VOLGEBOEKT! Vitale Supervrouwen i.s.m. Rabobank Graafschap


VOLGEBOEKT! Vitale Supervrouwen i.s.m. Rabobank Graafschap

Dinsdag 23 april 2019, de avond van De Graafschap – FC Emmen, is het weer tijd voor de befaamde Supervrouwenavond bij De Graafschap. In samenwerking met de vaste Supervrouwenpartner Rabobank Graafschap worden ook dit jaar honderd Supervrouwen uitgenodigd voor een bijzondere netwerkavond.

Wij hebben weer een leuk programma voor u in petto. De ETL Dales Lounge van stadion De Vijverberg is deze avond het domein van de dames, maar voor drie mannen maken we graag een uitzondering. Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap zal de Supervrouwen onthalen met een warm welkom. Vervolgens zal een trainer van de technische staf onverschrokken binnenstappen en aan de aanwezige dames vertellen wat de speelwijze van de avond is.

Tot slot zal Jefta Bresser (Hoofd jeugdopleiding) van De Graafschap het speelveld betreden. Hij neemt u mee in de wereld van onze jonge professionals, hoe dragen wij als club bij aan een gezonde en vitale leefstijl?

Programma dinsdag 23 april a.s.
16.15 uur Inloop
16.30 uur Welkomstwoord
Voorbeschouwing De Graafschap – FC Emmen
Saladebuffet en netwerken
17.30 uur Jefta Bresser van De Graafschap
18.00 uur Napraten en naar de BC tribune
18.30 uur Wedstrijd De Graafschap – FC Emmen
20.15 uur Einde wedstrijd & netwerken in de ETL Dales Business Club

Let op, in de rust en na afloop van de wedstrijd zijn consumpties voor eigen rekening en te verkrijgen middels De Graafschap betaalpas.

Aanmelden
Businessvrouwen die zin hebben in een avondje Supervrouwen: meld u aan voor deze bijzondere avond! U kunt dit doen via de BC app.

De uitnodiging geldt voor 1 Supervrouw per organisatie. Mocht u met meerdere Businessdames aanwezig willen zijn, informeer dan even via commercie@degraafschap.nl naar de mogelijkheden.

Parkeren
Stadion De Vijverberg bevindt zich in een woonwijk en parkeermogelijkheden zijn daardoor schaars. Wij hebben echter, speciaal voor u, een aantal parkeerplaatsen kunnen reserveren. Gelieve bij uw aanmelding door te geven of u een parkeerplaats wilt reserveren (zolang de voorraad strekt). Wij verzoeken u in ieder geval de aanwijzingen van onze parkeerstewards op te volgen.

Heel graag tot ziens op dinsdag 23 april a.s.

Betaald Voetbal De Graafschap B.V. & Rabobank Graafschap

rabobank-zo.jpgNieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht