U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap brengt herinvoeren logo in stemming


De Graafschap brengt herinvoeren logo in stemming

BVO De Graafschap heeft een verzoek gedaan aan Vereniging Betaald Voetbal De Graafschap om bij haar leden een stemming te houden over het herinvoeren van het ‘oude’ logo. Op dit moment draagt De Graafschap een speciaal jubileumlogo dat afgeleid is van het ‘oude’ logo. Dit beeldmerk is dusdanig goed ontvangen dat de BVO nu officieel toestemming vraagt aan de leden van de Vereniging om vanaf volgend seizoen het ‘oude’ logo te herintroduceren.

Lovende reacties op jubileumlogo

Het huidige logo, met de bekende blauw-witte strepen rondom de ‘G’, werd in 2002 geïntroduceerd. Veel supporters bleven echter het oude logo als enige echte logo van onze Achterhoekse trots zien. Vanwege het zeventigjarig jubileum werd het oude logo, met een jubileumaccent aan de bovenkant in de vorm van de goudkleurige cijfers, dit seizoen gedragen. “We hebben zoveel lovende reacties op dit jubileumlogo gehad dat we intern hebben uitgezocht of het mogelijk zou zijn om ons oude logo te herintroduceren”, legt directeur algemene zaken Michael Ogubai uit.

Stemming op 6 mei

De stemming zal plaatsvinden op maandagavond 6 mei. Alle leden van de Vereniging mogen dan voor of tegen de herintroductie van het logo stemmen. Het ‘oude’ logo is een stuk van de historie en identiteit waarin onze supporters zich herkennen en op die manier belangrijk voor de club. Het voorgestelde logo is tijdloos, modern en de ‘G’ van De Graafschap is nog prominenter aanwezig. Die ‘G’ is waar men landelijk aan denkt zodra het over De Graafschap, De Vijverberg en Superboeren gaat. Een krachtig beeldmerk dat past bij een club als De Graafschap.

Waarom deze stemming?

De Vereniging heeft de zeggenschap over de zogenaamde ‘Besluiten houders Aandelen A’, wat inhoudt dat zij onder meer gaan over wijzingen van logo en clubkleuren. Voor deze voorgenomen wijziging dienen de leden van de Vereniging Betaald Voetbal De Graafschap geraadpleegd te worden. De herintroductie kan doorgang vinden als een meerderheid van de aanwezige leden vóór stemt.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

vr
17
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner