SmartHub Talentenpodium tijdens De Graafschap - AZ --> getalenteerde studenten stellen zich graag aan u voor!


SmartHub Talentenpodium tijdens De Graafschap - AZ --> getalenteerde studenten stellen zich graag aan u voor!

Zaterdag 6 april is het weer zover: het SmartHub Talentenpodium in samenwerking met de Graafschap! Voorafgaand aan de wedstrijd de Graafschap - AZ houden circa acht jonge talenten, die op zoek zijn naar een (afstudeer)stage of startersfunctie in de Achterhoek, korte pitches voor potentiële werkgevers. Heeft u interesse in één van deze jonge talenten? Meld u dan snel aan.

De profielen van de jongeren die komen pitchen:

  • Industrieel Product Ontwerp
  • Commerciële Economie
  • Bedrijfseconomie
  • Werktuigbouwkunde
  • International Business and Languages
  • Applied Science
  • Software Development
  • HRM
  • Operations Management and Logistics

Programma
17.15 uur - Inloop van het programma
17.30 uur - Start van het Talentenpodium
18.45 uur - Diner *
20.30 uur - Formeren duo’s van talent en potentiële werkgever
20.45 uur - Samen de wedstrijd de Graafschap - AZ kijken
22.30 uur - Aansluitende netwerkborrel
* kosten voor het diner bedragen € 39,50 p.p.

Gebleken is dat jongeren en werkgevers onwijs enthousiast zijn over het SmartHub Talentenpodium bij De Graafschap. In een ontspannen en sportieve setting ontstaan bijzondere ontmoetingen en matches.

Meld u dus snel via de BC app aan, wanneer u mogelijk een van de jongeren wilt binden aan uw organisatie.

(Jongeren geven aan graag één op één in contact te komen met de bedrijven. Het aantal deelnemende intermediairs is daarom gemaximaliseerd tot 2 per Talentenpodium.)

Locatie
Herman Schutte Lounge / Stadion de Vijverberg

SmartHub Achterhoek
Onder de merknaam SmartHub Achterhoek zetten we onszelf op de kaart als dé stage- en afstudeerregio van Nederland! SmartHub Achterhoek kan gezien worden als een soort woonboulevard, die met actieve marketingcommunicatie de aandacht trekt van jong hoger opgeleid talent in Nederland en daarbuiten. Bedrijven hebben in hun eentje maar beperkt exposure, bereik en aanbod, waardoor het moeilijk is om de aandacht van jong talent te trekken, zeker buiten de regio. Samen lukt dat veel beter en kan jonge talenten ook meer geboden worden. Zo bundelen we het vacatureaanbod en de marketingcommunicatie, profileren we ons via jonge ‘Achterhoek ambassadeurs’ in studentensteden en kunnen we studenten en starters iets extra’s bieden zoals een uniek Talent Program. Uiteindelijk profiteert de gehele regio van deze regiomarketing, van industriële maakbedrijven tot aan de bakker op de hoek.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht