NieuwsJerry van Ewijk vervangt Vida

Jerry van Ewijk vervangt Vida

Kristopher Vida zit niet bij de selectie voor de uitwedstrijd tegen MVV. De aanvaller heeft last van zijn bovenbeen. Hij wordt vervangen door Jerry van Ewijk. Jeroen Meurs gaat mee als extra aanvaller. 

Lees verder

​De Graafschap op bezoek bij MVV in Maastricht

​De Graafschap op bezoek bij MVV in Maastricht

De Graafschap reist aanstaande vrijdag af naar MVV Maastricht. En die reis heeft een speciaal tintje voor de ploeg van Jan Vreman. Voorafgaand aan het treffen krijgt de selectie van De Graafschap namelijk een pastamaaltijd aangeboden door een enthousiaste groep supporters, die onlangs de actie ‘Pastamottamotta’ opzetten. De pasta vormt ongetwijfeld een prima bodem voor een mooie pot voetbal in Maastricht.

Lees verder

Edwin Susebeek tot juni 2016 ook keeperstrainer Voetbalacademie

Edwin Susebeek tot juni 2016 ook keeperstrainer Voetbalacademie

Keeperstrainer Edwin Susebeek werkte de afgelopen twee seizoenen reeds met de selectiekeepers van De Graafschap. Daarnaast werkte hij parttime bij de jeugd van PSV. Met ingang van dit seizoen is Edwin, naast de selectiekeepers, ook verantwoordelijke voor de trainingen van de jeugdkeepers van de Pincvision Voetbalacademie. Dit gebeurt in combinatie met zijn Gelderse Keepersschool (GKS)

“Dit is een mooie combinatie. Nu kan ik fulltime aan de slag bij De Graafschap en kan ik de keepers op alle niveaus monitoren”, aldus Edwin Susebeek.

Lees verder


Oproep van Siem en Luuk voor De Jongsters

Oproep van Siem en Luuk voor De Jongsters

Wij, Siem en Luuk de Jong, zijn sinds kort een nieuw online platform gestart voor kinderen: De Jongsters. Wij willen jou en alle andere kinderen in Nederland uitdagen om - letterlijk en figuurlijk - in beweging te komen en je laten zien dat je best doen ontzettend leuk kan zijn. Jongsters schoppen het verder!

Lees verder

Jan Lammers maakt debuut

Jan Lammers maakt debuut

Afgelopen zaterdag maakte Jan Lammers tijdens, De Graafschap - Telstar, zijn debuut in het betaalde voetbal. De verdediger moest aan de bak omdat Robin Propper met een blessure van het veld moest. Jan is een speler die de Pincvision Voetbalacademie heeft doorlopen. "Mooi om te zien dat we weer een jeugdspeler hebben kunnen inpassen. Jan is pas 19 jaar oud, maar viel prima in. Dit zijn goede ervaringen voor zulke jongens", aldus Jan Vreman.

Lees verder

Fotoverslag De Graafschap - Telstar

Fotoverslag De Graafschap - Telstar

De Graafschap won zaterdag met 3-2 van Telstar. De ploeg van Jan Vreman nam in de tweede helft afstand van de ploeg uit Velsen, die voor rust op een 2-1 voorsprong was gekomen. Karim Tarfi, Caner Cavlan en Kristopher Vida zorgden ervoor dat de punten in Doetinchem bleven. Een fotoverslag van onze clubfotografen Joop Kappert en André Kaal.

Lees verder

NowOnline webdesign Man of the Match tegen Telstar: Cavlan

NowOnline webdesign Man of the Match tegen Telstar: Cavlan

Caner Cavlan is na afloop van de 3-2 zege op Telstar uitgeroepen tot NowOnline webdesign Man of the Match. De linksback bestreek de gehele linkerflank en nam de 2-2 op zijn rekening. Daarnaast zette hij de 3-2 van Kristopher Vida op. Vida werd nummer twee, Nathaniel Will nummer drie. De spelers krijgen respectievelijk negen, zes en drie punten bijgeschreven in dit klassement.

Lees verder

Jan Vreman: "Blij met getoonde veerkracht"

Jan Vreman: "Blij met getoonde veerkracht"

De Graafschap-trainer Jan Vreman was voornamelijk tevreden over de tweede helft die zijn ploeg op de mat legde tegen Telstar (3-2). De oefenmeester was blij dat zijn team na een 1-2 achterstand, voor rust, in het tweede bedrijf veerkracht toonde. Ook het debuut van Jan Lammers werd aangehaald, alsmede de vreugde over de belangrijke driepunter.

Lees verder

De 1e stands voor de #ZM2015 zijn vergeven. De eer van de eerste aanmelding is voor @WESPAchterhoek. Schijf u nu in: bit.ly/YO8DBO Volg ons