Business nieuws


Goede start voor sponsor Sani4all!

Goede start voor sponsor Sani4all!

Voor Sani4all is 2019 goed begonnen met de openingen van wederom twee nieuwe vestigingen! Zo opende de snelst groeiende sanitairwinkel van Nederland in januari haar deuren in Amsterdam. In februari kunnen ze met trots zelfs al de 14e vestiging in Barendrecht toevoegen aan de succesformule! Dit jaar wensen zij zelfs uit te groeien naar 20 vestigingen.

Lees verder

SmartHub Talentenpodium tijdens De Graafschap - FC Utrecht

SmartHub Talentenpodium tijdens De Graafschap - FC Utrecht

Zondagmiddag 17 februari is het weer zover: het SmartHub Talentenpodium in samenwerking met de Graafschap! Voorafgaand aan de wedstrijd de Graafschap - FC Utrecht houden circa acht jonge talenten, die op zoek zijn naar een (afstudeer)stage of startersfunctie in de Achterhoek, korte pitches voor potentiële werkgevers. Heeft u interesse in één van deze jonge talenten? Meld u dan snel aan!

Lees verdera&m impact en NederCare partners in technologie ​​

Koppeling sociaal intranet en het MoreCare4 ECD gaat werk voor zorgverlener vereenvoudigen

Meer efficiency door samenwerking
Met onze ICT oplossingen helpen wij de zorg te innoveren. De integratie van systemen vormt daarbinnen een onlosmakelijk onderdeel. Vanuit dat kader kondigt a&m impact graag de samenwerking met ECD leverancier NederCare aan. Samen willen we niet alleen elkaars producten versterken, maar vooral zorgmedewerkers optimaal in hun werk bedienen. Specifiek gaat het om een koppeling tussen de agenda-onderdelen binnen onze sociale portalen en MoreCare4, het elektronisch cliënten dossier van NederCare. Het ligt in de verwachting dat in een volgend stadium ook andere onderdelen worden opgepakt.

Lees verder

Kies je Unieke Sport - Sportstimuleringsproject voor mensen met een beperking in de Achterhoek

Kies je Unieke Sport - Sportstimuleringsproject voor mensen met een beperking in de Achterhoek

Sporten is belangrijk. Welke leeftijd, achtergrond, kwaliteiten of beperkingen je ook hebt; met sport zorgen we er samen voor dat iedereen erbij hoort en mee kan doen in onze samenleving. Als Achterhoek in Beweging willen we ons met het platform Uniek Sporten Achterhoek inzetten voor sport voor Achterhoekers met een beperking. Om hen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met al het sportaanbod dat onze regio rijk is, organiseren we in 2019 het sportstimuleringsproject 'Kies je Unieke Sport'. Sportaanbieders in de Achterhoek kunnen zich hiervoor tot eind januari 2019 aanmelden via www.kiesjeuniekesport.nl.

Lees verder

Lighthouse Sports Foundation uit Aalten winnaar Doemee-award 2018 regio Oost

Lighthouse Sports Foundation uit Aalten winnaar Doemee-award 2018 regio Oost

Steeds meer mensen en organisaties zetten zich in voor een samenleving waarin ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een beperking of chronische ziekte optimaal kunnen meedoen. Met hun enthousiasme maken zij het verschil; door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. Iets wat een podium verdient en extra gewaardeerd wordt met een Doemee-award. 6 december werd bekend dat Lighthouse Sports Foundation uit Aalten de winnaar was in de regio Oost. Stichting CARE Travel uit Ulft ging met de publieksprijs naar huis.

Lees verder

Black Tie bij Only for Men

Black Tie bij Only for Men

Feestelijke dagen bij Only for Men ínclusief chique hapje en drankje!
Het is bijna zover! Kerst 2018. Iedereen is druk met het shoppen van de kerstcadeaus én een nieuwe outfit. Bij Only for Men laten ze het shoppen rondom de feestdagen niet ongemerkt voorbij gaan en daarom organiseren ze het Black Tie event!

Lees verder

Binden en boeien van mensen en klanten

Binden en boeien van mensen en klanten

Niet alleen De Graafschap staat voor een enorme klus dit seizoen; de krappe arbeidsmarkt is een van de grootste uitdagingen van bedrijven. Hoe kom je aan voldoende mensen met de juiste kennis? En minstens zo belangrijk: hoe bind en boei je de bestaande medewerkers? Dit geldt ook voor klanten. Hoe kun je klanten binden en boeien in de huidige veranderende wereld? Deze blog bespreekt de mogelijkheid om zowel medewerkers als klanten op het zelfde moment te binden en boeien.

Lees verder

De Loterij van Only for Men

De Loterij van Only for Men

Maak kans op grote prijzen en steun tegelijkertijd de Mannen voor Mannen stichting!

Het eind van het jaar komt langzaam in zicht. Only for Men wil zich daarom extra inzetten voor de mannen van Nederland die zich in moeilijke situatie bevinden. Daarom komt de organisatie met een loterij voor de Mannen voor Mannen Stichting!

Om deel te nemen aan de loterij, kunnen alle klanten van Only for Men loten kopen van 17 tot en met 30 december en kans maken op mooie prijzen. De loten zijn verkrijgbaar in alle winkels van Only for Men en een lot kost maar 2 euro! En dit gaat direct naar de Mannen voor Mannen stichting.

Lees verder