Robert Doornbos te gast tijdens Happy Hour AgriBioSource --> Happy Hour uitgesteld


Robert Doornbos te gast tijdens Happy Hour AgriBioSource --> Happy Hour uitgesteld

Donderdag 19 maart wordt het Happy Hour aangeboden door onze hoofd- en shirtsponsor AgriBioSource. Zij hebben een bijzondere hoofdgast geregeld; niemand minder dan Robert Doornbos zal komen vertellen over zijn indrukwekkende race carrière.

Robert Doornbos
Doornbos was oorspronkelijk een tennisser op het moment dat hij als VIP naar de Formule 1 GP van België in 1998 mocht gaan. Daar ontmoette hij Jacques Villeneuve, die in 1997 de wereldtitel Formule 1 won. Gefascineerd door het autoracen besloot hij autocoureur te worden. In 1999 werd hij vicekampioen in de Opel Lotus klasse. Daarna reed hij een jaar Formule Ford, om vervolgens drie jaar in verschillende Formule 3 series te rijden. Door zijn goede resultaten in de F3 werd hij in 2004 tweede rijder naast zijn meer ervaren teamgenoot Vitantonio Liuzzi bij het succesvolle Arden International team in het FIA International F3000 kampioenschap. Hij boekte vier podiumplaatsen waaronder een overwinning in de regen op Spa-Francorchamps en een snelste ronde. Hij werd “Rookie of the Year” en eindigde als derde in het klassement. In 2004 begon zijn loopbaan in de Formule 1. Eerst als derde rijder en na de Grote Prijs van Groot-Brittannië in 2005 verving Doornbos de Oostenrijker Patrick Friesacher als tweede rijder bij Minardi. Als teammaat van zijn landgenoot Christijan Albers maakte hij zijn Formule 1-debuut bij de Grote Prijs van Duitsland.

Robert zal vertellen over zijn imposante carrière als coureur. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen en is er na afloop tijd voor een meet en greet.

Over AgriBioSource
AgriBioSource is onderdeel van de Duynie Group. Deze bestaat uit 15 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa. AgriBioSource vervult de brugfunctie tussen afnemers en leveranciers van organische reststromen voor biogasinstallaties, waterzuivering en bodemverbetering. Wij staan voor betrouwbaarheid met betrekking tot het productassortiment, analyses, levertijden en advies. Dat maakt ons uniek in ons werkveld.

In 2017 is AgriBioSource begonnen als sponsor bij De Graafschap. Sinds 2019 is AgriBioSource trotse hoofdsponsor van de club en prijkt zo vol trots op de voorkant van het tenue. Dit jaar heeft AgriBioSource haar contract verlengt voor het komende seizoen en dus zal zij voorlopig op het shirt te zien zijn.

Alpe d’HuZes
AgriBioSource heeft als sponsor ook haar maatschappelijke betrokkenheid getoond. Eerder in het seizoen heeft zij een speciale actie gedaan voor minderbedeelden waarbij een aantal gezinnen de mogelijkheid hebben gekregen om wedstrijden bij te wonen. Ook tijdens het Happy Hour zal een bijzonder doel in het zonnetje gezet worden. Dit jaar sponsort AgriBioSource medewerkers van de Duynie Group die fietsen tijdens de Alpe d’HuZes. Deze avond zal het bedrijf voor iedere bezoeker aan het Happy Hour € 3,70 doneren aan de Alpe d’HuZes. Waarom dit bedrag? Doornbos reed altijd met nummer 37. Een leuke link om deze avond speciaal te maken.

Kom dus met zoveel mogelijk leden om de pot voor het goede doel te spekken. Ook zal er deze avond een inzameling worden gehouden. Wilt u doneren? Dan kunt u deze avond uw bijdrage in de inzamelbus doen.

Programma
18.00 uur inloop Rabobank Lounge met koffie / thee
18.30 uur Buffet van Het Onland (Herberg - restaurant - zalen) wordt geopend – gezellig een hapje eten
19.15 uur Naar de ETL Dales Lounge
19.30 uur Opening door uw Business Club voorzitter, Rob Migchelbrink
19.40 uur Introductie AgriBioSource door Sjoerd Hermsen
20.00 uur Robert Doornbos
20.45 uur Meet & greet met Robert Doornbos
Netwerken onder het genot van een drankje

Aanmelden kan via de BC app.

Graag tot ziens op donderdag 19 maart a.s.!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht