Business Club leden nieuwsNight Star Express Hellmann schenkt € 5.000,- aan personeelsvereninging Slingeland Ziekenhuis

Night Star Express Hellmann schenkt € 5.000,- aan personeelsvereninging Slingeland Ziekenhuis

Doetinchem, 12 november 2020. Vanaf maart dit jaar moet het Nederlandse zorgpersoneel al presteren onder extreme druk. Lange en dubbele diensten, vele voorschriften, zorgelijke situaties en bezorgde familieleden zijn slechts enkele voorbeelden waarmee het ziekenhuispersoneel nog dagelijks mee van doen heeft. Voor vele van hen is deze pandemie uiteraard niet in de koude kleren gaan zitten! Night Star Express Hellmann wil als steun in de rug van het regionale zorgpersoneel, de personeelsvereniging van het Slingeland Ziekenhuis steunen met een bedrag van € 5.000,-. Een bedrag dat de personeelsvereniging op een later moment naar eigen besteding kan invullen.

Lees verder


Zelf online je uitzendwerk regelen? Flexfamily gaat digitaal met Maqqie

Zelf online je uitzendwerk regelen? Flexfamily gaat digitaal met Maqqie

Wil je als werkgever bij het selecteren, inhuren en verlonen van vast of tijdelijk personeel zelf alles online regelen? En dat zonder ook maar enig werkgeversrisico? Of zoek je werk en wil je snel en gemakkelijk aan de slag via één handige app? Dit kan vanaf nu via Maqqie, hét online werkplatform van Nederland. “Maqqie is een 100% digitaal uitzendbureau en interessant voor iedere werkgever die graag zelf aan de knoppen zit en kosten wil besparen”, zegt Leontien Wolters, verantwoordelijk voor Maqqie Oost Nederland.

Lees verder

Fongers & Fongers en BAX advocaten belastingkundigen staan samen sterk: “Ook wij optimaliseren en begeleiden teams”

Fongers & Fongers en BAX advocaten belastingkundigen staan samen sterk: “Ook wij optimaliseren en begeleiden teams”

Fongers & Fongers is al zo’n twintig jaar een gevestigde naam in de Achterhoek en Liemers. Het team van betrokken recruiters, met een groot regionaal netwerk, bemiddelt tal van kandidaten. Van starters en ervaren werknemers tot aan management- en directieleden. Jonneke Fongers vertelt meer over deze interessante branche, die een aantal overeenkomsten heeft met de voetbalwereld.

Lees verder

Veilig vergaderen bij Villa Ruimzicht.

Veilig vergaderen bij Villa Ruimzicht.

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor een vergadering? Dan ben je bij Villa Ruimzicht aan het juiste adres! Vergaderen op gepaste afstand in één van onze zalen. Deze ruimtes zijn karakteristiek en sfeervol ingericht en hebben genoeg ruimte om met afstand te kunnen werken.

Lees verder

Grip op ALS: de Grande Finale

Grip op ALS: de Grande Finale

Begin van het jaar maakte Rico Megens, directeur van businessclublid Grip Accountants en Adviseurs, bekend dat hij met “Team Ingo | Grip op ALS” mee zou doen aan Tour du ALS op 11 juni 2020. Het team besloot zich op te geven voor dit evenement, nadat bij teamlid Ingo Bouman, nu een jaar geleden, deze vreselijke ziekte werd gediagnosticeerd. Helaas werd ook dit event als gevolg van de coronauitbraak geannuleerd. Zondag 14 juni organiseerde het team daarom zelf een “Grande Finale”.

Lees verder

Zegers Bouw kiest bewust voor De Graafschap

Zegers Bouw kiest bewust voor De Graafschap

‘Bouwen en onderhouden met passie en trots’

Zegers Bouw maakt vanaf 2018 deel uit van de Business Club van De Graafschap. DGA Johan Staring en projectontwikkelaar Kevin Bijsterbosch bezoeken niet alleen wedstrijden, maar zijn ook tijdens business events aanwezig. “De Graafschap past bij Zegers Bouw. We hebben dezelfde kernwaarden: nuchter, no-nonsens, trots op elkaar en gas d’r op”, aldus Johan Staring.

Lees verder

Maak kennis met Richt.

Maak kennis met Richt.

Maak kennis met Richt! Sandra Garretsen besloot om in het midden van de crisis een nieuw bedrijf te lanceren. "Van het één komt het ander."

Lees verder

KemperKip opent een winkel in Zelhem

KemperKip opent een winkel in Zelhem

Business Club leden in de spotlight

De Graafschap is trots op haar leden en is er daarom als de kippen bij om de ondernemer Herman Kemper aan u voor te stellen en aan het woord te laten over zijn nieuwe kipwinkel ‘KemperKip’ in Zelhem. Begin juni openen de deuren van KemperKip, een kipzaak waarin kip wordt verkocht van kleinschalige biologische boeren. Eigenaar en directeur Herman Kemper legt uit hoe hij het biologische kippenbedrijf en concept ‘pluimvee integratie’ heeft opgezet.

Lees verder