Zakelijk nieuws


Selectie op bezoek bij nieuwe mobiliteitspartner DAGO (incl video)

Selectie op bezoek bij nieuwe mobiliteitspartner DAGO (incl video)

De voltallige selectie van De Graafschap is woensdag 22 maart op bezoek gegaan bij de nieuwe mobiliteitspartner van de club, Autobedrijf DAGO. Aan de Grutbroek in Doetinchem hadden Richard en Frank Smees en hun team gezorgd voor een heerlijke lunch; vervolgens stelde Richard Smees het bedrijf voor aan de groep en uiteraard hadden de spelers en staf ook alle gelegenheid om kennis te maken met de diverse ŠKODA-modellen in en rond de showroom.

Lees verder

Happy Hour april: Succes volgens PSV-directeur Toon Gerbrands

Happy Hour april: Succes volgens PSV-directeur Toon Gerbrands

Hij is algemeen directeur van PSV Eindhoven. In het verleden bekleedde hij dezelfde functie bij AZ Alkmaar. Hij leidde beide clubs naar grote successen, net zoals hij eerder deed met topvolleyballers en -schaatsers. Wat is het geheim van Toon Gerbrands? Waarom verandert zoveel dat hij aanraakt in goud? Is het geluk? Vast wel een beetje, gezien ook de mazzel die hij vorig jaar had met het gelijkspel van Ajax bij De Graafschap waardoor PSV onverwacht toch landskampioen werd. Maar het is meer dan alleen geluk.

Is succes maakbaar? Volgens Gerbrands wel. Hij komt er op zijn eigen karakteristieke en inspirerende wijze over vertellen tijdens het Happy Hour op 20 april.

Lees verder

Hilarisch Happy Hour met Irene van der Aart

Hilarisch Happy Hour met Irene van der Aart

Het was hilarisch, soms luchtig en af en toe bijna over het randje. De humor waarmee cabaretiere Irene van der Aart de Business Club op donderdag 16 maart overspoelde. Over de verschillen tussen oost en west. Over boersigheid, tafelmanieren, koeien, pauwen en vallende peren. Een bijzonder Happy Hour.

Lees verder

Vacature: oproep voor kandidaten bestuur Business Club

Vacature: oproep voor kandidaten bestuur Business Club

Hierbij roepen we kandidaten op die zich beschikbaar willen stellen als nieuw bestuurslid. Uitgangspunt is wel dat het nieuwe bestuurslid DGA van zijn of haar onderneming is. Uit alle aanmeldingen draagt het bestuur aan de algemene ledenvergadering van de Business Club een kandidaat voor. Deze wordt dan gekozen voor een periode van drie jaar en is daarna nog tweemaal herkiesbaar.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar commercie@degraafschap.nl.

Lees verder

Dinsdag 4 april:  De (Not) Only For Men Modeshow, voor de hele Business Club

Dinsdag 4 april: De (Not) Only For Men Modeshow, voor de hele Business Club

Alle mannen, maar zeker ook alle vrouwen van de Business Club, zijn van harte uitgenodigd om op dinsdag 4 april naar Doesburg te komen voor een unieke modeshow.

De spelers van De Graafschap showen de nieuwste herenmode van Only For Men, terwijl Mooi Ben Jij een aantal professionele modellen afvaardigt om de laatste damesmode te laten zien.

Lees verder


Citroen Ruesink stopt als mobiliteitspartner

Citroen Ruesink stopt als mobiliteitspartner

Zeg je De Graafschap, zeg je Citroen Ruesink. Zeg je Ruesink, zeg je Ap.

Ap Ruesink, grondlegger van het automobielbedrijf, heeft een jarenlang verleden bij De Graafschap. Zo was hij naast voorzitter van de Businessclub, RvC lid en vice voorzitter ook een grote en trouwe sponsor. De afgelopen 30 jaar was automobielbedrijf Ruesink, met vestigingen in Ruurlo, Enschede, Zutphen en Doetinchem, de betrouwbare mobiliteitspartner van De Graafschap. Menig speler, trainer en kantoormedewerker heeft veilige kilometers gemaakt in een Citroen van autobedrijf Ruesink. Echter, per 1 juli 2017 stopt de levering van auto’s aan De Graafschap.

Lees verder

Supervrouwen Avond:  Only For Women, maar er zijn uitzonderingen…

Supervrouwen Avond: Only For Women, maar er zijn uitzonderingen…

Vrijdag 31 maart 2017, de avond van De Graafschap-Jong PSV, is weer Supervrouwenavond bij De Graafschap. In samenwerking met de vaste Supervrouwensponsor Rabobank Graafschap nodigt De Graafschap voor deze lustrumeditie wederom zo’n honderd Supervrouwen uit voor een bijzonder ‘Only For Women’ avondje in de Business Club.

Vorig seizoen bracht het met roze blingbling sjaals uitgedoste vrouwenlegioen onmiskenbaar geluk: De Graafschap won met 3-0 van Roda JC op een avond dat de boarding omviel en Hidde Jurjus een penalty van Poepon stopte.

Lees verder

Vrijdag 24 maart: ​Business Club bijeenkomst op KNVB Campus Zeist

Vrijdag 24 maart: ​Business Club bijeenkomst op KNVB Campus Zeist

Vrijdag 24 maart vindt er op initiatief van de KNVB een speciale sponsorbijeenkomst plaats op de KNVB Campus in Zeist. Iedere club in de Jupiler League mag twaalf gasten afvaardigen voor een bijeenkomst waarbij niet alleen een rondleiding over de campus, maar ook een inspirerend gastoptreden van oud-tennisser Jacco Eltingh en een gezellige borrel inbegrepen zijn. De Graafschap speelt deze avond niet, dus u hoeft geen wedstrijd van uw club te missen!

Lees verder

Blauwwitte Golfdag 2017

Blauwwitte Golfdag 2017

Met veel plezier nodigen wij u uit voor een sportief evenement: de Blauwwitte Golfdag. Vrijdag 19 mei bent u van harte welkom op de prachtige 18 holesbaan van Golfclub ’t Zelle.

Lees verder

Jong De Graafschap gaat zondag in eigen huis de strijd aan met OJC Rosmalen. De voorbeschouwing staat online