U heeft momenteel geen verbinding.

Seizoenkaart

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/9pA4ZtZQmp4

Wat een bijzonder jaar hebben we achter de rug. Al een veel te lange tijd kunnen we niet samen genieten van een kolkende De Vijverberg, niet onze mannen naar voren schreeuwen en ook niet samen een overwinning vieren. Wij missen je enorm…

De afgelopen tijd hebben we kunnen zien hoe groot de liefde van onze supporters voor de club is, maar ook hoe groot het gemis is. We hopen dat jij ook voor komend seizoen jouw handtekening zet onder een contractverlenging en weer een seizoenkaart aanschaft. Wij willen dat iedereen aan onze club verbonden blijft. Vanaf maandag 17 mei 2021, om 10:00 uur, is het mogelijk om online jouw seizoenkaart te verlengen. De fysieke verkoop van seizoenkaarten vindt (iedere werkdag tussen 10:00 en 16:00 uur) plaats bij de receptie van Stadion De Vijverberg.

We hopen dat je jouw blauw-witte hart laat spreken en ook komend seizoen aan de club verbonden blijft. Met elkaar, als één blok achter de club. Juist nu moeten we - meer dan ooit - laten zien dat we het bij De Graafschap met elkaar doen. Samen moeten we ons herpakken! We willen komend seizoen #terugnaornormaal samen met jou als twaalfde man; een biertje drinken in de kantine en met vrienden of familie naar ons prachtige stadion.

Verlengen seizoenkaart

Nieuw kaartverkoopsysteem

Omdat we met een nieuw kaartverkoopsysteem werken (CM.com) gaat het inloggen op je account eenmalig op een andere manier. Klik hier en log in met je e-mailadres of relatienummer. Je ontvangt nu automatisch een mail met het verzoek om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als je dat gedaan hebt, kun je opnieuw inloggen en dan zie je dat je huidige seizoenkaart al voor je klaarstaat om te verlengen (in de groene balk onderaan). Volg de stappen op het scherm, vul je gegevens aan waar nodig, betaal de kaart en de verlenging is klaar. Je hebt t/m zondag 13 juni 2021 (23:59 uur) de tijd om je seizoenkaart te verlengen.

Verplaatsen

Wil je van plek ruilen? Dat is nu online mogelijk. Volg onderstaand stappenplan of bekijk de video hieronder.

 • Log in op je account door rechts bovenin op 'Mijn account’ te drukken;
 • Log in met je e-mailadres of relatienummer;
 • Eenmaal ingelogd staat je seizoenkaart al klaar in de groene balk onderaan je scherm; klik op verder
 • Klik op verplaatsen
 • Plattegrond van het stadion verschijnt
 • Klik een nieuwe plek aan
 • Pop-up verschijnt in beeld met oude plek en nieuwe plek
 • Bevestig de wissel
 • Nieuwe stoel staat nu voor je in reservering. Je kunt hem nu afrekenen

Wil je verplaatsen naar een vak waar nu geen plaatsen beschikbaar zijn? Na de verlengperiode weten wij pas of er nog plekken vrijkomen in die vakken. We adviseren je dan ook om eerst je huidige plaats te verlengen. Van maandag 14 juni t/m woensdag 16 juni zijn we alleen geopend om verplaatsingsverzoeken door te voeren. Dit kan alleen bij het stadion, dus niet via de telefoon en/of mail. In die periode zijn we dus niet geopend om nieuwe seizoenkaarten te verkopen. Dat is weer mogelijk vanaf donderdag 17 juni om 10:00 uur (zowel online als bij de receptie).

Tekst gaat verder onder de video

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/C5fDdrwJN6I

Nieuwe seizoenkaart

Nieuw kaartverkoopsysteem

Omdat we met een nieuw kaartverkoopsysteem werken (CM.com) gaat het inloggen op je account eenmalig op een andere manier. Heb je in de afgelopen drie seizoenen een keer een seizoenkaart gehad? Dan zijn je gegevens overgezet naar ons nieuwe systeem. Klik dan hier en log in met je e-mailadres of relatienummer. Je ontvangt nu automatisch een mail met het verzoek om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als je dat gedaan hebt, kun je opnieuw inloggen en een nieuwe seizoenkaart kopen.

Is het langer dan drie jaar geleden dat je een seizoenkaart hebt gehad? Maak dan een nieuw account aan op deze pagina en volg de stappen op het scherm.

Close App

In het komende seizoen gaan we frequenter gebruik maken van onze app. In deze De Graafschap-app vind je het laatste nieuws, de opstellingen en alle informatie over de selectie. Op wedstrijddagen kun je stemmen op jouw Man of the Match. Daarnaast kun je op een eenvoudige manier contact hebben met andere supporters.

Je kunt de app op de volgende manier downloaden:
Klik op de link www.downloadclose.com/degraafschap en download daar de app. Ben je al in het bezit van de Close App? Vul dan de code degraafschap in.

Prijzen

vak

volwassen

jeugd*

Superboertje****

SpinSide (15&16)** en 17

€ 190,00

€ 106,50

€ 60,00

18 en 19

€ 205,00

€ 124,50

€ 75,00

20 en 21

€ 190,00

€ 106,50

€ 60,00

22 t/m 24

€ 250,00

€ 146,00

€ 75,00

25 t/m 28

€ 270,00

€ 156,00

€ 75,00

29 t/m 31

€ 250,00

€ 146,00

€ 75,00

32 t/m 35

€ 190,00

€ 106,50

€ 60,00

36 t/m 38

€ 205,00

€ 124,50

€ 60,00

39 t/m 42

€ 190,00

€ 106,50

€ 60,00

Minder valide***

€ 190,00

€ 106,50

€ 60,00

* jeugd is t/m 17 jaar op moment van aanschaf


** SpinSide is vanaf 16 jaar op moment van aanschaf*** Minder valide is inclusief 1 begeleider**** Superboertje-seizoenkaart alleen i.c.m. met Superboertjes-lidmaatschap


Donatie KWF of KiKa

Zoals je hebt kunnen lezen in de brief die je onlangs van ons ontvangen hebt, hebben we een mooie samenwerking gevonden met hoofdsponsor AgriBioSource en KiKa/KWF. Komend seizoen zal KiKa het thuisshirt sieren en het KWF op het uitshirt. Wij zijn daar enorm trots op en jullie hopelijk ook. Tijdens het verlengen van je seizoenkaart bieden we je dan ook de mogelijkheid om een donatie van € 19,54 aan KWF of KiKa te doen.

Arrivakaart

Ook aankomend seizoen is er weer de mogelijkheid om voor maar €18,- een Arrivakaart te kopen. Check hiervoor deze pagina. Op deze pagina vind je ook de diverse parkeermogelijkheden.

Meedoenarrangement

Kom je in aanmerking voor het meedoenarrangement van de Gemeente Doetinchem? Dan is het ook mogelijk om via meedoenarrangement.nl een seizoenkaart te bestellen.

Stadionbezetting

Op dit moment is het nog niet helemaal zeker hoe wij in het komend seizoen het stadion mogen inrichten. We gaan er als club alles aan doen om voor een volle en kolkende Vijverberg te zorgen. Als er meer bekend is over eventuele (corona)maatregelen voor het komende seizoen, laten we dat weten. Hierbij is de routekaart en het openingsplan van de overheid leidend.

Algemene voorwaarden

Schaf je een seizoenkaart aan? Dan gelden de standaardvoorwaarden van de KNVB. Onze huisregels lees je hier.

Vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Deel deze pagina

Volgende wedstrijd

PSV Campus De Herdgang, Eindhoven

Logo psv
ma
06
dec.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
 • bel de superboeren:
 • (0314) 36 84 50
 • Openingstijden:
 • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

 • Of stuur een email:
 • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner