Zakelijk nieuws


​Moods Coffee blijft tenuesponsor De Graafschap

​Moods Coffee blijft tenuesponsor De Graafschap

De samenwerking tussen Moods Coffee en De Graafschap is verlengd. Waar het Doetinchemse bedrijf afgelopen seizoen nog op de broek stond, maken zij nu de stap naar het shirt. Moods Coffee zal op de rechterzijde van de borst komen te staan.

Lees verderThuisshirt kopen met korting

Thuisshirt kopen met korting

Als blijk van waardering bieden we u heel graag, in samenwerking met hummel, de mogelijkheid om het thuisshirt van het nieuwe seizoen te bestellen met een korting van €19,54 (volwassen) of €9,54 (jeugd).

Lees verderJPR Advocaten verlengt sponsorcontract én wordt tenuesponsor

JPR Advocaten verlengt sponsorcontract én wordt tenuesponsor

JPR Advocaten heeft het sponsorcontract met De Graafschap verlengd, waar we heel tevreden mee zijn. Maar er is meer goed nieuws: komend seizoen zijn zij tevens tenuesponsor. De naam van JPR Advocaten, dat ook een vestiging in Doetinchem heeft, staat in het seizoen 2020-2021 op het wedstrijdbroekje.

Lees verder


AGRIBIOSOURCE OOK KOMEND SEIZOEN TROTSE HOOFDSPONSOR DE GRAAFSCHAP

AGRIBIOSOURCE OOK KOMEND SEIZOEN TROTSE HOOFDSPONSOR DE GRAAFSCHAP

AgriBioSource Europe BV is ook komend seizoen de trotse hoofdsponsor van De Graafschap. Het van oorsprong Doetinchems bedrijf is al jaren betrokken als sponsor van de Superboeren en prijkt sinds dit seizoen op de voorkant van het wedstrijdshirt als hoofdsponsor. Die samenwerking wordt met een jaar verlengd, ongeacht het niveau waarop De Graafschap komend seizoen acteert.

Lees verder

​Happy Hour Business journaal

​Happy Hour Business journaal

Donderdag 16 april a.s. staat er een Happy Hour op onze Business Club agenda. UIteraard kan dit niet doorgaan in stadion De VIjverberg. Graag willen wij u toch op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen onze mooie (Business) club. Daarom introduceren wij het Happy Hour Business journaal.

Lees verder