Happy Hour november: Een inclusieve Achterhoek met Marc de Hond


Happy Hour november: Een inclusieve Achterhoek met Marc de Hond

Graag nodigen wij u uit voor het Happy Hour van donderdag 15 november a.s. De organisatie van deze avond is in handen van WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSP), maatschappelijk partner van De Graafschap. Een inclusieve Achterhoek staat centraal tijdens dit Happy Hour, omdat een ieder recht heeft op participatie aan de arbeidsmarkt.

Een inclusieve Achterhoek
Door de sterke economische ontwikkelingen zijn er steeds meer bedrijven op zoek naar geschikt personeel. De arbeidsmarkt is echter krap, waardoor het niet meevalt om de juiste kandidaten te vinden. Ondanks deze krapte, zijn er nog steeds mensen in de Achterhoek die geen werk kunnen vinden. Denk aan jongeren, mensen met een beperking of juist ervaren 50-plussers. WSP is strategisch partner van de werkgever en brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar door een divers aanbod van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt te bieden.

Wat hebben wij voor u in petto?

Wij hebben een interessant en afwisselend programma voor u in petto. Als gastsprekers hebben wij Frank Dijkstra en Marc de Hond uitgenodigd. Dijkstra is logistics manager bij Kramp uit Varsseveld. Kramp hecht belang aan MVO en biedt vanuit die gedachte ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek aan.

De Hond is tv-presentator, ondernemer, schrijver, theatermaker en voormalig speler van het Nederlands rolstoelbasketbalteam. Het leven van De Hond verliep niet altijd vlekkeloos. In 2002 kreeg hij een dwarslaesie, waardoor hij sindsdien is aangewezen op een rolstoel. Hij vertelt op bevlogen wijze en met de nodige humor over het leven met een handicap en omgaan met tegenslagen.

Programma
18.00 uurInloop in de Rabobank Lounge
18.30 uur Welkom en opening door BC voorzitter, Rob Migchelbrink
18:45 uur Praktijkcase door Frank Dijkstra, Logistics Manager van Kramp
19:00 uur Marc de Hond
20.00 uur Winterbuffet dat wordt verzorgd door Partycentrum Plok uit Didam
Netwerken en napraten onder het genot van een drankje.

Wij vernemen graag of u deze avond onze gast wilt zijn. Aanmelden kan via de Business Club app. Graag tot ziens op donderdag 15 november a.s.!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.