Onze nieuwe Business Club leden stellen zich graag voor --> View Document Management uit Doetinchem


Onze nieuwe Business Club leden stellen zich graag voor --> View Document Management uit Doetinchem

Aan het woord Wilfred Bussink, eigenaar van View Document Management uit Doetinchem.

“Een geweldig platform om nieuwe mensen te ontmoeten”

Innovatieve archiefoplossingen
Dat het archievenvak absoluut niet stoffig is, bewijst het brede vakgebied waarbinnen View Document Management opereert. Behalve facilitaire diensten voor het opslaan, beheren en digitaliseren van papieren dossiers levert het bedrijf ook slimme oplossingen om digitale communicatie in mailtjes en appjes terug te vinden. Wilfred Bussink: “Historische archieven, gemeentes, administratiekantoren, scholen en huisartspraktijken, ze weten allemaal hun weg naar View te vinden.”

Toename in digitaal documentbeheer
“Bij ons draait het om maatwerkoplossingen en we bieden consultancy aan bedrijven met archiefproblemen. Wat je ziet is dat een goed beleid op registratie en vernietiging van documenten vaak ontbreekt. Of alles is wel gedigitaliseerd, maar daar is vervolgens nauwelijks informatie uit op te vragen. Dat maken wij allemaal toegankelijk. We krijgen het steeds drukker, want in mei gaat ook de verscherpte Europese privacywetgeving rondom het beheer van persoonsdata van kracht. Wij helpen onze klanten zich daar op voor te bereiden.”

Prima sfeer
Al eerder was Bussink lid van de Business Club. Hij keerde onlangs, na een pauzeperiode, terug naar De Vijverberg. “Je gaat het lidmaatschap na verloop van tijd toch missen. Bovendien houd ik ervan om in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen en organisaties te ontmoeten. Contacten leggen, luisteren, netwerken, het is een natuurlijke manier waarop de beste samenwerkingen ontstaan. Zo werk ik het liefst, dus het is voor mij heel waardevol. Verder is de sfeer bij De Graafschap nu ontzettend goed. Er is een gemotiveerd elftal en je merkt in alles dat de spelers, trainers en het bestuur er helemaal voor gaan. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

“Dat je samen in het stadion alle emoties doormaakt, dat is toch prachtig”

Altijd verbonden
Voor Bussink gaat het ook om de unieke sfeer die met De Graafschap gepaard gaat. “Zo denk ik regelmatig terug aan het legendarische duel met Ajax waarbij het stadion tot laatste stoel was gevuld. Dat je op zo’n moment het middelpunt van Nederland bent, dat voel je dan in alles. Hoe een wedstrijd ook uitpakt, het blijft prachtig om dat samen mee te maken. Vroeger ging ik al met mijn vader kijken, nu ga ik met mijn zoon. Die band die je met de club opbouwt, blijft voor altijd. Zo moet ik altijd even weten hoe de club ervoor staat, zelfs als ik in het buitenland ben.”

Elkaar inspireren
Wat de Business Club betreft bruist Bussink van de ideeën. Zo mag de zakenmanifestatie beslist vaker plaatsvinden. “Misschien kan dat wel in een light-versie. Niet met allemaal grote kostbare stands, maar kleinschaliger en gevuld met korte bedrijfspitches. Of denk aan een combinatie van keynotes, parallelsessies en workshops. Zo ga je als ondernemer geïnspireerd naar huis met allerlei nieuwe contacten. Het zou mooi zijn om zoiets op te tuigen.”

Nieuwe huisvesting
Ten slotte doet Bussink graag een oproep, want hij zoekt dringend nieuwe huisvesting voor zijn bedrijf. “We groeien echt uit ons jasje. We zitten in een prima pand op Wijnbergen waar een fijne vibe heerst met allemaal gedreven ondernemers. Zoiets zoek ik, maar dan groter, nieuwbouw, met zo’n 2500-3000m2 aan oppervlak, in Doetinchem. Als iemand voor mij dé gouden tip heeft of ons in deze zoektocht wil helpen, dan mag hij mij zeker bellen.”

Verder kennismaken met Wilfred Bussink en View Document Management? Neem contact op via w.bussink@view.nl, kijk op www.view.nl of bel 0314 - 36 92 00.

view-archiefbox.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht