Geslaagd Workshop Hour van Eisma Content Marketing


Geslaagd Workshop Hour van Eisma Content Marketing

Op 12 december verzorgde Eisma Content Marketing voor leden van de businessclub van De Graafschap de workshop 'Succesvol ondernemen door het vertellen van verhalen'.

Na een korte presentatie, gingen de aanwezigen in groepen aan de slag om een content marketingstrategie op te stellen. In dit praktische deel werden onder andere Doelstellingen geformuleerd, een Persona opgesteld en thema's vastgesteld voor een content marketingcampagne. In de presentatie werd duidelijk gemaakt dat content marketing niet nieuw is, maar wel steeds vaker een strategisch onderdeel vormt in de (online) marketing voor je bedrijf. Er werd ook meer verteld over de voordelen van bloggen en het gebruik van video's. De middag werd verzorgd door Rens Sturrus, Eddy Hoornstra en Inge van Ditshuizen van Eisma Media Groep, sponsor van De Graafschap.

Kon u niet bij de sessie aanwezig zijn, maar wil u wel de informatie alsnog ontvangen, neem dan contact op met Eisma Content Marketing, 088-2944700 of eismacontentmarketing@eisma.nl


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht