NieuwsLaat je zien bij de eerste training op zondag 26 juni

Laat je zien bij de eerste training op zondag 26 juni

De mannen van Jan Vreman staan te trappelen om weer de wei in te gaan. Niets liever willen zij de aandacht weer op het voetbal richten. Op zondag 26 juni om 11.00 uur staat de eerste training op de agenda op de velden van Westendorp. Voor de kleine Superboertjes is er een springkussen. De kantine is geopend.

Lees verder


Advocaat De Graafschap start kort geding

Advocaat De Graafschap start kort geding

De directie van De Graafschap heeft donderdagochtend een gesprek gevoerd met Bert van Oostveen, directeur van de KNVB, inzake de ontstane situatie na het intrekken- en via de beroepscommissie weer teruggeven van de proflicentie aan FC Twente. Ook bestuurssecretaris Mark Boetekees van de KNVB was bij het gesprek aanwezig. “Het was een teleurstellend, niet constructief gesprek. Wij zien geen andere mogelijkheid dan een kort geding aan te spannen tegen de KNVB”, aldus Martine Zuil, commercieel directeur van De Graafschap.

Lees verder

Schema oefenwedstrijden De Graafschap in voorbereiding

Schema oefenwedstrijden De Graafschap in voorbereiding

De Graafschap start het nieuwe seizoen op zondag 26 juni met een training op het complex van Westendorp. De eerste weken van de voorbereiding werken de manschappen van Jan Vreman daar de trainingen af. Er is weer gekozen om de donderdagwedstrijden in de regio tegen amateurploegen te spelen. Dan treedt De Graafschap aan met een mix van spelers van het eerste en het belofteteam. De namen van de betaald voetbalorganisaties waar we op zaterdag tegen gaan spelen en de speellocaties worden zo spoedig mogelijk gecommuniceerd. 

Lees verder


​Nathaniel Will blijft De Graafschap trouw

​Nathaniel Will blijft De Graafschap trouw

De Graafschap heeft het contract van Nathaniel Will verlengd. De ervaren rechtsback blijft nog één seizoen langer verbonden aan de club. Will speelde al 79 officiële duels in het shirt van De Graafschap en kwam voorheen uit voor NEC Nijmegen.

Lees verder

​De Graafschap in gesprek met KNVB

​De Graafschap in gesprek met KNVB

De Graafschap gaat nog deze week in gesprek met Bert van Oostveen van de KNVB over de consequenties van de uitspraak van de beroepscommissie afgelopen vrijdag. "We hebben maandag telefonisch contact gehad met Bert van Oostveen en de afspraak gemaakt om een kop koffie te drinken", zegt commercieel directeur Martine Zuil namens De Graafschap. "Wij willen graag van hem horen hoe hij tegen de situatie aankijkt en of hij ons kan helpen."

Lees verder

Definitief speelschema De Graafschap 2016-2017

Definitief speelschema De Graafschap 2016-2017

De KNVB heeft maandagmiddag het definitieve speelschema voor het komende seizoen gepubliceerd. De Graafschap begint op vrijdag 5 augustus met een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. De ploeg van trainer Jan Vreman sluit de competitie af met een uitwedstrijd tegen FC Oss (5 mei om 20:00 uur).

Lees verder

CH-ring 2016 voor Inloophuis Oude IJssel

CH-ring 2016 voor Inloophuis Oude IJssel

De Stichting Inloophuis Oude IJssel is onderscheiden met de Cor Huntelaar Ring 2016 van voetbalclub De Graafschap. Het in Doetinchem gevestigde Inloophuis biedt steun aan mensen met kanker en hun naasten.

Lees verder

Weekschema (Week 25)

Volg ons op Instagram en je mist niets. Vandaag is dit bericht geplaatst door Kristopher. Jij ook bedankt Kris!! pic.twitter.com/SqS15hY3uY Volg ons