U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap speelt oefenwedstrijd tegen SC Cambuur doelpuntloos gelijk


De Graafschap speelt oefenwedstrijd tegen SC Cambuur doelpuntloos gelijk

De Graafschap heeft woensdagmiddag een oefenwedstrijd tegen SC Cambuur met 0-0 gelijkgespeeld. Op het complex van SV Wissel in Epe werd er - ondanks diverse kansen voor beide ploegen - niet gescoord. Zowel bij De Graafschap als de Eredivisionist uit Leeuwarden traden wissel- en jeugdspelers aan.

Open wedstrijd

Bij De Graafschap speelde grotendeels dezelfde ploeg als afgelopen zaterdag in het oefenduel met De Treffers (1-2 winst). Tegen SC Cambuur begonnen ook Lion Kaak en Charlison Benschop vanaf de eerste minuut. Het eerste kwartier was voor de Superboeren, die via Mees Kaandorp (inzet werd aangeraakt) en Başar Önal (schot over) gevaarlijk werden. De formatie uit Leeuwarden meldde zich vervolgens en was dicht bij de 0-1, maar doelman Mees Bakker bracht redding op een uithaal van Jasper ter Heide. Een kopbal van Tom Boere ging net naast en een schot van Michael Breij belandde ook langs de goede kant van de paal. Aan de andere kant mikte Roland Baas voorlangs en eindigde een inzet van Benschop - na een goede pass van Hicham Acheffay - óók naast. Kaandorp kreeg ook een grote kans, maar werkte de bal niet tussen de palen.

Geen doelpunten

Bij aanvang van de tweede helft kwam Devin Haen in de ploeg voor Benschop en zette Jan Lammers De Graafschap bijna op voorsprong. Uit een hoekschop werd een kopbal van Lammers van de lijn gehaald door Cambuur-verdediger Sekou Sylla. In het vervolg van de wedstrijd gebeurde er lange tijd niets en waren De Graafschap en Cambuur aan elkaar gewaagd. Na driekwart wedstrijd werden bij Cambuur alle veldspelers vervangen, terwijl Anis Yadir en later Joran Hardeman, Levi Schoppema en Pim Lukassen bij De Graafschap als invallers het veld betraden. In de slotfase drong De Graafschap aan en probeerden Yadir (schot gekraakt) en Ezra van der Heiden (schampte de bal) te scoren, maar hoefde Cambuur-doelman Robbin Ruiter niet in actie te komen; eindstand 0-0.

De Graafschap - SC Cambuur: 0-0

Doelpuntenmaker(s):

Opstelling De Graafschap: Bakker; Van der Logt, Lammers (80. Hardeman), Willemsen, Baas (80. Schoppema); Kaak (40. Lever), Kaandorp (75. Yadir), Acheffay; Van der Heiden, Benschop (46. Haen) en Önal (80. Lukassen).

Opstelling SC Cambuur: Ruiter; Van Wermeskerken, Mac-Intosch, Smand, Sylla; Ter Heide, Breij, Paulissen; Sambissa, Boere en Hendriks.

Opstelling SC Cambuur - na 67 minuten: Ruiter; Zorgdrager, Hetting, Anyasi, Veldman; Timan, Van Mameren, Rehmi; Sango, Van der Kaap en Pichel.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner