U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap kan bij zege op Jong Ajax vrijdag promoveren


De Graafschap kan bij zege op Jong Ajax vrijdag promoveren

De Graafschap kan komende vrijdag promotie naar de Eredivisie afdwingen. Bij winst op Jong Ajax zijn de mannen van trainer Mike Snoei zeker van de stap naar het hoogste niveau. Het duel in Amsterdam tegen de beloftenploeg van Ajax begint om 20:00 uur.

Zege is voldoende

Na het belangrijke punt op bezoek bij kampioen SC Cambuur - afgelopen vrijdag in Leeuwarden - is een overwinning op Jong Ajax voldoende voor promotie. De Amsterdammers nemen de zestiende plek in de Keuken Kampioen Divisie in, De Graafschap staat tweede. De voorsprong van de Superboeren op de directe achtervolgers Go Ahead Eagles en Almere City FC bedraagt vier punten. Eerder dit seizoen leverde het thuisduel met Jong Ajax een 2-2 gelijkspel op. Vrijdag D'RAN voor een driepunter!

"Veel vertrouwen"

Onze trainer blikte donderdagmiddag vooruit op de wedstrijd: "Het wordt spannend nu. We hebben onszelf in deze positie gebracht, door een hele rij goede resultaten en met 75 punten tot gevolg. We moeten één van de twee resterende wedstrijden winnen, het liefst morgenavond", aldus Snoei. "Jong Ajax beschikt over een talentvolle groep spelers, die NAC Breda op een gelijkspel hielden. Het is een jonge ploeg die, als wij niet opletten, enorm kan verrassen. Maar ik heb er veel vertrouwen in dat wij dit op een goede manier afsluiten; we willen het morgen afmaken. We zijn lastig te verslaan de afgelopen weken. Wel moeten we proberen wedstrijden eerder naar ons toe te trekken, nóg beter de kansen benutten. De laatste vijf duels hebben ons meer vertrouwen gegeven, we zitten dus in een prima periode."

Jong Ajax - De Graafschap is vrijdag live te volgen via ESPN (kanaal 3). Ook via Twitter en Instagram doen wij uiteraard verslag


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner