Business nieuws


Vishandel Wennekes komt met speciale actie voor Business Club leden

Vishandel Wennekes komt met speciale actie voor Business Club leden

De warme lente zorgde voor ‘heul veul’ plankton en daarmee voor volvette Hollandse Nieuwe haringen. Die, met meer dan 16% lichaamsvet en een stevige ‘bite’, goed in de smaak vielen bij de 220 aanwezige Business Club leden tijdens de Haringparty van De Graafschap afgelopen 21 juni. In de tuin van het Doetinchemse Hotel Villa Ruimzicht werden 350 haringen weggehapt en een vaatje haring geveild voor het goede doel: Dierencentrum Achterhoek.

Lees verderUitnodiging Doetinchemse Bokbierparty | 3 oktober 2018

Uitnodiging Doetinchemse Bokbierparty | 3 oktober 2018

Op woensdag 3 oktober 2018 organiseren ING, BOO en Tap & van Hoff Notarissen wederom De Doetinchemse Bokbierparty. Dit jaar goat deze plaatsvinden in De Steck, de broedplaats voor ondernemers.

Graag nodigen wij u, als sponsor van De Graafschap, samen met een introduce uit om hierbij aanwezig te zijn.

Lees verder

Mooi ben jij! betrekt voormalig Pand 9 met menswear én bar bistro

Mooi ben jij! betrekt voormalig Pand 9 met menswear én bar bistro

Mooi ben jij! - hét Doetinchemse warenhuis voor vrouwen - start eind augustus met Doetinchems eerste totaalconcept voor mannen, vrouwen én liefhebbers van hout, haard, bier, wijn, charcuterie, good food en music. Vele malen laagdrempeliger dan Harrods in Londen en (vooruit) minder grootschalig dan La Fayette in Parijs maar minstens net zo prikkelend en grootstedelijk door de eigentijdse art deco inrichting en de bewust gekozen merken, producten en leveranciers.

Lees verder

​Nieuwe regels voor Nederlanders die in Duitsland wonen, bent u goed voorbereid?

​Nieuwe regels voor Nederlanders die in Duitsland wonen, bent u goed voorbereid?

Veel Nederlanders kiezen Duitsland als hun vaste woonplaats. Sinds enige tijd gelden belangrijke nieuwe regels voor Nederlanders die permanent in Duitsland wonen. Deze nieuwe regels hebben grote gevolgen voor onder andere het erfrecht en de belastingheffing. Zo valt u door de wijzigingen al snel onder Duits erfrecht. De langstlevende is daardoor bijvoorbeeld minder goed beschermd en bij samenwoners heeft de familie ineens ook een wettelijk recht op de erfenis. En hoe zit het met de hypotheekrente aftrek of uw pensioen en de belastingheffing over uw pensioen?

Lees verder

Ontwerpwedstrijd Doemee-award 2018

Ontwerpwedstrijd Doemee-award 2018

Voor lokale kunstenaars met of zonder beperking

Eind dit jaar reikt MEE Oost de Doemee-award uit. Een prijs voor een persoon of organisatie die zich met een lokaal initiatief inzet voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen. Voor het maken van de Doemee-award kunnen lokale kunstenaars met of zonder beperking t/m 31 juli a.s. een ontwerp indienen. De kunstenaar van het winnende ontwerp mag de opdracht voor het maken van in totaal drie awards uitvoeren.

Lees verder

We Love Women Weekend in Doesburg

We Love Women Weekend in Doesburg

Een weekend speciaal voor haar!

Op zaterdag 21 en zondag 22 april worden bij Only for Men Doesburg de vrouwen in de schijnwerpers gezet tijdens het We Love Women Weekend. Een weekend speciaal voor haar. Dus neem je vriendin, vrouw of moeder mee en verras haar!

Lees verder

Open dag Golfbaan Borghees – zondag 8 april 2018

Open dag Golfbaan Borghees – zondag 8 april 2018

Zondag 8 april 2018 staan van 10.00 tot 17.00 uur de poorten van de prachtige golfbaan in Emmerich wijd open voor jong en oud.

Gratis kennismaken met golf!
Een van de activiteiten tijdens de Open Dag is het “gratis kennismaken met golf!”. U wordt ontvangen met koffie en thee, krijgt een kort introductie in de golfsport, waarna golfprofessional Hugo Klein Gebbinck u meeneemt naar de driving range en u uw eerste swing laat ervaren. Als u de eerste kneepjes onder de knie heeft, mag u ook nog een aantal echte holes spelen op de par 3 baan. Het hele kennismakingsprogramma duurt circa 2 uur.

Lees verder

Uitnodiging: Senefelder Misset Seminar op 12 april a.s.

Uitnodiging: Senefelder Misset Seminar op 12 april a.s.

We streven met z’n allen naar groei. En om iets te laten groeien, moet u er volgens de eeuwenoude uitspraak van Aristoteles aandacht aan besteden. Maar waar geeft u dan aandacht aan? Wat ons betreft zijn er in het bedrijfsproces vijf aandachtsgebieden om centraal te stellen: content, producten en kanalen, customer journey, marketing & sales en management.

Lees verder