U heeft momenteel geen verbinding.

Seizoenkaart

Wat een bijzonder jaar hebben we achter de rug. Al een veel te lange tijd kunnen we niet samen genieten van een kolkende De Vijverberg, niet onze mannen naar voren schreeuwen en ook niet samen een overwinning vieren. Wij missen je enorm…

De afgelopen tijd hebben we kunnen zien hoe groot de liefde van onze supporters voor de club is, maar ook hoe groot het gemis is. We hopen dat jij ook voor komend seizoen jouw handtekening zet onder een contractverlenging en weer een seizoenkaart aanschaft. Wij willen dat iedereen aan onze club verbonden blijft. Vanaf maandag 17 mei 2021, om 10:00 uur, is het mogelijk om online jouw seizoenkaart te verlengen of een nieuwe aan te schaffen. Fysiek is dat mogelijk vanaf dinsdag 25 mei om 10:00 uur.

We hopen dat je jouw blauw-witte hart laat spreken en ook komend seizoen aan de club verbonden blijft. Met elkaar, als één blok achter de club. Ondanks het missen van onze trouwe achterban, in thuiswedstrijden maar ook in uitduels, hebben we een prima uitgangspositie om te promoveren naar de Eredivisie. We willen komend seizoen #terugnaornormaal samen met jou als twaalfde man; een biertje drinken in de kantine en met vrienden of familie naar ons prachtige stadion.

Verlengen seizoenkaart

Nieuw kaartverkoopsysteem

Omdat we met een nieuw kaartverkoopsysteem werken (CM.com) gaat het inloggen op je account eenmalig op een andere manier. Klik hier en log in met je e-mailadres of relatienummer. Je ontvangt nu automatisch een mail met het verzoek om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als je dat gedaan hebt, kun je opnieuw inloggen en dan zie je dat je huidige seizoenkaart al voor je klaarstaat om te verlengen (in de groene balk onderaan). Volg de stappen op het scherm, vul je gegevens aan waar nodig, betaal de kaart en de verlenging is klaar. Je hebt t/m zondag 13 juni 2021 (23:59 uur) de tijd om je seizoenkaart te verlengen.

Verplaatsen

Wil je van plek ruilen? Dat is nu online mogelijk.

 • Log in op je account door rechts bovenin op 'Mijn account’ te drukken;
 • Log in met je e-mailadres of relatienummer;
 • Eenmaal ingelogd staat je seizoenkaart al klaar in de groene balk onderaan je scherm;
 • Klik op de knop verwijderen. Let goed op! Hiermee verwijder je dus je huidige plaats!;
 • Kies zelf een andere plek en volg de verdere stappen in het scherm.

Wil je verplaatsen naar een vak waar nu geen plaatsen beschikbaar zijn? Na de verlengperiode weten wij pas of er nog plekken vrijkomen in die vakken. We adviseren je dan ook om eerst je huidige plaats te verlengen.

Prijzen

Ongeacht welke divisie we spelen betaal jij voor de verlenging van je seizoenkaart hetzelfde tarief als het afgelopen jaar.

Nieuwe seizoenkaart

Nieuw kaartverkoopsysteem

Omdat we met een nieuw kaartverkoopsysteem werken (CM.com) gaat het inloggen op je account eenmalig op een andere manier. Heb je in de afgelopen drie seizoenen een keer een seizoenkaart gehad? Dan zijn je gegevens overgezet naar ons nieuwe systeem. Klik dan hier en log in met je e-mailadres of relatienummer. Je ontvangt nu automatisch een mail met het verzoek om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als je dat gedaan hebt, kun je opnieuw inloggen en een nieuwe seizoenkaart kopen.

Heb je nog niet eerder een seizoenkaart gehad? Maak dan een nieuw account aan op deze pagina en volg de stappen op het scherm.

Donatie KWF of Kika

Zoals je hebt kunnen lezen in de brief die je onlangs van ons ontvangen hebt, hebben we een mooie samenwerking gevonden met hoofdsponsor AgriBioSource en KiKa/KWF. Komend seizoen zal KiKa het thuisshirt sieren en het KWF op het uitshirt. Wij zijn daar enorm trots op en jullie hopelijk ook. Tijdens het verlengen van je seizoenkaart bieden we je dan ook de mogelijkheid om een donatie van € 19,54 aan KWF of KiKa te doen.

Arrivakaart

Ook aankomend seizoen is er weer de mogelijkheid om voor maar €18,- een Arrivakaart te kopen. Check hiervoor deze pagina. Op deze pagina vind je ook de diverse parkeermogelijkheden.

Meedoenarrangement

Kom je in aanmerking voor het meedoenarrangement van de Gemeente Doetinchem? Dan is het ook mogelijk om via meedoenarrangement.nl een seizoenkaart te bestellen.

Stadionbezetting

Op dit moment is het nog niet helemaal zeker hoe wij in het komend seizoen het stadion mogen inrichten. We gaan er als club alles aan doen om voor een volle en kolkende Vijverberg te zorgen. Als er meer bekend is over eventuele (corona)maatregelen voor het komende seizoen, laten we dat weten.

Algemene voorwaarden

Schaf je een seizoenkaart aan? Dan gelden de standaardvoorwaarden van de KNVB. Onze huisregels lees je hier.

Vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Deel deze pagina

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
wo
12
mei
20:00
uur
Helmondsport
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
 • bel de superboeren:
 • (0314) 36 84 50
 • Openingstijden:
 • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

 • Of stuur een email:
 • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner