Denim Craftsmanship in Doesburg


Denim Craftsmanship in Doesburg

Een heel weekend van ambacht en vakmanschap.

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober organiseert Only for Men het event Denim Craftsmanship in de winkel in Doesburg. Dit weekend staat volledig in het teken van denim, ambacht en vakmanschap én dat allemaal op één locatie.

Programma
Het programma bestaat uit een gevarieerd aanbod van activiteiten, workshops en acties. Zo kunnen klanten dit weekend sigaren rollen en armbanden laten maken van het merk Josh. Ook is er een tattoo artist aanwezig die leer bewerkt en kunnen klanten hun schoenen laten poetsen door Collonil. Daarnaast komt het schoenenmerk Greve speciaal langs om schoenen te kleuren en te bewerken. Zo worden er echte ‘personalized’ Greve schoenen gemaakt. Tot slot komt Cast Iron langs met een echte Ford Mustang.

Op het gebied van denim is er ook van alles te doen! Klanten kunnen jeans laten repareren, er worden tassen gemaakt van oude jeans door Daily Bag en spijkerjasjes kunnen worden bewerkt. Bovendien is er iemand van het jeansmerk Replay aanwezig om iedereen van persoonlijk advies te voorzien en kunnen klanten een jeans winnen door mee te doen aan spijkerbroekhangen. Naast dit programma zijn er een hoop winacties en give aways!

Adres
Barend Ubbinkweg 9, 6981 EC Doesburg.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht