag op bezoek bij Go Ahead Eagles alles aan doen om de finale van de Jupiler Play-Offs te bereiken. Met een voorsprong uit het heenduel op zak (1-0) heeft De Graafschap een goede uitgangspositie, maar het duel moet eerst nog gespeeld worden. Dat gaat gebeuren onder het toeziend oog van vierhonderd fans van de Superboeren. Het uitvak is volledig uitverkocht.

Lees verder

NowOnline webdesign Man of the Match tegen Go Ahead: Van de Pavert

NowOnline webdesign Man of the Match tegen Go Ahead: Van de Pavert

Ted van de Pavert is vrijdagavond verkozen tot NowOnline webdesign Man of the Match tegen Go Ahead Eagles (1-0 winst). De centrumverdediger kopte twaalf minuten voor tijd keihard de winnende treffer tegen de touwen. Edwin Linssen werd tweede en Karim Tarfi pakte de derde plek. Deze strijders krijgen respectievelijk negen, zes en drie punten.

Lees verder

Ted van de Pavert: “Een droomscenario”

Ted van de Pavert: “Een droomscenario”

Ted van de Pavert werd vrijdagavond de held van De Vijverberg. Zijn kopbal in de 78e minuut zorgde voor één en al vreugde op de tribunes. Door de 1-0 overwinning op Go Ahead Eagles verschafte De Graafschap zich een goede uitgangspositie voor de uitwedstrijd in Deventer.

 

Lees verder

Dean Koolhof: "We zijn nog lang niet klaar"

Dean Koolhof: "We zijn nog lang niet klaar"

De Graafschap boekte vrijdagavond in de halve finale van de play-offs een 1-0 overwinning op Go Ahead Eagles. Ted van de Pavert werd matchwinnaar door in de tweede helft een corner van Edwin Linssen tot doelpunt te promoveren. Volgens invaller Dean Koolhof heeft De Graafschap een belangrijke stap gezet, maar is er nog niets beslist.

Lees verder

​Jan Vreman: "Maandag gaan we de strijd weer aan"

​Jan Vreman: "Maandag gaan we de strijd weer aan"

De Graafschap reist maandag met een 1-0 'voorsprong' op zak af naar Deventer voor de return met Go Ahead Eagles. De manschappen van trainer Jan Vreman streden vrijdag voor elke meter en sleepten een knappe overwinning uit het vuur. Vreman weet als geen ander dat de belangrijkste wedstrijd nog volgt. "Het wordt maandag een hele belangrijke wedstrijd voor ons."

Lees verderKNVB Bekerfinale De Graafschap B1 - PSV B1 op woensdag 27 mei

KNVB Bekerfinale De Graafschap B1 - PSV B1 op woensdag 27 mei

De Graafschap B1 heeft zich geplaatst voor de KNVB Bekerfinale, de tegenstander is PSV B1. In eerste instantie stond de wedstrijd gepland op zaterdag 30 mei. Echter, dat weekend speelt De Graafschap B1 ook een internationaal toernooi in Varsseveld. In overleg met PSV is besloten om de KNVB te verzoeken de finale op woensdag 27 mei te mogen spelen. Plaats van handeling is het hoofdveld van sv Babberich, aanvang 18.30 uur. 

Lees verder


We kunnen niet wachten tot maandag, morgen eerst training om 15.00 in het stadion. Hoek Spinnekop/Vijverberg open pic.twitter.com/a9E2i6WmBi Volg ons