Business nieuws


De Achterhoek beweegt! Maar welk bedrijf is het fitst?

De Achterhoek beweegt! Maar welk bedrijf is het fitst?

Het Fitste bedrijf van De Achterhoek (FBDA) is een club ambitieuze Achterhoekse ondernemers die elkaar inspireren, motiveren en uitdagen om vitaliteit te integreren in hun organisaties. Praktisch, toegankelijk met lef en met oog op de toekomst. Geen alledaagse netwerkclub, maar een community van professionals met een missie: meer fitte medewerkers op de werkvloer en een inspiratiebron zijn voor andere bedrijven. Op 7 november is de eerste ontbijtbijeenkomst, geïnteresseerde Achterhoekse bedrijven (eigenaren, hr-professionals en/of managers) zijn van harte welkom.

Lees verder

Doetinchemse Bokbierparty in De Steck

Doetinchemse Bokbierparty in De Steck

Op woensdag 2 oktober 2019 organiseren ING, BDO en Tap & van Hoff Notarissen wederom De Doetinchemse Bokbierparty. Dit jaar gaat deze plaatsvinden in De Steck, dé broedplaats voor ondernemers.

Graag nodigen wij u en een introducee uit om hierbij aanwezig te zijn.

Lees verder

Van Egmond Groep neemt Elauma en Waagmeester over

Van Egmond Groep neemt Elauma en Waagmeester over

Van Egmond Groep en Elauma Waagmeester hebben overeenstemming bereikt over de overname van Elauma Den Haag en Waagmeester Zaandam. Elauma Waagmeester is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel voor de industrie, machine- en panelenbouw.

Lees verderMDH Uitgeverij blijft groeien: nieuwe locatie in Nijmegen

MDH Uitgeverij blijft groeien: nieuwe locatie in Nijmegen

MDH Uitgeverij blijft groeien. Per 1 juli opent de organisatie een nieuw verkoopkantoor in Nijmegen. Het is voor MDH een volgende mijlpaal in het 25e levensjaar van het bedrijf. En direct ook een hele interessante ontwikkeling die met enthousiasme is onthaald in Doetinchem, waar het hoofdkantoor van MDH is gevestigd.

Lees verder

Bedrijfswagenbeurs Ten Have Doetinchem

Bedrijfswagenbeurs Ten Have Doetinchem

Van 10 t/m 30 juni 2019 organiseert Toyota Ten Have in Doetinchem een bedrijfswagenbeurs voor alle ondernemers in de regio. Tijdens de beurs zijn alle bedrijfswagens van het merk aanwezig, is er voor de ondernemers veel voordeel te halen en kunnen zij uitgebreid proefrijden in de Toyota van hun keuze.

Lees verder

Agrio: alleen voor de boer…?  ……… dat dácht je maar…!!!

Agrio: alleen voor de boer…? ……… dat dácht je maar…!!!

Agrio is een bekende naam. Niet alleen in de Achterhoek, maar in heel agrarisch Nederland. Onze agrarische vakmedia zijn nummer één als het gaat om marktbereik en merkbereik.

Maar Agrio doet meer, veel meer. Kijk alleen maar eens naar Naober, het boeiende en superpopulaire oostnederlandse plattelandsblad. Maar daar houdt het allerminst op…

Lees verder

BAX 5X5 estafetteloop

BAX 5X5 estafetteloop

Net zoals sporters, willen wij altijd winnen! Op 11 mei 2019 vindt de BAX 5x5 Estafetteloop plaats. Dit is een competitief loopevenement waar je als team een mooie prestatie neer kunt zetten. Start en finish zijn op de atletiekbaan van ARGO Atletiek in Doetinchem. Samen strijden, samen winnen!

Lees verder

Seminar “AVG met XA Xerox”

Seminar “AVG met XA Xerox”

Graag nodigen wij u uit voor een seminar in het stadion van De Graafschap.“AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en Xerox”, op dinsdag 21 mei 2019.

“Printen, scannen, digitaliseren van processen binnen mijn bedrijf.
Hoe combineer ik dit met AVG-normen?”
Heel herkenbaar voor de meeste van ons en deze vraag hebben we meermaals ontvangen van onze klanten en relaties.

Lees verder