U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Uitnodiging: Senefelder Misset Seminar op 12 april a.s.


Uitnodiging: Senefelder Misset Seminar op 12 april a.s.

We streven met z’n allen naar groei. En om iets te laten groeien, moet u er volgens de eeuwenoude uitspraak van Aristoteles aandacht aan besteden. Maar waar geeft u dan aandacht aan? Wat ons betreft zijn er in het bedrijfsproces vijf aandachtsgebieden om centraal te stellen: content, producten en kanalen, customer journey, marketing & sales en management.

Tijdens het 20e Senefelder Misset Seminar op 12 april 2018 komen deze pijlers daarom uitgebreid aan bod. Sprekers van zowel B2B-, B2C- als mediamerken nemen u mee in hun praktijkverhalen. Dat er overal genoeg ruimte is voor groei laten zij zien.

Net als voorgaande jaren biedt het Senefelder Misset Seminar weer een inspirerende middag vol nieuwe inzichten en kennis die u direct kunt implementeren. Zo gaat u naar huis met een hoop nieuwe inspiratie en ideeën voor uw eigen organisatie. Het evenement vindt plaats in de drukkerij van Senefelder Misset.

In het online magazine maakt u kennis met het programma en de sprekers. Bekijk het magazine hier. Aanmelden voor dit gratis evenement kan via www.senefelder.nl/seminar.

We zien u graag op 12 april!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

wo
07
jun.
04:11
uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner