Tenuepresentatie De Graafschap jeugdopleiding


Tenuepresentatie De Graafschap jeugdopleiding

Betaald Voetbal Organisatie De Graafschap en Rabobank Graafschap hebben onlangs een nieuw partnerschipcontract getekend. De focus ligt hierbij op jeugd, ontwikkeling, leefbaarheid en vitaliteit. Rabobank Graafschap is hiermee dé partner van De Graafschap Jeugdopleiding en tevens naamgever van kidsclub De Graafschap Superboertjes. De Graafschap en Rabobank Graafschap gaan zich als maatschappelijke partners gezamenlijk inzetten om de leefbaarheid en vitaliteit in de Achterhoek te versterken.

Vanmiddag werd het nieuwe tenue van de jeugdopleiding gepresenteerd. Het nieuwe tenue, met Rabobank op de voorzijde, werd overhandigd door Hans Martijn Ostendorp aan Steven Enneman, directievoorzitter van Rabobank Graafschap. “Wij zijn erg trots dat we dé partner van de jeugdopleiding zijn. Wij kijken er naar uit om samen met de Graafschap de Achterhoek verder te versterken’, aldus Steven Enneman.

Playseat, met eigenaar Fernando Smit, siert de achterzijde van shirt. Playseat is een echt Doetinchems bedrijf met internationale allure. Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp: ‘Ik ben trots dat twee Achterhoekse organisaties hun naam verbinden aan de jeugdopleiding van De Graafschap, waarbij de ontwikkeling van het talent centraal staat.

20200907_174432-1.jpg

20200907_192650.jpg

sls.jpg

8e03d285-fc6c-45e3-b99c-94c3be6c2730.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.