U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Vanaf 2021 ook spreekuur bedrijfsarts in Zevenaar


Vanaf 2021 ook spreekuur bedrijfsarts in Zevenaar

Vanaf 1 januari opent Vitacon Luteijn in Zevenaar een extra locatie waar haar bedrijfsarts spreekuur gaat houden. Hiermee komen zij tegemoet aan de wensen van ondernemers in onze regio.

“Hier zijn we heel blij mee!” Is het eerste wat Erwin Voskamp, casemanager bij Vitacon Luteijn, vertelt over de nieuwe locatie. “Wij hebben veel klanten in deze omgeving. Nu gaan zij voor het spreekuur van de bedrijfsarts naar Doetinchem of Arnhem. Vanaf 1 januari kunnen ze in Zevenaar terecht en dat scheelt toch aardig wat reistijd.”

Vitacon Luteijn is een gecertificeerde arbodienst en is gevestigd in Zevenaar. Eén van haar diensten is het ondersteunen van kleine en middelgrote ondernemers bij de verzuimbegeleiding van medewerkers bij ziekteverzuim. Ze adviseren bij re-integratie en begeleiden werkgevers en werknemers in het ziekteverzuimdossier.

Met de nieuwe locatie in Ondernemerscentrum De Pelikaan wordt het voor ondernemers in de regio, zoals Zevenaar, Duiven en Westervoort, interessanter om Vitacon Luteijn als arbodienst in de arm te nemen. “Als je als werknemer langdurig ziek bent en opgeroepen wordt voor het spreekuur bij de bedrijfsarts, kan dit, afhankelijk van de reden van ziekteverzuim, best een belasting zijn. Het is dan fijn als je niet te lang onderweg bent naar het spreekuur toe, maar gewoon in je eigen regio terecht kunt. Dit telt uiteraard mee voor een werkgever bij de keuze voor een passende arbodienst.” Vertelt Luuk Driessen, casemanager bij Vitacon Luteijn.

Op dit moment zijn, vanwege het coronavirus, vrijwel alle contacten tussen zieke werknemers en bedrijfsartsen telefonisch. Toch houdt dit Vitacon Luteijn niet tegen om juist nu een extra locatie te openen. “Klopt inderdaad.” zegt Erwin “Op dit moment zijn er geen fysieke spreekuren, maar wij gaan er vanuit dat deze in de loop van het nieuwe jaar wel weer plaats gaan vinden. Wij kunnen onze klanten dan meteen verwelkomen in De Pelikaan, dicht bij hun huis.”

Veel samenwerkingscontracten tussen werkgevers en arbodiensten lopen af op 1 januari. Voor ondernemers is het nu de tijd om een eventuele overstap van arbodienst te maken.


Over Vitacon Luteijn

In de snel veranderende wereld van vandaag overleven alleen de wendbare organisaties. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en openstaan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Het team van Vitacon Luteijn helpt ondernemers bij het ontwikkelen, vorm geven en succesvol houden van deze gezonde voedingsbodem. Ondernemers kunnen zelf kiezen of ze alle HR zaken door het team laten verzorgen of ze alleen inschakelen bij specifieke vraagstukken. Wat ze ook kiezen, met het team van casemanagers, register sociaal bedrijfskundig adviseur, bedrijfsmaatschappelijk werker, re-integratiecoach, vertrouwenspersonen, HRM-adviseurs, psychologen en salarisadministrateurs zorgen zij voor een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. Altijd doordacht en actueel.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Cambuur stadion, Leeuwarden

SC Cambuur
vr
08
mrt.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner