Nieuws
Seesing Personeel shirtsponsor De Graafschap

Seesing Personeel shirtsponsor De Graafschap

Tijdens het Happy Hour op donderdag 26 mei heeft Seesing Personeel uit Lichtenvoorde bekend gemaakt dat zij volgend seizoen de rugsponsor worden van de Superboeren. Het bedrijf was reeds lange tijd aan de club verbonden als Official Partner, maar heeft recent tot deze stap voorwaarts besloten. Men is enorm overtuigd van het belang van de club voor de Achterhoek; het bevordert in vele opzichten de leefbaarheid in de regio.

Lees verder

De Graafschap neemt afscheid van aantal spelers

De Graafschap neemt afscheid van aantal spelers

De Graafschap gaat de aflopende contracten van Karim Tarfi, Jeroen Tesselaar, Thijs Bouma en Tom Menting niet verlengen.

“We moeten altijd keuzes maken op basis van de voetbaltechnische invulling. Uiteindelijk is besloten om niet met deze spelers door te gaan. We zijn ze erg dankbaar voor hun inzet en wensen ze veel succes in hun verdere carrière”, aldus Peter Hofstede manager voetbalzaken.

Lees verder

Robin Pröpper naar Heracles Almelo

Robin Pröpper naar Heracles Almelo

Robin Pröpper speelt vanaf het nieuwe seizoen voor Heracles Almelo. De verdediger was transfervrij en heeft in Almelo een driejarig contract getekend. Pröpper speelde vanaf 2009 bij De Graafschap, in 2012 maakte hij de stap naar het eerste team en speelde ruim 100 wedstrijden in het betaalde voetbal.


Lees verder

Schema oefenwedstrijden De Graafschap in voorbereiding

Schema oefenwedstrijden De Graafschap in voorbereiding

De Graafschap start het nieuwe seizoen op zondag 26 juni met een training op het complex van Westendorp. De eerste weken van de voorbereiding werken de manschappen van Jan Vreman daar de trainingen af. Er is weer gekozen om de donderdagwedstrijden in de regio tegen amateurploegen te spelen. Dan treedt De Graafschap aan met een mix van spelers van het eerste en het belofteteam. De namen van de betaald voetbalorganisaties waar we op zaterdag tegen gaan spelen en de speellocaties worden zo spoedig mogelijk gecommuniceerd. 

Lees verder


De Graafschap in spagaat

De Graafschap in spagaat

De clubleiding van De Graafschap is in een schier onmogelijke spagaat terecht gekomen. Na de nederlaag in de finale van de Play-Offs tegen Go Ahead Eagles, is De Graafschap formeel gedegradeerd naar de Jupiler League. Echter, door het besluit van de Licentiecommissie van de KNVB om de licentie van FC Twente in te trekken, ontstond er voor De Graafschap een ontsnappingsmogelijkheid indien Willem II wel de Play–Off finale zou winnen. Dat is gebeurd; NAC Breda is door de Tilburgers uitgeschakeld. Echter, doordat FC Twente heeft aangekondigd de intrekking van de licentie aan te vechten bij de rechter, moet De Graafschap formeel wachten op het goede nieuws dat er nog een jaar Eredivisie aankomt. De club kan hangende deze beroepszaak dus niet of nauwelijks beleid maken.

Lees verderWeekschema (Week 21)