U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Night Star Express Hellmann schenkt € 5.000,- aan personeelsvereninging Slingeland Ziekenhuis


Night Star Express Hellmann schenkt € 5.000,- aan personeelsvereninging Slingeland Ziekenhuis
Patrick Löwenthal (Night Star Express Hellmann) reikt de cheque uit aan Hennie Thus (Slingeland Ziekenhuis).

Doetinchem, 12 november 2020. Vanaf maart dit jaar moet het Nederlandse zorgpersoneel al presteren onder extreme druk. Lange en dubbele diensten, vele voorschriften, zorgelijke situaties en bezorgde familieleden zijn slechts enkele voorbeelden waarmee het ziekenhuispersoneel nog dagelijks mee van doen heeft. Voor vele van hen is deze pandemie uiteraard niet in de koude kleren gaan zitten! Night Star Express Hellmann wil als steun in de rug van het regionale zorgpersoneel, de personeelsvereniging van het Slingeland Ziekenhuis steunen met een bedrag van € 5.000,-. Een bedrag dat de personeelsvereniging op een later moment naar eigen besteding kan invullen.


Hennie Thus (Personeelsvereniging, Slingeland Ziekenhuis): ‘’ Afgelopen maand werden wij (personeelsvereniging Pedozi) benaderd door Patrick Löwenthal van Night Star Express Hellmann. Hij vertelde mij dat hij het personeel van het Slingeland Ziekenhuis een steuntje in de rug wilde geven in deze tijd met de Corona pandemie en vroeg ons hoe dit het beste ingevuld zou kunnen worden. Wij waren met dit aanbod zeer verrast en konden dit zeer waarderen.

Pedozi organiseert elke 2 jaar een personeelsfeest. Deze zou dit jaar weer georganiseerd worden, maar door Corona zijn al onze plannen in de ijskast gezet. Het leek het bestuur van Pedozi een goed idee om het geld te besteden voor het komende najaar, waarin wij hopen het uitgestelde personeelsfeest alsnog te kunnen gaan organiseren en waar iedereen, werkzaam in het ziekenhuis, al of niet lid van Pedozi, voor wordt uitgenodigd.

Hoe het feest eruit gaat zien, wordt nog een verrassing, maar de €5000 zullen volledig hiervoor gebruikt gaan worden! ‘’

‘’Als bedrijf voelen wij onze regionale verantwoordelijkheid. Het zorgpersoneel zet zich gedurende deze crisis geweldig in om ons door deze periode heen te slaan. Wij willen op deze manier al het regionale zorgpersoneel enorm bedanken voor hun inzet! Na de pandemie kan de personeelsvereniging van het Slingeland Ziekenhuis het één en ander voor alle collega’s organiseren, hetgeen ze op dat moment écht aan toe zullen zijn’’, aldus Patrick Löwenthal (CEO, Night Star Express Hellmann.

Night Star Express Hellmann heeft zijn hoofdkantoor in ’s-Heerenberg. Met dagelijks ruim 8000 zendingen en meer dan 18.000 colli verzorgt het bedrijf de nachtelijke onderdelendistributie voor vele gerenommeerde bedrijven zowel nationaal als internationaal. De nuchtere Achterhoekse mentaliteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke kernwaarden van waaruit de organisatie opteert.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

AFAS Trainingscomplex, Wijdewormer

AZ logo
ma
03
apr.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner