De Mensperience Store in Doesburg is heropend!


De Mensperience Store in Doesburg is heropend!

Gisteren, woensdag 7 maart, was het dan eindelijk zo ver: de grand re-opening van de Mensperience Store in Doesburg. Op deze mooie dag presenteerde Piet Feenstra, Arthur Feenstra, Han Sterk en storemanager Roy Kern samen met team Doesburg de vernieuwde winkel. De Mensperience Store is flink onder handen genomen en in een nieuw jasje gestoken.

Samen met het team van de store en onder het genot van een glas bubbels kon iedereen genieten van de heropening van de vernieuwde winkel. Binnen kon men zich laten verbazen door het enorme assortiment onder het genot van goede muziek, heerlijke lokale hapjes en lekkere drankjes.

Dagdeals
Heb je de opening gemist hebben? Niet getreurd, want het is de hele week nog feest in de vernieuwde winkel. Tot en met zondag 11 maart kun je genieten van scherpe dagdeals, leuke activiteiten en maak je kans op 1.000 euro shoptegoed! Bekijk in de online folder alle acties deze week bij de Mensperience Store in Doesburg.

Gemak en service spelen een hoofdrol
In de vernieuwde winkel in Doesburg is het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer, véél meer. De man kan hier altijd terecht voor de beste deals. Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, ruime en gratis parkeergelegenheid bij de winkel, spectaculaire events, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding én mannelijke openingstijden. De mannenmodewinkel is open wanneer de man kan, met vier koopavonden per week en iedere zondag open.

Ook kun je bij Only for Men Doesburg terecht voor persoonlijke verzorging. Je vindt hier namelijk de speciale herensalon: Bennie’s Barber Shop. Hier kunnen mannen zich op authentieke en ambachtelijke wijze laten knippen én scheren.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht