U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​De Graafschap en 360SportsIntelligence gaan de samenwerking aan


​De Graafschap en 360SportsIntelligence gaan de samenwerking aan

Video-analyse is inmiddels een onmisbaar onderdeel bij zowel de jeugdopleiding als de eerste selectie. Om met deze ontwikkelingen mee te gaan en dit te kunnen bewerkstelligen heeft De Graafschap de ideale leverancier en partner gevonden. Op het jeugd en trainingscomplex de Bezelhorst zullen 5 velden voorzien worden van camera's en de achterliggende analyse software van 360SportsIntelligence. Middels verschillende camera's zal het spel op de 5 velden volledig te volgen zijn, kunnen er onder andere live tags aangemaakt worden en is er de mogelijkheid om achteraf belangrijke momenten te delen met de staf en spelers om zodoende de ontwikkeling van teams en spelers te optimaliseren.

360SportsIntelligence is een innovatief bedrijf gericht op video-analyse voor alle sporters en sportverenigingen. Het bedrijf voorziet inmiddels ongeveer 150 verschillende sportverenigingen van de oplossing in Nederland, België en Engeland. Collectief wordt de oplossing gebruikt bij zowel de Hoofdklasse Hockey, Hoofdklasse Honkbal en (in de nabije toekomst) de Eredivisie Volleybal. Ook veel amateursportverenigingen maken gebruik van de oplossing van 360SportsIntelligence, waaronder ook een heel aantal voetbalclubs. Voor meer informatie over 360SportsIntelligence kunt u kijken op www.360sportsintelligence.com

Manager voetbalzaken Peter Hofstede is zeer enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling: “Dit is een volgende stap in de professionalisering van onze (jeugd) opleiding. Het analyseren van de gemaakte beelden draagt bij aan de (individuele) ontwikkeling van zowel de jeugdspelers als de spelers van het eerste elftal, omdat de prestaties door middel van video-opnames beter geobjectiveerd kunnen worden. Door het visueel te maken kunnen spelers zien wat ze goed doen, maar vooral ook wat beter kan en daardoor kunnen zij grote stappen zetten”.

Op de foto Manager Voetbalzaken Peter Hofstede en Jefta Bresser Hoofd Jeugdopleiding van De Graafschap, samen met Emiel Valentijn ten Donkelaar van 360SportsIntelligence.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
21
jan.
20:00
uur
Logo almere
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner