Business nieuws
Nieuwe busjes in de look and feel van De Graafschap

Ruben Lubbers, eigenaar van Bestelrent Autoverhuur: “Wij zijn trots op onze samenwerking met De Graafschap, omdat wij veel kernwaarden delen met de club; D'RAN, eerlijk, trots en samen. Dat is waar wij op voor staan en wat wij onze klanten willen laten beleven.”

Lees verder

Samen D'ran menu bij Sir James

Samen D'ran menu bij Sir James

Voor onze trouwe sponsoren bieden wij, in samenwerking met Sir James Bistrobar, een mooie actie. Op vertoon van uw businessclub card kunt u genieten van het heerlijke 'Samen D'ran menu'.

Lees verder

Aias nieuwe ‘official sponsor’ De Graafschap

Aias nieuwe ‘official sponsor’ De Graafschap

Aias is een full service HR-dienstverlener voor zowel werkgever als werknemer.
Wij bieden HR-advies, Payrolling, Uitzenden en werving& selectie voor werkgevers en zetten daarbij altijd in op de optimale combinatie van mens en werk.
Voor werknemers betekent dit dat we een duidelijke analyse maken van mogelijkheden, talent en drijfveren. Of je nu aan het begin van je carrière staat, een carrièreswitch wilt maken of toe bent aan meer verantwoordelijkheden.

Lees verderPhilipsen Accountants sluit zich aan bij Stolwijk Kennisnetwerk

Philipsen Accountants sluit zich aan bij Stolwijk Kennisnetwerk

Met ingang van 1 januari 2020 sluit Philipsen Accountants | Adviseurs zich aan bij Stolwijk Kennisnetwerk en gaat het kantoor verder onder de naam Stolwijk Philipsen. Met behulp van de in het kennisnetwerk aanwezige specialismen, expertises en faciliteiten zullen de kantoren zich gezamenlijk verder ontwikkelen in hun rol als klantgerichte dienstverleners in de regio’s Nijmegen, Arnhem, Maas en Waal, Liemers en Achterhoek.

Lees verder