Zakelijk nieuws


De Graafschap Haringparty 2019

De Graafschap Haringparty 2019

De vooruitzichten voor de zomer van 2019 zijn uitstekend! De Achterhoek profileert zich als een regio waar ambacht en innovatie hand in hand gaan.

Tijd om oude contacten aan te halen en nieuwe klanten te ontmoeten. Een goed moment daarvoor is traditionele De Graafschap Haringparty op donderdag 27 juni. Deze Haringparty is opgezet als een business to business netwerkevenement waar Achterhoekse bedrijven elkaar ontmoeten.

Lees verder

ALV Business Club

ALV Business Club

Op donderdag 27 juni a.s. vindt de ALV van onze Business Club plaats, voorafgaand aan de Haringparty 2019. Vanaf 15.00 uur verwelkomen wij u graag in de Mondriaanzaal van het Witte Huis (kruisbergseweg 5 te Doetinchem).

Lees verder

Henk Bloemers versterkt team commercie

Henk Bloemers versterkt team commercie

Per 1 juni jl. is Henk Bloemers toegevoegd aan de commerciële afdeling van de club. Henk was tot 2015 werkzaam bij De Graafschap. Aansluitend werkte hij tot begin 2018 bij SC Heerenveen op de commerciële afdeling. De afgelopen jaren is Henk betrokken gebleven bij de club en heeft o.a. hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de Heerenboeren.

Lees verder


Zeer geslaagde Blauwwitte Golfdag

Zeer geslaagde Blauwwitte Golfdag

De alweer veertiende editie van de Blauwwitte Golfdag, dit keer voor het eerst op de prachtige banen van Golfbaan Borghees, is wederom een groot succes geworden. De geoefende golfers gingen aan om de felbegeerde Blauwwitte Graafschap BC Wisselbokaal. Ook werd er een 9 holes wedstrijd gespeeld. De ‘nieuwelingen’ hebben deelgenomen aan een hooggewaardeerde clinic.

Lees verder

De Graafschap - Ajax: EXTRA dinermogelijkheid!

De Graafschap - Ajax: EXTRA dinermogelijkheid!

In verband met de hoge vraag naar dinerplekken voor de wedstrijd De Graafschap - Ajax zijn een aantal extra plaatsen beschikbaar gemaakt. Dit diner in buffetvorm zal plaatsvinden in de ETL Dales Lounge voor een prijs van € 21,75 euro per persoon.

Lees verder


Goede koffie, dito relaties en een wolkje chantage

Goede koffie, dito relaties en een wolkje chantage

Henk-Jan Westhoff kreeg koffie met de paplepel ingegoten en werd van jongs af aan klaargestoomd voor het ondernemerschap. Toen zijn ouders hun levenswerk aan hem overdroegen, bouwde hij succesvol door op een beproefd fundament van lange relaties en trouwe werknemers. Mede daarom is Coffee Fresh al dertig jaar supporter van De Graafschap, in voor- en tegenspoed, in ere- en andere divisies. “De zakenwereld is berekenend en onpersoonlijker geworden. We kunnen wel wat vertrouwen, gunning en noaberschap gebruiken.”

Lees verder


Commercie on Tour!​​

Commercie on Tour!​​

Een partnerschap met elkaar zorgt ook voor nieuwsgierigheid naar elkaars werk. Team Commercie van De Graafschap wil eigenlijk ook wel weten wat “inclusief ondernemen” nu precies inhoudt volgens het WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA). Hoe kan je dat beter uitleggen dan gewoon de praktijk in te stappen? Geen Powerpoint of Prezi, maar gewoon de bus van Sjoerd in stappen en op bezoek bij werkgevers!

Lees verder