Zakelijk nieuws


Pre-match brunch De Graafschap - N.E.C.

Pre-match brunch De Graafschap - N.E.C.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen N.E.C. op zondag 22 maart a.s. kunt u, samen met uw gasten, genieten van een heerlijk brunch in de Rabobank Lounge. Ook als u seats heeft in de ETL Dales Lounge kunt u deelnemen aan deze brunch. Vanaf 12:15 uur bent u van harte welkom en vanaf 12:30 is de aanvang van de brunch.

Lees verder

Aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus

Aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus

Na uitvoerig overleg heeft De Graafschap besloten de maatregelen, om de uitbraak van het Coronavirus tegen te gaan, verder op te voeren. Deze maatregelen komen naast de adviezen inzake handen schudden en het ontlopen van volle ruimten, zoals gecommuniceerd in het MEMO welke reeds voor het weekend is uitgegeven door de ECV en de CED.

“Wij begeven ons op dit moment in een fase, waarin wij geen enkel risico kunnen- en willen nemen. Met deze maatregelen proberen wij om het virus zo lang mogelijk buiten onze cirkel te houden. Uiteraard begrijpen wij dat deze aanpassingen een ietwat andere werkwijze eisen en dat niet iedereen gelukkig is in deze. Maar de gezondheid van een ieder is voor ons een groot goed. Uiteraard hopen wij dat de situatie spoedig normaliseert, en wij ook weer terug kunnen naar de normale gang van zaken”, aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

Lees verder


Blauwwitte Golfdag 2020 --> Save the date!

Blauwwitte Golfdag 2020 --> Save the date!

Met veel plezier nodigen wij u uit voor een bijzonder en sportief evenement: de Blauwwitte Golfdag. Dit jaar wederom op de prachtige banen van Golfplatz Borghees. Een dag vol plezier en gezelligheid. Ook voor de niet geoefende golfer!

Binnenkort krijgt u alle informatie over deze speciale netwerkdag, met direct de mogelijkheid tot inschrijving. Dan bent u in ieder geval verzekerd van een plek.

Lees verderHappy Hour februari met Willem van Hanegem

Happy Hour februari met Willem van Hanegem

Willem van Hanegem is donderdag 20 februari te gast bij het Happy Hour van De Graafschap. De nog altijd razend populaire voetballegende wordt die avond geïnterviewd door Eddy van der Ley, met wie hij ook een theatertour door het land doet. Het tweetal stond in december nog voor ruim 800 man in het Amphion-theater in Doetinchem.

Lees verder

Maak kennis met: MIJN Magazine

Maak kennis met: MIJN Magazine

Onze Business Club leden stellen zich graag voor. Dit keer MIJN Magazine.

MIJN Magazine is een Achterhoekse uitgave dat maandelijks 110.000 Achterhoekse huishoudens bereikt en dus 300.000 lezers heeft. Dit medium is al 21 jaren diep geworteld in deze regio en inmiddels dus niet meer weg te denken. Er staan interviews in met bekende en minder bekende Achterhoekers, die in ieder geval stuk voor stuk spraakmakend zijn.

Lees verder

DIneren voorafgaan aan De Graafschap - Roda JC

DIneren voorafgaan aan De Graafschap - Roda JC

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Roda JC op vrijdag 14 februari a.s. kunt u, samen met uw gasten, genieten van een heerlijk 3-gangen diner in de Rabobank Lounge. Ook als u seats heeft in de ETL Dales Lounge kunt u deelnemen aan dit diner. Vanaf 17:45 uur bent u van harte welkom en vanaf 18:00 is de aanvang van het diner.

Lees verder

​Eggink Maalderink Garantiemakelaars verbindt zich aan De Graafschap

​Eggink Maalderink Garantiemakelaars verbindt zich aan De Graafschap

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is vanaf dit seizoen betrokken bij Betaald Voetbal De Graafschap. Dit full-service makelaarskantoor in Aalten, Terborg en Zutphen is binnen de particuliere markt, zakelijke markt en agrarische markt actief in de gehele Achterhoek en voelt zich thuis in het grootste regionale zakennetwerk van De Graafschap.

Lees verder