Zakelijk nieuws​De Graafschap en Arriva verlengen samenwerking

​De Graafschap en Arriva verlengen samenwerking

De Graafschap en Arriva gaan ook in het seizoen 2020-2021 met elkaar door. Sinds het seizoen 2013-2014 is Arriva als Official Sponsor verbonden aan de Superboeren en verzorgen zij – naast het vervoer van onze jeugdspelers – tijdens thuiswedstrijden de pendeldienst van en naar Stadion De Vijverberg.

Lees verder


De Heide Smid verlengt het sponsorcontract

De Heide Smid verlengt het sponsorcontract

Ook De Heide Smid, al sponsor van het eerste uur bij De Graafschap, laat zien dat de steun als sponsor onvoorwaardelijk is. Directeur/eigenaar Bert Wisselink, heeft naast zijn sponsorschap ook het Heerenboerenschap bij De Graafschap met 3 seizoenen verlengd.

Lees verderExit Toys treedt toe tot de Heerenboeren

Exit Toys treedt toe tot de Heerenboeren

Exit Toys zal de komende jaren naast sponsor ook als Heerenboer verbonden zijn aan De Graafschap. Stijn Driever en Marcel Dijk, eigenaren van Exit Toys, hebben voor drie seizoenen getekend als Heerenboer.

Lees verder


Toonen Reizen komende vier seizoenen nieuwe buspartner

Toonen Reizen komende vier seizoenen nieuwe buspartner

Zoals reeds eerder aangekondigd heeft De Graafschap voor de komende vier seizoenen in Toonen Reizen een nieuwe buspartner gevonden. Afgelopen dinsdag werd het contract ondertekend door directeur Martijn Boers van Toonen Reizen en Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap.

Lees verder


Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.