Business nieuws


Seminar “AVG met XA Xerox”

Seminar “AVG met XA Xerox”

Graag nodigen wij u uit voor een seminar in het stadion van De Graafschap.“AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en Xerox”, op dinsdag 21 mei 2019.

“Printen, scannen, digitaliseren van processen binnen mijn bedrijf.
Hoe combineer ik dit met AVG-normen?”
Heel herkenbaar voor de meeste van ons en deze vraag hebben we meermaals ontvangen van onze klanten en relaties.

Lees verder

Buro Achterhoek: Al 10 jaar ‘Zaken voor elkaar’ --> Totaalpakket voor publiciteit én sales

Buro Achterhoek: Al 10 jaar ‘Zaken voor elkaar’ --> Totaalpakket voor publiciteit én sales

Drukwerk, een evenement organiseren, een mooi logo of passende website? Buro Achterhoek regelt het. Een reclame- of salescampagne? Wij verzorgen het hele traject. Buro Achterhoek neemt alles uit handen als het gaat om de sales en publiciteit van jouw bedrijf. Geen afstemming met meerdere bureaus, drukkers of uitgevers, maar één contactpersoon. Snel schakelen, een hoge kwaliteit en betrouwbaar!

Lees verderGoede start voor sponsor Sani4all!

Goede start voor sponsor Sani4all!

Voor Sani4all is 2019 goed begonnen met de openingen van wederom twee nieuwe vestigingen! Zo opende de snelst groeiende sanitairwinkel van Nederland in januari haar deuren in Amsterdam. In februari kunnen ze met trots zelfs al de 14e vestiging in Barendrecht toevoegen aan de succesformule! Dit jaar wensen zij zelfs uit te groeien naar 20 vestigingen.

Lees verder

SmartHub Talentenpodium tijdens De Graafschap - FC Utrecht

SmartHub Talentenpodium tijdens De Graafschap - FC Utrecht

Zondagmiddag 17 februari is het weer zover: het SmartHub Talentenpodium in samenwerking met de Graafschap! Voorafgaand aan de wedstrijd de Graafschap - FC Utrecht houden circa acht jonge talenten, die op zoek zijn naar een (afstudeer)stage of startersfunctie in de Achterhoek, korte pitches voor potentiële werkgevers. Heeft u interesse in één van deze jonge talenten? Meld u dan snel aan!

Lees verdera&m impact en NederCare partners in technologie ​​

a&m impact en NederCare partners in technologie ​​

Koppeling sociaal intranet en het MoreCare4 ECD gaat werk voor zorgverlener vereenvoudigen

Meer efficiency door samenwerking
Met onze ICT oplossingen helpen wij de zorg te innoveren. De integratie van systemen vormt daarbinnen een onlosmakelijk onderdeel. Vanuit dat kader kondigt a&m impact graag de samenwerking met ECD leverancier NederCare aan. Samen willen we niet alleen elkaars producten versterken, maar vooral zorgmedewerkers optimaal in hun werk bedienen. Specifiek gaat het om een koppeling tussen de agenda-onderdelen binnen onze sociale portalen en MoreCare4, het elektronisch cliënten dossier van NederCare. Het ligt in de verwachting dat in een volgend stadium ook andere onderdelen worden opgepakt.

Lees verder

Kies je Unieke Sport - Sportstimuleringsproject voor mensen met een beperking in de Achterhoek

Kies je Unieke Sport - Sportstimuleringsproject voor mensen met een beperking in de Achterhoek

Sporten is belangrijk. Welke leeftijd, achtergrond, kwaliteiten of beperkingen je ook hebt; met sport zorgen we er samen voor dat iedereen erbij hoort en mee kan doen in onze samenleving. Als Achterhoek in Beweging willen we ons met het platform Uniek Sporten Achterhoek inzetten voor sport voor Achterhoekers met een beperking. Om hen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met al het sportaanbod dat onze regio rijk is, organiseren we in 2019 het sportstimuleringsproject 'Kies je Unieke Sport'. Sportaanbieders in de Achterhoek kunnen zich hiervoor tot eind januari 2019 aanmelden via www.kiesjeuniekesport.nl.

Lees verder