Trainersuurtje met ontbijt: uniek kijkje achter de schermen


Trainersuurtje met ontbijt: uniek kijkje achter de schermen

Afgelopen dinsdag werden sponsoren van De Graafschap uitgenodigd om in stadion De Vijverberg samen met de selectie en technische staf te ontbijten. Dit zogeheten ‘Trainersuurtje’ bood de mogelijkheid om in een intieme setting te netwerken met mede sponsoren, en tevens een uniek kijkje te nemen in de keuken van de selectie en technische staf.

Voor aanvang konden de aanwezige sponsoren zichzelf en hun organisatie kort introduceren. Vervolgens kon men aan het heerlijke ontbijt beginnen, bereid door de chef-kok van De Graafschap. Met een goed ontbijt achter de kiezen verlieten de spelers de ontbijtzaal om aan de krachttraining te beginnen. Henk de Jong bleef achter om samen met assistent Sandor een masterclass tactiek te geven aan de sponsoren. In deze sessie liet de oefenmeester zien hoe De Graafschap tegenstanders analyseert, aan de hand daarvan tactiek bepaalt, en hoe wordt getracht dit in de wedstrijden te implementeren. Ook wist de technische staf de vinger op de zere plek te leggen en lieten zij zien dat niet alles wat besproken wordt tot uiting komt in de wedstrijden.

Na het unieke inkijkje van de technische staf nodigde Henk de Jong de sponsoren uit om een stukje van de krachttraining en de veldtraining te aanschouwen, voor wiens agenda het toeliet. Tussen de spelers liepen de sponsoren naar het naastgelegen trainingsveld van SVDW. Alvorens Henk de Jong de training in gang zette, wilde hij de sponsoren nadrukkelijk bedanken voor de aanwezigheid, en hoopte hij bij het volgende ‘Trainersuurtje’ weer een leuke groep te mogen verwelkomen.

Tijdens de training konden de sponsoren nog even met elkaar praten, om daarna weer terug aan het werk te gaan. Hier onder staan enkele sfeerbeelden van het Trainersuurtje.

ontbijt.jpeg

tactiek.jpeg

uitleg-veld.jpeg

veld.jpeg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.