U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Thema lifestyle tijdens 2e editie Achterhoeks Klasse Event


Thema lifestyle tijdens 2e editie Achterhoeks Klasse Event

Mooie producten, noviteiten, entertainment en culinaire verrassingen, u treft het allemaal tijdens de 2e editie van het Achterhoeks Klasse Event op 8 maart 2020 van 12.00 tot 18.00 uur. Dit winter lifestyle-event vindt plaats bij Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Het Amphion is volgens organisatoren Michel Wormskamp (Wormskamp Licht en Interieur) en Ed Smit (Buro Achterhoek) een ideale plek waar gelijkgestemden met een brede interesse in luxe, klasse, kwaliteit en lifestyle samenkomen. “In de bijzondere ambiance van het ‘Beste Theater’ van Nederland, het Amphion, bieden we bezoekers deze dag een scala aan producten en diensten uit verschillende branches”, vertelt Smit. “Hierbij kun je denken aan de nieuwste trends op het gebied van mode, lifestyle, juwelen, auto’s en interieur.”

Programma
Burgemeester van Doetinchem Mark Bouwmans opent om 12.00 uur de beursvloer van het Achterhoeks Klasse Event. Er is een gevarieerd gezelschap van exposanten en er zijn modeshows, Drinks & Bites. Als partner van het event verzorgt Villa Ruimzicht de culinaire omlijsting. De modeshows voor zowel de dames als heren wordt georganiseerd door ‘Mooi Ben Jij’ en ‘Sir James’. “Op de grote zaal na, gebruiken we alle ruimtes in het Amphion”, vertelt Wormskamp. Bovendien treedt Laura van Kaam, winnares van The Voice Kids in 2013, deze middag op. Heel bijzonder tijdens het event is de verloting van Juwelier de Tijd, die een 18 karaats gouden Niessing Colette ring t.w.v. €520,- verloot.

Branche-exclusiviteit
Kwaliteit is het uitgangspunt van het evenement. “Elke exposant heeft branche-exclusiviteit gekregen van maximaal één collega uit de branche”, legt Smit uit. “Een uitzondering hierop zijn de autobedrijven met de luxe merken. Die staan gebroederlijk in de kleine zaal.”

Informatie
Toegang tot het ‘Achterhoeks Klasse Event’ is alleen mogelijk op vertoon van de uitnodiging. Deze is gratis te verkrijgen bij de exposanten. Het uitgebreide programma is te vinden op de website: www.achterhoeksklasse-event.nl.

Wilt u meer informatie over het Achterhoeks Klasse Event? Neem dan contact op met Ed Smit of Michel Wormskamp via info@achterhoeksklasse-event.nl.

Dit evenement wordt georganiseerd door Buro Achterhoek & Wormskamp Licht en Interieur.

klasse-event.png


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner