U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Zegers Bouw kiest bewust voor De Graafschap


Zegers Bouw kiest bewust voor De Graafschap


‘Bouwen en onderhouden met passie en trots’

Zegers Bouw maakt vanaf 2018 deel uit van de Business Club van De Graafschap. DGA Johan Staring en projectontwikkelaar Kevin Bijsterbosch bezoeken niet alleen wedstrijden, maar zijn ook tijdens business events aanwezig. “De Graafschap past bij Zegers Bouw. We hebben dezelfde kernwaarden: nuchter, no-nonsens, trots op elkaar en gas d’r op”, aldus Johan Staring.

Zegers Bouw (opgericht in 1929) is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen, onderhouden en transformeren van vastgoed in het midden en oosten van het land. Met vier vestigingen en totaal 85 medewerkers is Zegers Bouw een bedrijf van formaat. Ook in deze coronacrisis draait Zegers Bouw op aangepaste wijze door. Johan Staring: “Sinds 2016 zijn we ook in Doetinchem te vinden. Als bouwpartner zijn we betrokken bij allerlei projecten. Van ontwikkelen en nieuwbouw tot verbouw en onderhoud van scholen, kantoren en woningen. Dat doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals pensioenfondsen, gemeenten, woningstichtingen, bedrijven en de gericht zoekende particulier.”

Hechte club

Het geheim van Zegers Bouw? Dat zijn volgens Johan Staring de medewerkers, die een hecht team vormen. “De meeste mensen hebben lange dienstverbanden, waardoor we regelmatig jubilea te vieren hebben. Een 25- of 40-jarig dienstverband is bij ons geen uitzondering. Daarnaast zijn we trots op onze trouwe groep opdrachtgevers, die ons zowel voor, tijdens als na de crisis wisten en weten te vinden. Hoe dat komt? We leveren kwaliteit, komen afspraken na, denken mee en bieden een goede prijs. Dat resulteert in veel mooie projecten waar we bij Zegers Bouw de schouders onder mogen zetten.”

Lidmaatschap
Het was voor Zegers Bouw een logische keuze om toe te treden tot de Business Club van De Graafschap. Kevin Bijsterbosch: “We hebben altijd feeling met De Graafschap gehad en we hoorden goede verhalen over de events en gezelligheid tijdens en na de wedstrijden. Dat blijkt ook te kloppen. Daarbij vinden het belangrijk om ons als bedrijf te verbinden met de regio. Overigens steunen we naast De Graafschap ook veel lokale verenigingen waar onze medewerkers actief zijn.”

Netwerk
Zegers Bouw is positief over de manier waarop bij de Business Club wordt omgegaan met leden. Johan Staring: “De introductie was gastvrij met een drankje en kennismaking met sponsoren en bestuur. Iedereen wil elkaar leren kennen. Daarnaast hebben we in de Business Club reeds veel nieuwe mensen mogen ontmoeten. Nu ligt alles even stil, maar we kijken uit naar een toekomst zonder corona en hopen dan ons netwerk bij De Graafschap verder te verbreden om samen een mooie fundering onder de komende seizoenen te leggen.”

Contact opnemen met Johan Staring of Kevin Bijsterbosch kan het snelst via 088 - 224 77 00 . Website: http://www.zegersbouw.nl/


‘Ontwikkelen bouwen onderhouden’


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

AFAS Trainingscomplex, Wijdewormer

AZ logo
ma
03
apr.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner