Achterhoeks Klasse Event overtrof bezoekersaantallen!


Achterhoeks Klasse Event overtrof bezoekersaantallen!

Diversiteit
Op zondagmiddag 12.00 uur werd de beursvloer geopend door Hans Martijn Ostendorp, directeur van de Graafschap. Toen eenmaal het officiële startsein gegeven was, stroomden de bezoekers binnen.

De organisatie van de beurs was in handen van Michel Wormskamp (Wormskamp Licht & interieur)en Ed Smit (Buro Achterhoek). Zij hadden een grote diversiteit aan exposanten bij elkaar verzameld. ‘Er was veel activiteit op de beursvloer;modeshows voor mannen en vrouwen, een ZumbaDance -optreden, livemuziek en een heuse sterrenkok die live kookte, completeerde het geheel. ’ vertelt Michel Wormskamp. ‘Een kleine 900 bezoekers heeft de beurs bezocht en dat voor een eerstekeer voldoende om na te denken over een herhaling van het evenement.’

Prijzen
Alle bezoekers konden hun ingevulde entreekaart achterlaten voor mooie prijzen. Compleet verzorgde Business Club-arrangementen bij de Graafschap, ballonvaarten, Golfclinics, reischeques en een high tea waren te winnen. De trekking heeft inmiddels plaatsgevonden en de prijswinnaars zijn persoonlijk op de hoogte gesteld. Of en wanneer een tweede editie plaatsvindt, is nu nog niet bekend. Het Achterhoeks Klasse Event bedankt via de ze weg nogmaals de exposanten en bezoekers voor hun komst.

Een impressie van de beurs is te zien op www.achterhoeksklasse-event.nl


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht