Nieuws


Nieuwe De Graafschap shirts vanaf zondag te koop

Nieuwe De Graafschap shirts vanaf zondag te koop

Zondag, op de Open Dag van De Graafschap, zijn voor het eerst de splinternieuwe De Graafschap shirts te koop! Onze partner Voetbalshop.nl heeft speciaal voor deze dag een mooie aanbieding voor de fans: wie voor 69,99 het nieuwe Nike shirt koopt, krijgt de broek er bij. Voor 5 euro extra wordt er ter plekke ook nog een rugnummer naar keuze op gedrukt. De unieke blauwwitte D'ran sokken kosten 10 euro.

Lees verder

De Graafschap versterkt defensie met Sven Nieuwpoort

De Graafschap versterkt defensie met Sven Nieuwpoort

De Graafschap en Sven Nieuwpoort zijn, onder voorbehoud van een positieve medische keuring, een contract voor twee seizoenen overeengekomen. De 23-jarige verdediger speelde de afgelopen twee seizoenen bij Go Ahead Eagles en daarvoor bij Almere City en Jong Ajax.

Lees verderBestel je Seizoenkaart #mijnsteunisonvoorwaardelijk

Bestel je Seizoenkaart #mijnsteunisonvoorwaardelijk

We willen je enorm bedanken voor het geweldige seizoen dat we samen hebben beleefd. De steun van onze supporters heeft er toe bijgedragen dat we tot het eind als echte Superboeren hebben gestreden voor lijfsbehoud. Dit seizoen gaan we knallen in de eerste divisie.

Lees verder
Vanaf Open Dag te koop 'De terugkeer van de boerenbruiloft'

Vanaf Open Dag te koop 'De terugkeer van de boerenbruiloft'

De Graafschap blijft de gemoederen in de regio altijd bezig houden, in goede en in slechte tijden. Na enkele mindere jaren was de binding tussen club en de regio flink afgenomen. Vanaf januari 2015 werkt De Graafschap volgens het plan 'Samen D'ran' waarin het aanhalen/versterken van die binding hoog in het vaandel staat. Dat heeft effect, het afgelopen seizoen stroomde het stadion weer vol en was de binding sterker dan ooit. Aanleiding voor Erik Hagelstein om een roerige periode in een boek samen te vatten onder de titel 'De terugkeer van de boerenbruiloft'. Tijdens de Open Dag op 31 juli worden de eerste exemplaren verkocht tegen een gereduceerd tarief.

Lees verder


Weekschema (Week 30)