U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Huseyïn Dogan na razendsnelle goal: "De vreugde bij iedereen was prachtig om te zien"


Huseyïn Dogan na razendsnelle goal: "De vreugde bij iedereen was prachtig om te zien"

De Graafschap beleefde vrijdagavond een prachtige avond in Stadion De Vliert, waar met 0-4 werd gewonnen van FC Den Bosch. Voor Huseyïn Dogan was het helemaal een memorabele wedstrijd, aangezien hij al na een tiental seconden na zijn invalbeurt het doel vond. Het was zijn eerste doelpunt namens de Superboeren en dat leidde tot grote vreugde bij zijn medespelers en de stafleden op de bank.

Snelste doelpunt ooit

"Dit was denk ik mijn snelste doelpunt ooit, dat kan bijna niet anders. Ik kreeg de bal, waarna ik eigenlijk Başar Önal wilde wegsteken maar toch besloot om te schieten", reageerde Dogan na afloop in de mixed zone op zijn razendsnelle goal. De multifunctionele aanvaller was blij met de vreugde na zijn treffer. "Ik heb vanaf het begin al het vertrouwen gevoeld van de club, de staf en van mijn teamgenoten. Dat wil ik heel graag terugbetalen en - zeker als aanvaller - in de vorm van een assist of doelpunt. De emotie die na mijn doelpunt te zien was, doet veel met mij. Dat was prachtig om te zien. In de afgelopen maanden heb ik de steun van de supporters en mijn teamgenoten steeds gevoeld, ook toen ik wat minder minuten maakte."

"Goed afsluiten"

Dogan is op meerdere posities inzetbaar en kan als spits, aanvallende middenvelder en flankspeler uit de voeten. "Tijdens wedstrijden probeer ik op zoek te gaan naar de vrije ruimtes, dat kan rechts, links of centraal op het veld zijn. Gelukkig heb ik vanavond meer minuten gekregen, daar ben ik blij mee", aldus Dogan, die met een goed gevoel toewerkt naar de laatste wedstrijden van dit kalenderjaar. "We zijn goed bezig, maar nog niet helemaal tevreden. Nu spelen we nog twee wedstrijden. Dinsdag moeten we doorgaan in het bekertoernooi (tegen Quick Boys) en daarna goed afsluiten op De Vijverberg tegen Jong PSV. We willen voor onze supporters een mooie wedstrijd neerzetten, zo vlak voor de feestdagen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner