Onze supporters hebben uw hulp nodig


Onze supporters hebben uw hulp nodig

De kracht van onze club, de reden om er altijd achter te blijven staan, is dat we het echt samen doen. Toen de supporters bij de club aanklopten met een plan om de oude kantine met eigen handen, materiaal van sponsoren en support van de club om te bouwen, zijn we er vol enthousiasme samen ingevlogen. Inmiddels staat er een complete, zeer goed bezochte sfeertempel achter de Spinnekop.

Daarbij is het overgrote merendeel van de mankracht, het materiaal, de uren en ook de financiën daadwerkelijk bijeengebracht door de supporters zelf. Nu de kantine bijna volledig klaar is, hebben we ondertussen al kunnen zien wat een prachtige sfeer er ontstaat in het nieuwe onderkomen, kijk maar eens naar onderstaande filmpje, met bijbehorende horecacijfers. Maar qua financiën zijn we er nog niet, er is nog een financieel gat dat gedicht moet worden. Er staan nog wat initiatieven van onze supporters op de rol om geld in te zamelen, maar als club hopen we dat u als sponsor dit prachtige initiatief en al dat werk wilt steunen.

Onze supporters staan er goed op in Nederland, de sfeer bij zowel uit- als thuiswedstrijden wordt overal geroemd. Maar ook de manier waarop zij de woorden saamhorigheid en D’ran laden maakt ons allen trots. De sfeer die onze club zo’n mooi imago geeft is een groot compliment waard. Vandaar dat we namens onze supporters een dringend beroep op u doen. Met een financiële bijdrage van onze leden van de Business Club kan de droom van onze supporters worden verwezenlijkt. Een supporterskantine die past bij de uitstraling van onze mooie club. Draagt u ook bij??

Uw bijdrage mag worden overgemaakt naar:

IBAN: NL11 RABO 0321 6389 56
BIC: RABONL2U
O.V.V.: DONATIE NIEUWE KANTINE

“De nieuwe kantine is een lust voor het oog. Wat zijn de vele vrijwilligers er druk mee geweest. Van diverse acties om de gelden bijeen te brengen tot de bouw zelf, vele uren zijn gemaakt. De Graafschap heeft ook diverse bijdragen geleverd, want zeg nou zelf dat verdienen onze supporters toch. Door de sfeer die zij creëren en de interactie met onze spelers, hebben wij de afgelopen weken vele duizenden mensen laten meegenieten op De Vijverberg en via de (social) media. Het zou mooi zijn dat het laatste ontbrekende stukje via onze sponsoren kan worden gerealiseerd. Ik hoop u na de officiële opening nog eens te ontmoeten in de nieuwe kantine, zodat u zelf kunt zien dat uw bijdrage goed is besteed”, aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

Namens onze supporters een groot woord van dank!

#samendran

samen-alles-geven.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht