Zakelijk nieuwsOktoberfest in de ETL Dales lounge bij De graafschap - Excelsior

Oktoberfest in de ETL Dales lounge bij De graafschap - Excelsior

Rondom de wedstrijd tegen Excelsior vindt in de ETL Dales Business Club Lounge, op de eerste etage van het hoofdgebouw, een heus Oktoberfest plaats. Uiteraard zouden wij het heel leuk vinden als u en uw gasten ook bij dit feest aanwezig zijn. Op vertoon van uw sponsorkaarten kunt u dit feest bijwonen!

Lees verder


Trainersuurtje met ontbijt: uniek kijkje achter de schermen

Trainersuurtje met ontbijt: uniek kijkje achter de schermen

Afgelopen dinsdag werden sponsoren van De Graafschap uitgenodigd om in stadion De Vijverberg samen met de selectie en technische staf te ontbijten. Dit zogeheten ‘Trainersuurtje’ bood de mogelijkheid om in een intieme setting te netwerken met mede sponsoren, en tevens een uniek kijkje te nemen in de keuken van de selectie en technische staf.

Lees verder


Voetbalweekend De Graafschap --> ATHENE  23 t/m 25 november 2018

Voetbalweekend De Graafschap --> ATHENE 23 t/m 25 november 2018

In 1908 werd de Griekse voetbalclub Panathinaikos Athens opgericht. Het is een van de succesvolste Griekse voetbalclubs ooit, sinds 1930 werden twintig landstitels veroverd en werd zestien keer de beker gewonnen. Heel graag verzorgen we een trip naar deze prachtige stad waarbij een bezoek aan een wedstrijd van dit elftal centraal staat.

Lees verder


1e Happy Hour: donderdag 20 september a.s.

1e Happy Hour: donderdag 20 september a.s.

Graag nodigen wij u uit voor het 1e Happy Hour van seizoen 2018 / 2019 op donderdag 20 september a.s. Wij hebben een interessant programma voor u in petto waaronder een interactieve presentatie van de Business Club app die wij gaan introduceren. Ook stelt onze nieuwe shirtsponsor Night Star Express Hellmann zich aan u voor en maakt u kennis met onze zojuist aangestelde Hoofd Jeugdopleiding, Jefta Bresser.

Lees verder


De Business Club verbindt: DAGO Autogroep geeft impuls aan wagenpark Flexfactory

De Business Club verbindt: DAGO Autogroep geeft impuls aan wagenpark Flexfactory

Niet alleen bij het elftal van De Graafschap gaat het voor de wind, ook de leden van de Business Club en De Heerenboeren doen goede zaken. Zo werd een van onze trouwste sponsoren, DAGO Autogroep uit Doetinchem, uitgeroepen tot ŠKODA-dealer van het jaar 2018. Het bedrijf sloeg tevens de handen ineen met Flexfactory, hoofdsponsor van De Graafschap. Dat vormde een mooi begin van een duurzame samenwerking.

Lees verder