Zakelijk nieuws


Thuisshirt kopen met korting

Thuisshirt kopen met korting

Als blijk van waardering bieden we u heel graag, in samenwerking met hummel, de mogelijkheid om het thuisshirt van het nieuwe seizoen te bestellen met een korting van €19,54 (volwassen) of €9,54 (jeugd).

Lees verderJPR Advocaten verlengt sponsorcontract én wordt tenuesponsor

JPR Advocaten verlengt sponsorcontract én wordt tenuesponsor

JPR Advocaten heeft het sponsorcontract met De Graafschap verlengd, waar we heel tevreden mee zijn. Maar er is meer goed nieuws: komend seizoen zijn zij tevens tenuesponsor. De naam van JPR Advocaten, dat ook een vestiging in Doetinchem heeft, staat in het seizoen 2020-2021 op het wedstrijdbroekje.

Lees verder


AGRIBIOSOURCE OOK KOMEND SEIZOEN TROTSE HOOFDSPONSOR DE GRAAFSCHAP

AGRIBIOSOURCE OOK KOMEND SEIZOEN TROTSE HOOFDSPONSOR DE GRAAFSCHAP

AgriBioSource Europe BV is ook komend seizoen de trotse hoofdsponsor van De Graafschap. Het van oorsprong Doetinchems bedrijf is al jaren betrokken als sponsor van de Superboeren en prijkt sinds dit seizoen op de voorkant van het wedstrijdshirt als hoofdsponsor. Die samenwerking wordt met een jaar verlengd, ongeacht het niveau waarop De Graafschap komend seizoen acteert.

Lees verder

​Happy Hour Business journaal

​Happy Hour Business journaal

Donderdag 16 april a.s. staat er een Happy Hour op onze Business Club agenda. UIteraard kan dit niet doorgaan in stadion De VIjverberg. Graag willen wij u toch op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen onze mooie (Business) club. Daarom introduceren wij het Happy Hour Business journaal.

Lees verder

Wij missen u!

Wij missen u!

Wij denken vandaag net een beetje extra aan u. Op dit moment zouden we het fluitsignaal horen voor de aftrap van de wedstrijd De Graafschap - TOP Oss. We zouden er een gezellige Paasmaandag van maken, samen met u en uw gezin. Een spannende wedstrijd en daarna nog even napraten in de Business Club onder het genot van een hapje, drankje en swingende live muziek...

Lees verder


Nieuw! Marktplaats tool in De Graafschap BC app

Nieuw! Marktplaats tool in De Graafschap BC app

In het verlengde van #SamenDran biedt De Graafschap in samenwerking met Bundeling, in ieder geval de komende twee maanden, een zogenaamde marktplaats tool aan in de Business Club app. Op deze manier kunnen hulpvragen, initiatieven en concrete vraagstukken met elkaar gedeeld worden.

Lees verder