AgriBioSource wordt Official Sponsor en hernoemt BC-café tot Agri Bar


AgriBioSource wordt Official Sponsor en hernoemt BC-café tot Agri Bar

Sjoerd Hermsen, directeur van AgriBioSource, maar vooral De Graafschap supporter in hart en nieren, is als Official Sponsor toegetreden tot de Business Club van De Graafschap. AgriBioSource, onderdeel van Royal Cosun, wordt ook de naamgever van het bruine café op de eerste etage van het hoofdgebouw; nu nog Virupa Café maar met ingang van komend seizoen de Agri Bar.

“Als klein kind ben ik hier gekomen”, zegt Sjoerd, die vele jaren geleden voor het eerst met zijn vader naar de Vijverberg kwam en de afgelopen seizoenen fervent Spinnekopper was. “Nu is het tijd voor een nieuwe fase in mijn Superboerenleven, namelijk voor het sponsorschap. Al zal ik mijn seizoenkaart op de Spinnekop niet opgeven en ook daar nog regelmatig te vinden zijn het komend seizoen.”

“Toen ik hoorde dat de naamgeving van het café vrij kwam, leek me dat een hele leuke manier om mijn bedrijf aan de Business Club te presenteren.” Direct na afloop van de WEURO zal AgriBioSource de signing in en rond het Virupa Café aanpassen en er een gezellige Agri Bar van maken.

Directeur commercie en marketing van De Graafschap, Martine Zuil, is erg content met de sponsoring van AgriBioSource: “Zo zou het eigenlijk altijd moeten gaan. Een supporter die begint op Groenendaal, dan naar Roodbergen of Spinnekop verhuist en uiteindelijk sponsor wordt van de club. Ik hoop dat Sjoerd een goed voorbeeld voor velen is. We gaan er alles aan doen om van de Agri Bar een fenomeen te maken en ik ga er van uit dat Sjoerd voor vele jaren als sponsor, supporter en ambassadeur aan de club verbonden blijft!”

AgriBioSource is een bedrijfsonderdeel van Duynie Group en is actief in het valoriseren van co-producten. Het bedrijf levert organische reststromen voor de productie van Biogas, Bodemverbetering & Waterzuivering. Van wortelstoomschillen tot bietenpuntjes. Het bedrijf heeft de hoofdvestiging in Nijmegen.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht