Business nieuws


Kom een ‘kijkje in de keuken’ nemen bij VitaMee: dé ontwikkelpartner en HR specialist voor vitale organisaties

Kom een ‘kijkje in de keuken’ nemen bij VitaMee: dé ontwikkelpartner en HR specialist voor vitale organisaties

Even voorstellen:
Wij zijn VitaMee. Misschien ken je ons al, of heb je indirect van ons gehoord. We zijn gevestigd in de Achterhoek, waar wij al 12 jaar bedrijven, teams en medewerkers helpen ontwikkelen tot vitale organisaties.

Omdat we de laatste jaren flink aan het uitbreiden zijn geweest, leek het ons leuk om (opnieuw) nader kennis te maken met jou en met jouw bedrijf. Daarom nodigen we je graag uit.

Tijdens ons ‘kijkje in de keuken’ kun je met ons persoonlijk kennis maken en ervaren wat VitaMee voor je kan betekenen. Dat laten we zien door middel van een proeverij, waarin we drie interactieve workshops aanbieden, die bijdragen aan de vitaliteit van jouw organisatie.

Lees verder


De Graafschap sluit driejarig contract met Bluetrace

De Graafschap sluit driejarig contract met Bluetrace

Betaald Voetbal De Graafschap heeft vandaag een driejarig contract afgesloten met Bluetrace uit Velsen-Zuid. Na eerder al AZ en Telstar aan zich gebonden te hebben, is De Graafschap de volgende club die vertrouwt op de diensten van Bluetrace. Met ingang van het seizoen 2017-2018 ontsluit De Graafschap middels de App een scala aan omzetverhogende en kostenbesparende diensten, alsmede functies welke interessant, leuk en informatief zijn voor de ‘Superboeren’. Zo kan er in de toekomst gestemd worden op de Man of the Match, kunnen de fans via Twitter alles rondom de wedstrijd live volgen, krijgt de fan pushberichten over onder andere de opstelling en breaking nieuws en biedt de app advertentieruimte en functies voor merchandising, waaronder ticketing. Kortom: de app geeft de fanbeleving een extra dimensie.

Lees verder

't Zusje Doetinchem: smakelijk sponsor van De Graafschap

't Zusje Doetinchem: smakelijk sponsor van De Graafschap

Donderdag a.s. tijdens het Happy Hour krijgt René Derks van 't Zusje in Doetinchem officieel zijn sponsorspeldje op het revers. 't Zusje is met ingang van de vierde periode van dit seizoen Business Club-lid van De Graafschap en heeft daar seizoen 2017-2018 al aan vast geplakt. Sinds 't Zusje sponsort, heeft De Graafschap alle wedstrijden gewonnen.

Lees verder


Geurts-Janssen haakt aan bij Business Club De Graafschap

Geurts-Janssen haakt aan bij Business Club De Graafschap

Ze komen uit de stad waar de huidige nummer 1 van de Jupiler League speelt, maar ze kiezen er bewust voor om bij De Graafschap in de Business Club te zitten. Geurts-Janssen uit Venlo, één van Nederlands oudste familiebedrijven, treedt de tweede seizoenshelft toe tot het zakelijke netwerk van De Graafschap!

Lees verder

Bouwbedrijf uit Deventer verkozen tot beste van Nederland

Bouwbedrijf uit Deventer verkozen tot beste van Nederland

Temmink Bouwprojekten uit Deventer is door het NBSA-Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Bouwprojecten. Dankzij deze erkenning is het bouwbedrijf tevens genomineerd voor de National Business Succes Award die begin 2017 wordt uitgereikt. Uit het onderzoek van de Nominatiecommissie werd duidelijk dat het bouwbedrijf zich ontwikkeld heeft tot toonaangevende organisatie in de branche met een zeer sterke positionering en klinkende reputatie.

Lees verder

​  DoeMEE Award voor Gerben te Hennepe en Zilt-Bikes

​ DoeMEE Award voor Gerben te Hennepe en Zilt-Bikes

Steeds meer mensen en organisaties zetten zich in voor een samenleving waarin ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een beperking of chronische ziekte optimaal kunnen meedoen. Met hun enthousiasme maken zij het verschil; door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. Om dit enthousiasme te waarderen en te stimuleren reikt MEE Oost, in samenwerking met de gemeente Lochem, de gemeente Zutphen en Het Plein, de DoeMEE Award uit.Op 28 november werd bekend dat de Lochemse Gerben te Hennepe de winnaar was voor zijn strijd tegen eenzaamheid en de Zutphense sociale ondernemer Zilt-Bikes de DoeMEE Award voor organisaties in de wacht sleepte.

Lees verder

De Wim Bosman Groep wordt Mainfreight

De Wim Bosman Groep wordt Mainfreight

De Wim Bosman Groep, 3PL + logistiek dienstverlener, heeft officieel aangekondigd dat de organisatie haar naam gaat veranderen in Mainfreight, ingaande december 2016. Mainfreight is een logistiek dienstverlener met 239 vestigingen wereldwijd . De Wim Bosman Groep maakt, sinds de overname in 2011, onderdeel uit van Mainfreight Ltd.

Lees verder