Zakelijk nieuwsIntervracht Business Club vakantieborrel op donderdag 28 juni a.s.

Intervracht Business Club vakantieborrel op donderdag 28 juni a.s.

Graag nodigen wij u uit voor de gezellige Business Club vakantieborrel om het seizoen 2017 / 2018 af te sluiten en alvast vooruit te kijken naar het komende seizoen. Deze vakantieborrel wordt u aangeboden door onze sponsor, Intervracht Nederland BV.

Op donderdag 28 juni a.s. bent u vanaf 17.15 uur van harte welkom in de ETL Dales Lounge (1e etage) van stadion De Vijverberg.

Lees verder

De Graafschap Haringparty; daar vist u zeker iets op!

De Graafschap Haringparty; daar vist u zeker iets op!

Donderdag 21 juni a.s. organiseert De Graafschap samen met Hotel Villa Ruimzicht een leuk uitje voor u, mét haring: de jaarlijks terugkerende  De Graafschap Haringparty..

Tijdens dit evenement kunt u in de sfeervolle ambiance in het park voor Villa Ruimzicht genieten van overheerlijke malse nieuwe haring, heerlijke gerechten van de Oklahoma Joe buiten BBQ en de nodige drankjes. Daarnaast zult u ook muzikaal vermaakt worden. Er wordt een vaatje haring geveild ten behoeve van een regionaal goed doel en aan dit goede doel wordt tevens de CH ring uitgereikt.

Lees verder

Tarieven seizoen 2018 / 2019 --> Eredivisie!

Tarieven seizoen 2018 / 2019 --> Eredivisie!

De Graafschap is weer een Eredivisie-club! Wat een geweldig gevoel en wat een geweldig feest hebben wij met z'n allen gevierd. Afgelopen zondag werd Almere City FC met 2-1 verslagen in ons kolkende stadion De Vijverberg.

Inmiddels richten wij het vizier alweer volledig op het nieuwe seizoen. Wij hopen dat wij u ook in seizoen 2018 - 2019 weer mogen verwelkomen op De Vijverberg. Als blijk van waardering voor uw onvoorwaardelijke steun worden de tarieven voor vaste seats in de ETL Dales- en Rabobank Sponsor Lounge in de Eredivisie voor u, als bestaande sponsor, niet verhoogd!


Lees verder

MDH Uitgeverij, DrukwerkConcurrent en nieuwe speler tekenen bij

MDH Uitgeverij, DrukwerkConcurrent en nieuwe speler tekenen bij

Het kon ook dit jaar niet uitblijven: MDH Uitgeverij en DrukwerkConcurrent hebben hun partnership met De Graafschap opengebroken en verlengd. Tegelijkertijd brengen zij een nieuwe speler op de markt... Vlak voor het tweeluik met Almere City FC, waarin promotie werd afgedwongen, verlengde directeur-eigenaar Paul Milder het lopende contract tot medio 2021. Een echte Veur altied-actie.

Lees verder

Rabobank Graafschap voetbalclinic een groot succes!

Rabobank Graafschap voetbalclinic een groot succes!

Ongeveer 70 kinderen mochten woensdag 11 april deelnemen aan de Rabobank Graafschap voetbalclinic. In samenwerking met Pelota Events, De Graafschap Pincvision Voetbalacademie en Betaald Voetbal De Graafschap werd er een leuke en leerzame middag georganiseerd.

Lees verder