U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Wij verwelkomen Proost Nederland als Business Club Lid van De Graafschap


Wij verwelkomen Proost Nederland als Business Club Lid van De Graafschap

Wij verwelkomen Proost Nederland als Business Club Lid van De Graafschap

Proost Nederland, partner in creatieve identiteit, on- en offlinemarketing oplossingen voor Nederland en Duitsland, is in 2021 ontstaan door de krachten van de twee zelfstandige ondernemingen, Verbind Media & Communicatie uit Haaksbergen en de MarketingKoopman uit Ulft, te bundelen. De samensmelting is vooral ingegeven door de constatering dat de afgelopen jaren de marketing communicatiebranche grote veranderingen heeft ondergaan als gevolg van voortgaande digitalisering. De branche kenmerkt zich door beweging en dynamiek. Er is bijna geen branche die zich zo snel ontwikkelt. Oude en nieuwe media staan naast elkaar en er ontstaan voortdurend nieuwe vormen en mogelijkheden.

De eigenaren Ferdi te Ronde, Steven te Lintum en Bert Bodde geven aan te verwachten dat technologische ontwikkelingen de komende jaren het medialandschap herdefiniëren. Met alle kansen en uitdagingen voor marketeers en ondernemers. Alhoewel dit vele kansen biedt, maakt de hoeveelheid aan opties het ook steeds lastiger de juiste keuzes te maken om consumenten & ondernemers te bereiken en te binden.

Proost Nederland steekt dan ook veel energie in de samenwerking met de ondernemer met als doel de onderneming beter te leren kennen en de doelstellingen en ambities te begrijpen. Zij zijn ervan overtuigd dat investeren in een goede samenwerking verbindt, boeit, effectief & efficiënt is en leidt tot zinvolle oplossingen, die de weg naar succes plaveien.

“Wij zijn er dan ook trots op deel te mogen uitmaken van De Graafschap Business Club en kijken uit naar de mooie succesvolle samenwerkingen die zullen ontstaan die ongetwijfeld voldoende redenen geven samen te proosten op het aanstaande klinkende succes”.

Say Cheers to succes!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner